Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מתייחסת ל-2 המידות 10 -12 אינטש בתיבה אטומה.

מי מהשניים יותר SQ ?

כל יבואן טוען לכתר ,ואני מהסס.

שאלתי השנייה מה היית מתקין לך עצמך 2 יח -"10 JLW3 או: 1 יח "JLW6-10

מול מגבר JL500.1 (מונו בלוק)

רוטמן אריק

פורסם

דיון בהחלט קשה

שמעת את שניהם?

את ההרצים למינהם שמעתי ואני יכול להגיד שיש להם סאונד הדוק ומדוייק (MILLE ,ENERGY 8 10 12,HI ENERGY 450)

הם לא בעלי "נפח" באס עמוק אבל הם מעולים לטעמי

את הJL המסויים לא שמעתי אבל שמעתי את ה W3 והW7 ששניהם יותר "חופשיים" בבאס אך גם להם היה דיוק לא רע בכלל

השאלה מה אתה אוהב- מכת באס מדוייקת לפי המוזיקה

או מכת באס עם נפח ועומק שחורגת במעט מההקלטה אך עדיין עם אופי

אף אחד לא יוכל להחליט בשבילך את זה

פורסם

אריק אני חושב שכבר נתתי לך את הדעה שלי לגבי אופציה הסאב אצלך, עם מגבר כמו שלך הייתי הולך על אלמנט כמו הHI-ENERGY אבל לוקח בחשבון שהמחירים שלהם בארץ מופרזים יותר אפילו ממחירי רדיו מיאלנו שמבקשים על מוצרי JL, השאלה עם באמת מאתה מחפש? ואם יש לך אפשרות לשמוע את הסאבים הנ"ל?

קח בחשבון שבין W3 לW6 יש הבדל די גדול למרות שכמה יקפצו ויגידו לא.

בקשר לשאלת החיפוש, מניסיון הJL נותנים באס מאד עמוק אך באמת מרוח ורק בדגמים W6 וW7 הם גם מתחילים להיות יותר מהירים במכות ופחות עצלנים, לעומת הHERTZ שהם סאבים מדוייק להפליא, מהירים במכות שלהם, ויש להם מכות פנאצ'יות.

פורסם

אתה חייב לשמוע את שניהם לפני שאתה קונה! ועדיף אצלך ברכב עם המונו שלך.

לי יש את ה10" HX250D בתיבה פצפונת של 16-18 ליטר אטומה והוא פשוט מפציץ SQ בטירוף :twisted:, ואצלי הוא מקבל סה"כ 400 RMS, כאשר מוצהר 450, ולדעתי עם כיוונים טובים אפשר לתת יותר.

אם תרצה לשמוע את הסאב שלי = בכיף.

בברכה.

בוריס.

פורסם
אתה חייב לשמוע את שניהם לפני שאתה קונה! ועדיף אצלך ברכב עם המונו שלך.

לי יש את ה10" HX250D בתיבה פצפונת של 16-18 ליטר אטומה והוא פשוט מפציץ SQ בטירוף :twisted:, ואצלי הוא מקבל סה"כ 400 RMS, כאשר מוצהר 450, ולדעתי עם כיוונים טובים אפשר לתת יותר.

אם תרצה לשמוע את הסאב שלי = בכיף.

בברכה.

בוריס.

כנ"ל אצלי. עם הגברה יותר חזקה (1000RMS) ותיבה אטומה של 22מ"מ.

פשוט נשמע מדהים!

בהצלחה, איציק.

פורסם
כנ"ל אצלי. עם הגברה יותר חזקה (1000RMS) ותיבה אטומה של 22מ"מ.

פשוט נשמע מדהים!

בהצלחה, איציק.

איזה בדיוק דגם של סאב יש לך? ואיזה מגבר נותן לו 1000 RMS? כי לי זה נראה מוגזם טיפה.

או שהגיין שלך סגור לגמרי :shock:

• תוכן חדש...