Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסופו של דבר תמיד אתה מבוטח דרך אחת מהחברות הגדולות (AIG, ביטוח ישיר, הראל, מגדל וכל השאר) פשוט דרך סוכן ביטוח.

לא מומלץ להתקשר אליהם באופן עצמאי ולרכוש את הפוליסה ישירות מהם משתי סיבות -

המחיר יהיה גבוה יותר, כי כשאתה רוכש דרך סוכן אתה עובד עם מישהו שמתעסק איתם כל היום ויודע איך להתקזז איתם,

וגם בגלל שבמקרה שחס וחלילה תצטרך אותם אם רכשת את הפוליסה בעצמך אתה תצטרך להתרוצץ עם טפסים וטלפונים - במידה ויש לך סוכן הוא עושה הכל בשבילך.

הכי מומלץ שתלך לסוכן ביטוח בעל מוניטין טוב בעיר שלך, והוא כבר ימצא לך חבילת ביטוח באחת מהחברות הגדולות שתתאים לצרכים והדרישות שלך.

בהצלחה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לי עם ביטוח ישיר היה ניסיון לא רע. אינני חושב שאני צרכן מתחכם ולכן הכל היה מהיר ופשוט. דווקא עם סוכן הייתי צריך לרוץ אחריו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אז זהו שהתקשרתי אל AIG והם הציעו לי ביטוח על קורולה 2008 יותר זול משהיה לי על קורולה 2002....???

בקיצור, אין לי סוכנים בעיר של AIG רק של אליהו וכו'. והם יקרים יותר.

פורסם

אז ככה, ביטוח ישיר, אישי ישיר, 9000000, AIG וכל אלה, הם ישירים ז"א אין סוכן.

המבוטח מדבר איתם ישירות, אז לא תמצא סוכן של החברות האלה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אני מצטרף גם כן כשאני אומר שעדיף לך מאוד לבקש המצלמה כמו שנתנו לך פה כמה וכמה המלצות, ללכת לחברת ביטוח או סוכן ביטוח הכי קרוב לביתך.

דבר זה טוב מאוד מכיוון שסוכן הביטוח שלך מתקשר לכל החברות "הגדולות" ומבקש הצעת מחיר ובודק באותו רגע את ההצעה הכי נמוכה, כמו כן הוא תמיד יכול להציק להם ולהוריד עוד כמה עשרות שקלים פה ושם.

במקרה של תאונה לא תצתרך לרוץ אחריי החברה ולשלוח להם פקסים וטלפונים כי תמיד תדע שיש לך סוכן שאתה נוסע אליו והוא מטפל כבר בשבילך.

פורסם

תעשה חיפוש בגוגל על כל אחת מהחברות (תנסה שילובים כמו תביעה+שם החברה) וכך תוכל לגלות סיטואציות לא נעימות שקרו לחברה ולהסיק על מדיניותם.

בזמנו עשיתי חיפוש על AIG ולא ממש התרשמתי לטובה.

• תוכן חדש...