Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן,

אני מחפש כבר זמן-מה בושם, אבל לא מוצא את ה"אחד" :-P

אני רוצה בושם עם ניחוח מתוק שגורם לך לרצות "לאכול" את הריח, ושהריח ישאר לאורך זמן.

בחיפושי באינטרנט אחר בושם העונה לדרישות מצאתי בושם בשם ROCHAS.

לפי התגובות ב ZAP נכתב כי לבושם יש ריח מתוק. ניכנסתי לסופר-פארם והרחתי את הבושם. מאוד התאכזבתי, אין לו כלל ריח מתוק ויש לו ריח בכלל לא נעים לטעמי.

אשמח אם תתנו לי שמות של בשמים העונים לדרישותי בכדי שאצא למסע הרחות נוסף.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רושאס הוא אכן בושם מאוד חזק ומתוק ולא סתם לחלק באוכלוסייה שמשתמש בו יש סגנון דיבור ולבוש היחודיים לו.

תנסה:

ארמני קוד.

212

XS

פרנהייט.

לא חסר...רק צריך ללכת לנסות.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

לך לחנות בשמים ותבקש בושם מה הסיפור?

אני מבטיח לך שמיד יביאו לך 20 בשמים לנסות העיקר תקנה אחד מהם

ורושאס מאוד מתוק וכבד, הבושם הזה מתאים יותר לחורף.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
גם ROMA מתוק.

נסה את בולגרי (אני משתמש בו והוא בעל ריח מתוק ונעים לדעתי).

רומה הוא מבית בולגרי,אני מניח שאתה מדבר עליו גם כן.

בושם מדהים, בהתחלה חשבתי שהוא מתוק מדי

אבל עשרות התגובות מבחורות(גם כאלו שאני לא מכיר) גרם לי להבין שיש פה משהו מיוחד

שלשלום קיבלתי את הבקבוק השלישי שלי

ממליץ בחום!!!

AAA

פורסם

לך לסופר פארם/משביר לצרכן (יש את זה רק שם) תבקש ARISTO CLASIC וגם BLACK BALL , שניהם עונים על הדרישות שלך במלא מובן המילה.

ה ARISTO הינו UNISEX וגם יותר עדין ולדעתי מתאים יותר לשימוש יומיומי (דיי מזכיר ז'אן פול גוטייה)

השני זה בושם מתוק מאוד חזק שחצי יום אחרי שאתה שם אותו הוא עוד משאיר אחריך שובל של ריח.

בכל אופן שניהם ביחד יעלו לך 200 שקל כי בחנויות האלו המבצע הוא 1+1 , משלמים על היקר שעולה 200 ומקבלים את השני בחינם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה רוצה משהו ממש מיוחד, תחפש בושם שנקרא Heaven, מראש אומר לך שיהיה קשה למצוא אותו,אבל הוא מעולה.

מה עוד?

אם אתה רוצה משהו "נוסטלגי", חפש את Lapidos, הוא אמנם עתיק,גם יחסית מתקתק.....פעם זה היה הבושם הקבוע שלי על מדי א' כשהייתי יוצא שבתות מחורים כמו עזה........תענוג.

אגב,אם תיקח את הלפידוס,בעודף שישאר לך תוכל לנקות אינג'קטורים ברכב.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם אתה רוצה משהו "נוסטלגי", חפש את Lapidos, הוא אמנם עתיק,גם יחסית מתקתק.....פעם זה היה הבושם הקבוע שלי על מדי א' כשהייתי יוצא שבתות מחורים כמו עזה........תענוג.

לא יודע למה ביכלל אתה קורא לזה בושם,

זה סירחון דחוס בבקבוק, אפילו יותר מסריח מברוט.

לא מר שהוא מתוק זה כמו לאמר ש לדלק יש טעם של סוכריות קופצות.

אם מישהו שונא אותי והוא ממש ירצה להוכיח לי את זה, אז שיקנה לי לפידוס ליומולדת.

אגב אם מישהו רוצה, יש לי כזה חדש בבית באריזה, אני נותן אותו מתנה/חינם/בלי כסף (נדרש אישור כניסה לנתניה)

כן, אמא שלי שונאת אותי

פורסם

אם אתה רוצה אתה מוזמן לשלוח לי אותו מתנה.......לא מפריע לך לשלוח בדואר אויר להונג קונג ?....

:wink:

ידידי,אל תשכח שהכל עניין של טעם וריח בחיים,עובדה שאמא שלך קנתה אותו בגלל שאהבה אותו (או לא אהבה אותך,תלוי איך מסתכלים)....

בהשוואה לבשמים החדשים הוא בהחלט לא עדכני (לא סתם רשמתי שהוא "נוסטלגי"), אבל בתקופתו הוא היה מאוד מוצלח.....

ולגבי ברוט.......טוב זה כבר לא עניין של טעם וריח,הוא מסריח נקודה.

8)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפעמים קשה לי להבין למה גברים מתעקשים להשתמש בבשמים מתוקים. אפילו על נשים הבשמים המתוקים מבחילים אותי...

אני אישית ממליצה לגברים על אמפוריו ארמאני HE או WHITE - ריחות מדהימים - חמוצים קצת ולכן יש להם ריח הרבה יותר מרענן ונשארים לאורך זמן רב.

גילוי נאות - אני לא מסוגלת בעצמי להשתמש בריחות מתוקים, מקסימום חמוץ מתוק, יותר לכוון החמוץ.

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לפעמים קשה לי להבין למה נשים מתעקשות להשתמש בבשמים חמוצים. אפילו על גברים הבשמים החמוצים מבחילים אותי...

אני אישית ממליץ לנשים על אמפוריו ארמאני SHE - ריח מדהים - מתוק קצת ולכן יש לו ריח הרבה יותר מרענן ונשאר לאורך זמן רב.

גילוי נאות - אני לא מסוגל בעצמי להשתמש בריחות חמוצים, מקסימום חמוץ מתוק, יותר לכוון המתוק.

בוריס

• תוכן חדש...