Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך "ליטל" VS. "שאפט" VS. "BZR"

nadavbitton_86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני רוצה לעשות לרכב שלי יישור קו, מדובר על 106 S16/GTI.

על איזה מוסך אתם ממליצים ליישור קו והמשך טיפולים שותף??

הנה 3 אופציות שעלו על הפרק :

1. "ליטל" - רק דברים טובים אני שומע עליהם ויש להם לא מעט ניסיון בדגם הזה.

2. "שאפט" - מומחים לרכבים צרפתיים.

3. "BZR" - ידע רב בנושא הצרפתיות, וקרבה לבית (פ"ת).

על מה אתם ממליצים, ולמה??

תודה לעוזרים

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ באופן גורף על "שאפט". לא מכיר את האחרים אבל האכפתיות, ההגינות יוצאת הדופן והמחירים הנוחים, אותי לפחות כבשו ב"שאפט". גם המקצועיות לעילא ולעילא. לא מכיר מוסכים כאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"ליטל" זה מוסך מורשה, על כל המשתמע מכך מבחינת עלויות חלפים והעבודה. מוסך "ליטל" זה יופי של מוסך עם מנהל שתמיד שאפשר להעזר בו אבל אני לא רואה סיבה לטפל באופן קבוע במוסך מורשה ברכב כמו שלך. המוסך הוא גם מוסך בינוני בגודלו ועל כך תסיק על מהיחס לכל רכב ורכב.

איפה "ליטל" כן רלבנטי? כשהיו לי מכוניות מבית PSA הייתי פוקד את המוסך הזה בדברים מסובכים כמו דיאגנוסטיקה שם אין תחליף למערכות איבחון המקוריות של היצרן.

גם ב"שאפט" יצא לי לבקר. בגלל גודל המוסך שהוא קטן היחס לכל רכב אישי יותר מהסרט הנע שיש ב"ליטל". הרושם שקיבלתי הוא של יחס איכפתי כאילו הם מטפלים ברכב שלהם עצמם. יש להם גם אפשרות להביא חלקים מקוריים בלי שום בעיה ובמחירים של המוסך המורשה.

בשביל ישור קו הייתי בוחר ב"שאפט" כי במורשה יקרעו לך את הכיס עם תימחור יבואן על שעות העבודה לכל פעולה ברכב.

את BZR אני לא מכיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה גם "מוסך תקווה" של חבר הפורום : ESITURBO עבד על הבימר שלי בזמנו.

אורן (ESITURBO) ממוסך "התקווה" כבר לא עובד שם והוא פתח מוסך עצמאי באזה"ת חולון.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך "שאפט" מצויידים מבחינת דיאגנוסטיקה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...