Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השבוע קניתי גולף V5 שנת 2000 ואני לא יכול לראות את הג'אנטים המקוריים של הרכב.

אני מחדרה ומבקש עזרה במציאות מקומות מהאיזור לקניית ג'אנטים וצמיגים.

הצמיגים על הרכב הורכבו לפני חודש ולכן אני אשאיר אותם אצלי עם הג'אנטים.

איזה ג'אנטי כדאי לשים? 16? 17?

על הרכב כרגע נימצאים 15.

תודה לכל מי שיגיב בנושא.

פורסם

אחרי שתקנה, צור איתי קשר. אולי אהיה מעוניין לרכוש את המשומשים שלך אם תרצה למכור במחיר שפוי.

רפי

054-4435385

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

היבואנים המובילים הם פורטל ופיט-סטופ בת"א, שניהם באותו רח', מול מוסך מרכזי קארסו.

כמו כן יש את היבואן של בורבט בחיפה, יש לו דגמים חביבים www.nascar-sportline.co.il

יש עוד המון אחרים, שאני אישית לא מכיר אותם, כמו כן, תוכל להזמין דרך קטלוג בכל פנצריה מכובדת

כעיקרון, 16" יהיה עדיף אצלך, מותר לך מידה של 205/55-16

ב 17" תמצא מידות וצמיגים איכותיים ברבה, אם כי יקרים, מותר לך 225/45-17

רק שים לב שאתה חייב מידת ברגים 5X100, אופסט סביב 35 מ"מ, ורוחב ג'אנט 7" ב 16, או 7.5-8 במידה 17"

מאד כדאי לשים לב גם למשקל הג'אנט, שלא יעלה על 20 ליברות (9 ק"ג לג'אנט) מה שפוסל את כל הזבל הסיני שמסתובב כאן - היזהר !!!

הנה משהו יפה על V5 שיושב על הרכב שלי, עם מידות בדיוק כמו שלך :)

ליאור

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 765x500 והיא שוקלת 57KB.norm_3A5B693290AF490F89447F8340536291.JPG

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אני יודע שאני יצטרך להחליף גם צמיגים, זה לא מעניין אותי, מה שצריך צריך.

מה גם שאם אני אחליט למכור את הג'אנטים + הצמיגים שלי אני מאמין שאני יקבל עלייהם מחיר יפה.

הצמיגים לא יותר מחודש על האוטו והג'אנטים חדשים לחלוטין.

התלהבתי מהג'אנטים שהרבה שמים באאודי איי 3, הג'אנטים עם המלא צלעות שחור וניקל כזה.

מישהו יודע כמה העלות של ג'אנט כזה?

אני מעוניין רק בג'אנטים, צמיגים אני כבר אביא לבד.

פורסם

http://www.tirerack.com/upgrade_garage/WheelSearch.jsp?changeColor=Choose+Color&filterSize=16&filterFinish=&filterSpecial=&filterNew=&autoMake=Volkswagen&autoModel=Golf+GLS&autoModClar=&autoYear=2000

הג'אנט של האודי כבר נדוש.

הבעיה היא שאין יבוא סדיר של חברות כמו OZ ו BBS שהן נחשבות לטובות ויקרות

יש גם דגם של בורבט - TYPE LS שכול להתאים לך, ואל תתפתה לקנות ג'אנטים כבדים - אלה בד"כ מחברות פחות איכותיות וזולות.

• תוכן חדש...