Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אביעד שים לב שהטיול הוא לפני צבא ולא אחרי.

לגבי הבעיה עם כמות החברים, אנחנו טסנו 8 חבר'ה והיה מצוין. ידידות שנסעו אחרינו היו יותר מ12 והם נהנו מאוד, ככה שאני לא כל כך צופה בעיה.

מחזק את עניין הסיכון בהשכרה, עשינו את זה, נהנו, אבל היו את הפחדים. אם הייתי משבית את הטרקטורון הייתי צריך לשלם 10000 ש"ח, נכון זה מתחלק לחצי עם החבר אבל זה עדיין המון. ככה שקחו בחשבון שקיים סיכון, אם נזהרים הוא קטן.

נ.ב

הפארק מים - פשוט מדהים! מה שיותר אהבנו בו זה היחס החם למרות היותנו ישראלים. מה שפחות רואים במקומות אחרים.

חשוב לזכור, ברומא התנהג כרומאי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

חלק מהחברים שנוסעים איתנו היו גם שנה שעברה בנאפה.

הם מאד נהנו ואין להם בעיה לעשות זאת שוב.

אנחנו מתכוונים להשכיר טרקטרונים ולנסוע לצוקים ששמעתי שמדהימים שם,בערך 2-3 ימים של שכירת טרקטרונים.

מה שכן,הבנתי מחברים שהפארק מים הוא סתמי ביותר ואפשרי לוותר עליו.

כנראה יום ראשון נסגור את הטיסה כבר,השנה נאפה מפוצצת וכמעט כבר לא נשארו מקומות בתאריכים הנ''ל.

פורסם

אני וחברים טסים בסוף יולי לנאפה, חלק מהחברים היו שנה שעברה.

יש לנו דיל של 390$ לשבוע במייק'ס הוטל אומרים שזאת האכסנה מבין הטובות בנאפה, עם בריכה ומזגן כלול וזה קרוב לסקוור [מישהו יכול לתת ליפרטים יותר מפורטים?]

אתר עם הרבה מידע:

http://www.yaldo.net/

הכותב ממליץ שכן ללכת לפארק המים ולא להפסיד את זה.

כמו כן אפשר לימוא שם טיפים להשכרה של כלים, איפה כדי להשכיר, מחירים של מוצרים לדגמא ופרוט על מועדונים.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...