Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת מיני מיינור.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מוסך רם" ברחוב שוונצינו (18 אם אני זוכר נכון) בתל אביב היה מטפל פעם ברכבי מיני מיינור.

לפי העדכון האחרון שמעתי שהם הפסיקו להתעסק עם הרכבים האלו, אבל שווה ללכת ולברר, ולו רק בשביל עצה טובה או הסבר כזה או אחר.

בהצלחה.

מיני זה לא סתם רכב מיוחד, זה הרכב הכי מיוחד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אנחנו מחפשים בלוחות אבל פשוט אין מיניס בארץ הקודש.

התקציב שלו עלה במעט.

והיום קלטתי אדם שגר כמה רחובות ממני. נהג חדש שיש לו מיני קופר. אתפוס אותו לשיחה בהזדמנות.

שאלה לי אליך,

מה כוונתך בכך שמיני אינו יכול לשמש כרכב ראשון?

אני מבין מהחתימה שלך שיש לך רק מיניס. מה אתה עושה כשמשהו מתקלקל?

אתה רוצה לומר לי שמיני לא אמורה לשמש כרכב לאדם צעיר ורווק?

אם לא עכשיו, אז אימתי?:-(

מיני בצבע בורדו? איזור מערב כפר סבא?

פורסם

תרשה לי להעיר הערה בעניין:

לא צריכת הדלק היא מה שצריך להעסיק/להדאיג את ידידך,

אלה הרבה גורמים אחרים-רכב ישן, זמינות חלקים ומיומנות בעלי מקצוע , נוחות נסיעה בבינעירוני, רמת בטיחות וכו'

פורסם
"מוסך רם" ברחוב שוונצינו (18 אם אני זוכר נכון) בתל אביב היה מטפל פעם ברכבי מיני מיינור.

לפי העדכון האחרון שמעתי שהם הפסיקו להתעסק עם הרכבים האלו, אבל שווה ללכת ולברר, ולו רק בשביל עצה טובה או הסבר כזה או אחר.

בהצלחה.

הם הפסיקו להתעסק עם מכוניות מיני ואם רוצים לשאול שאלה הם עונים כאילו מעולם לא טיפלו או ראו מיני...:cry:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

דווקא לא נכון. אני לקוח טוב שלהם מאז שרכשתי את המיני. :-( הם תמיד מכינים לי את האוטו לפני טסט ומייעצים לי בהכל. אמנם קצת מיושנים(כמו האוטו), אבל נחמדים מאוד. עשו לי שיפוץ לגיר לפני שלוש שנים וגם ראש מנוע. יש להם איזה 10 מיני, בדרגות שונות של מצב מכאני. תמיד עוזרים לי בחלקים משומשים (לדוגמא : חגורות בטיחות מקוריות של מיני, סכי שמש שהיו חסרים לטסט, מצוף דלק וכו'.

לי הם הסבירו פעם שאנשים עם מיני באים אליהם עם גרוטאות, וכנראה שילוב של : ישראלי שלא רוצה לשלם+מיני גרוטאה+אי זמינות חלקים=הוציא להם את המיץ מהעניין. הם לא משוגעים על מיני כמונו. הם כבר כנראה שבעים מזה.

אני לא רואה סיבה ללכת אליהם על כל שטות. משתדל לעשות הכל לבד. יש שני ספרים, יש חברים, יש ידיים טובות והיגיון... אה, ויש יום חופש אחד בשבוע וחצר בבית של ההורים.

בשביל זה אני אומר: לא לקנות גרוטאה לא נוסעת. להשתפשף על אחת תקינה עם טסט (אפשר לנסוע למוסך-בלי גרר).

חוץ מזה אפשר לברר מי המוסך שמטפל לכל החבר'ה של הMG שזה די דומה (אותם מנועים).

• תוכן חדש...