Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורום עדיין חי ? המון זמן לא הייתי פה, אז שלום לכולם, לותיקים ולחדשים.

שאלה מוזרה? אני יסביר.

המערכת שלי מורכבת מהדיוניט של גי וי סי, קומפ' של דוטק, מונו של הייפוניקס וסאב של אינפינטי פרפקט.

הקומפ' שלי לא מוגבר ( טוב הוא מוגבר אבל כמעט ואי אפשר לקרוא לו מגבר).

ההתלבטות שלי היא האם לקנות מגבר 4 ערוצים שיגביר לי את הקומפ' ואת האחוריים ( שאני ייקנה בעתיד הקרוב ), או להביא חומר איטום לכל הרכב.

התקציב שלי למגבר הוא כ 200$, והקנייה תעשה מחו"ל.

הרכב שלי הוא דייהטסו אפלהאוס ולכן הרעשים של הפלסטיקה ובכלל של כל האוטו מחייבים איטום.

דעתכם מה יעשה הבדל גדול יותר. (אני כנראה יבצע את האיטום, כן כן עם הנסיון הדל שלי)

תודה,

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אם אין הגברה טובה למה האיטום? להסתיר את העיוותים שנוצרים מחוסר ההגברה?

ראשית כל המוצרים צריכים להיות מותאמים כ"סט אפ" נכון ואופטימלי ביחס לתקציב ולנושא האודיו בכלל, אז האיטום ככל שצריך ולפי התקציב.

זוהי דעתי האישית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם אין הגברה טובה למה האיטום?

ראשית כל המוצרים צריכים להיות מותאמים כ"סט אפ" נכון ואופטימלי ביחס לתקציב ולנושא האודיו בכלל, אז האיטום ככל שצריך ולפי התקציב.

+1. בלי מילים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

200$ לא מספיקים לאיטום ?

בארץ ראיתי שאפשר לקנות כמה קיטים איטום בינוניים ב 800 ש"ח.

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הרכב שלי הוא דייהטסו אפלהאוס ולכןהרעשים של הפלסטיקה ובכלל של כל האוטו מחייבים איטום.

.

יעקב, אתה מבין למה 200$ לא יעזרו פה? לפי הבחור, כל הרכב זקוק לאיטום. קיט איטום ב-900 שקל, עם אטימה טובה, בקושי מספיק לדלתות הקידמיות ונשאר קצת עודף.

נ.ב

הפורום עדיין חי ? המון זמן לא הייתי פה, אז שלום לכולם, לותיקים ולחדשים.

הפורום חיי ובועט יותר מתמיד :-)

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא איטום, בידוד.

ב 200$ ניתן לרכוש בארץ קיט באלק של סקנד סקין או דיינמאט והשיפור שהם יתנו משמעותי הרבה יותר מכל מגבר או קומפוננט שתוסיף.

אם אתה מועניין לשלב את שניהם - ניתן לקנות קיט דלתות בחצי מחיר~, לחסוך עוד קצת ולרכוש מגבר. 200$ בארץ או בחו"ל זה תקציב מצומצם למדי, כך שזה לא ממש משנה היכן הקנייה תתבצע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את הדבר הכי חשוב שכחתם - הבידוד האקוסטי בכלל לא יפתור את בעיות הקרקושים של הפלסטיק!

את זה עושים בעזרת ספוג בשקל ועשרים. וגם דבק דו צדדי או פסי איטום בחלק מהמקומות, חיזוק של ברגים רופפים, הידוק של כבלים בעזרת אזיקונים וכו'...

אין לזה קשר בשיט לבידוד אקוסטי.

ואם יש לך כרגע מגברון שעושה כלשהיא עבודה - עדיף שתבודד אקוסטית את הדלתות לפחות ומקומות קריטיים כי ב200 דולר אתה ממש לא תאטום רכב שלם אלא אם כן זה פזקר - וזה חומר מסריח, מנסיון (עושה עבודה של בידוד אקוסטי אבל סה"כ גם יש לו ריח וממש לא מגיע לרמה של המתחרים המיועדים לתחום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

2 כאלו לא יספיקו ? בהנחה והמטרה היא לבודד את 4 הדלתות והבגאז.

http://cgi.ebay.com/DYNAMAT-10455-XTREME-BULK-PACK-SOUND-DAMPING-CAR-KIT_W0QQitemZ140125673989QQihZ004QQcategoryZ67760QQrdZ1QQcmdZViewItem

בהנחה וכן מספיק, כמה דבר כזה שוקל?! אחותי כנראה תביא לי את זה אישית, שלא תקבל בטעות איזה קילה :)

ואני מניח שאת שהמגבר אני יישדרג בעתיד הרחוק יותר.

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אם אחותך מתעמלת של נבחרת גרמניה המזרחית לשעבר - לא תהיה לה בעיה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברצינות כמה זה שוקל?

מישהו יכול לענות לי על השאלות ששאלתי בהודעה הקודמת?

שוב תודה,

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אם זה קיט באלק - אחד כזה יכול להגיע לסביבות ה10 קילו אם אני לא טועה - אחותך תודה לך! לא באמת, היא תודה לך!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...