Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חלפים ב- eBAY כן או לא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצור!

פנסים קידמיים?

אסור לנהוג בארץ עם פנסים בתקינה אמריקאית, רק אירופאית.

תכשל בטסט ואצל כל בוחן.

תבדוק שהם מתאימים לתקן האירופאי (מירכוז תאורה וכו').

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

מראות נחשבות גם כחלק בטיחותי?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

מניסיוני האישי:

1. מעט מדיי מוכרים מוכנים לשלוח מחוץ לארה"ב

2. אם כבר שולחים - מחירי משלוח לא זולים בכלל

3. על פנסים שילמתי רק מע"מ

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

בסופו של דבר, קניתי צמד פנסים אחוריים שמחירם הכולל, עם משלוח וביטוח, 121 דולר . בקשר למשלוח לישראל, ניתן לעשות באתר eBay חיפוש של ספקים ששולחים לישראל , (ויש הרבה כאלו )ולקבל את התוצאות הרלוונטיות כולל השוואת מחירי המשלוח. אצלי זה יצא בערך 60 דולר לזוג פנסים ו 60 דולר משלוח.

למרות השם, אין קרבה משפחתית לאל...

פורסם
בסופו של דבר, קניתי צמד פנסים אחוריים שמחירם הכולל, עם משלוח וביטוח, 121 דולר . בקשר למשלוח לישראל, ניתן לעשות באתר eBay חיפוש של ספקים ששולחים לישראל , (ויש הרבה כאלו )ולקבל את התוצאות הרלוונטיות כולל השוואת מחירי המשלוח. אצלי זה יצא בערך 60 דולר לזוג פנסים ו 60 דולר משלוח.

יפה, בהצלחה :)

אני מאמין שתשלם מעט מכס. בערך 30-40$, במכס טוענים שהמכס הוא על ערך המוצר+משלוח אבל מניסיון שלי (24 הזמנות) הם ברב הפעמים מגיעים לסכומים לא הגיוניים ונמוכים יותר מ30% של ערך המוצר+משלוח ולעיתים ממש רחוקות גם מבקשים מחיר גבוה יותר. אני מאמין שתשלם פחות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום הגיעו הפנסים שהזמנתי ב eBay וכפי שהבטחתי, אני משתף אתכם בחוויה:

כ- 3 שבועות לאחר ההזמנה הגיעו הפנסים ארוזים היטב, שלמים וללא נזק.

נדרשתי לשלם מע"מ ומכס בסכום כולל של 113ש"ח.

מחיר הפנסים כולל משלוח היה 120 דולר, שזה בערך 510 ש"ח, בתוספת 113 ש"ח מיסים, ובסך הכל 623 ש"ח לסט מושלם של שני פנסים אחוריים יפים להפליא.

בארץ, להזכירכם, דרשו ממנה בחברה 1250 ש"ח לפנס אחד...

תעשו לבד את החשבון אם זה היה כדאי !

למרות השם, אין קרבה משפחתית לאל...

פורסם

מחיר הפנסים כולל משלוח היה 120 דולר, שזה בערך 510 ש"ח, בתוספת 113 ש"ח מיסים, ובסך הכל 623 ש"ח לסט מושלם של שני פנסים אחוריים יפים להפליא.

שיחקת אותה כמו הגדולים , מה שממריץ אותנו לחשוב פעמיים אם כדאי לרכוש חלפים בארץ לרוב במחירים מופקעים .

וזה אולי ייתן בעתיד זריקת מרץ ועידוד ליבואנים להוזיל את מחירי החלפים .

סחטיין

פורסם

הערה קטנה נוספת ברשותכם. חלקי פלסטיק, זכוכית או סתם חלקים שבירים ויש לא מעט כאלו, נוטים להשבר או להסדק במשלוח. ואז לך חפש את חבריך.

פורסם

לא קרה לי אף פעם.

אבל ברור שתמיד יש סיכוי.

לרוב אני רואה שמדיניות טיפול בסחורה שבורה הינה טובה יותר אצל מוכרים ב-EBAY מאשר בחנויות רגילות.

אבל מומלץ לקרוא בדיוק לפני שעוישם BID.

לאחרונה חיפשתי כמה חלקי חילוף לא כבדים ולא גדולים - לצערי גיליתי מחירי משלוח שערורייתיים - אפילו 105$ ראיתי.........

פורסם
הערה קטנה נוספת ברשותכם. חלקי פלסטיק, זכוכית או סתם חלקים שבירים ויש לא מעט כאלו, נוטים להשבר או להסדק במשלוח. ואז לך חפש את חבריך.

לא נכון, אפשר לעשות ביטוח (איזה 3$ עד 100$) או לבקש מהמוכר לארוז טוב טוב.

מחירי המשלוח מארה"ב עלו, כי כבר אין את האפשרות של משלוח ימי.

לכן עדיף לפנות לאוסטרליה/בריטניה/גרמניה וכד.

משכנתא זה קל

פורסם

חשוב לזכור שבאנגליה המכוניות שונות מאוד, שוני שאינו נראה לעין בחלקים מסוימים אבל שגורם לחוסר התאמה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שמח בשבילך :)

יצא ממש מחיר מצחיק!

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
חשוב לזכור שבאנגליה המכוניות שונות מאוד, שוני שאינו נראה לעין בחלקים מסוימים אבל שגורם לחוסר התאמה.

ולפעמים זה בדיוק הפוך - דווקא שם יש רכבים עם תקינה אירופאית כמו המכוניות כאן.

פורסם

מחירי חלקי רכב מסוגים שונים בארץ אכן שערוריתיים! ממש שוחתים, ותמיד יוצא יותר זול להביא מ אי ביי למי שיודע ובעל ניסיון בנושא. גם אחרי מכס + מע"מ + משלוח כמעט תמיד יוצא לפחות כמה מאות שקלים יותר זול מלקנות בארץ.

לעיתים רחוקות המחיר הכולל + משלוח עולה כחצי מהמחיר שרוצים בארץ!

עד כמה שאני יודע על אביזרים שמוגדרים "לבטיחות" לא משלמים מכס, רק מע"מ.

אני שמח שיצא לך בזול! יש הרבה חלקי רכב שמשתלם להביא מאיביי, בארץ המקורות השונים פשוט "רעבים" מדי ועושקים את הלקוח.

אני אישית ראיתי פריטים שונים שקונים ב X כסף, ומוכרים כפול 4 או 5.. סתם כי בא להם!

איביי = מומלץ!

מה שכן, לפני שקונים לברר טוב טוב את העבר של המוכר, להתכתב איתו קצת, לראות שהוא אמין וזמין במייל. לבדוק את הפידבק שלו. וככה אתם יכולים להיות בטוחים שהפריט שלכם בידיים טובות בכל המובנים.

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...