Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אהבתי את הכתבה, היא לוקחת את הסטיגמות המגעילות יותר של הישראלים ומראה להם איפה הטעות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קראתי על הבוקר, חשבתי לעצמי "יש מצב"... אחרי שעה כבר צעקתי בערך על 4 נקבות שהן לא יודעות לנהוג :roll:

12345

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ויש ויש ראיתי כבר בנות שעושות כבוד לבנות מינן אבל עם כל הצער שבדבר כמעט לכולן אין מושג בשיט בנהיגה והן מאוד מסוכנות ולא שקולות-פשוט אין להן את הידע להבין מה גורמת ההנהגות שלהן באותו הרגע ברכב לתקינות הרכב ולגרימת תאונה בכביש.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

הנתונים על תאונות דווקא מראים שאנחנו הגברים מעורבים בהרבה יותר תאונות ובהרבה הרבה יותר תאונות קשות.

וזה כנראה מעבר לפער בכמות הקילומטרים הננהגת ע"י גברים ונשים.

לנשים אמנם יש בממוצע פחות קואורדינציה ותפיסה מרחבית, אבל מצד שני יכולת טובה יותר לריבוי משימות.

הנתון המכריע לדעתי הוא שהרבה גברים נוהגים עם הז*ן במקום עם הראש, ואצל נשים התופעה הזו לא קיימת. וזה מקור ללא מעט תאונות.

שורה תחתונה: נשים יודעות לנהוג יותר טוב מגברים. לפחות אם המדד לנהיגה טובה הוא מינימום תאונות והרוגים (ולא זמנים בג'ימקאנה).

מה שכן - לפי האנשים שאני מכיר - נשים יודעות לחנות הרבה פחות טוב מגברים, בממוצע.

אבל זה הרבה פחות חשוב מהנהיגה עצמה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בואו נגיד ככה, היום נסעתי - אולי 15 ק"מ, במהלכן התעצבנתי על 4 נשים שתקעו, בגלל שהיו צריכות לחנות, לא ידעו מה לעשות עם עצמן או היו בטלפון.

הבעיה שהתעצנתי על איזה 3 "טכנאי קנגו" שחתכו אותי, על 2 נהגי מוניות שירות שחתכו אותי בלי לאותת, על ערס שהחליט שהוא רוצה פתיחות וכשחייכתי החליט שהפתיחה שלו תהיה לנתיב שלי, מיותר לציין שאני בכלל הייתי צריך לפנות ברמזור הזה - אז הוא ניצח.

אה ובדרך הייתה גם איזה סבתא שלמרות ששבלול היה עוקף אותה בסיבוב החליטה לחצות שלא במעבר חציה ובגללה כמעט ונאלצתי לבחור בין אוטו אחר שתקוע לי בתוך הבגאז' או זקנה במכסה מנוע, מזל שיש נתיב נגדי וברקסים חורקים(נושא מעצבן בפני עצמו)..

בסוף הגעתי הבייתה והתעצבנתי על זה שיש לי שיפוע בחניה ואני צריך נורא להיזהר לא להיכנס בקיר (כי גם ככה החניה קצרה מדי לרכב ומתאימה רק להאצ'בקים).

וזה יום רגוע!

מסקנה? צריך להתחיל לשחק GTA, שם לפחות יש לך עוזי לירות בהם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בואו נגיד ככה, היום נסעתי - אולי 15 ק"מ, במהלכן התעצבנתי על 4 נשים שתקעו, בגלל שהיו צריכות לחנות, לא ידעו מה לעשות עם עצמן או היו בטלפון.

הבעיה שהתעצנתי על איזה 3 "טכנאי קנגו" שחתכו אותי, על 2 נהגי מוניות שירות שחתכו אותי בלי לאותת, על ערס שהחליט שהוא רוצה פתיחות וכשחייכתי החליט שהפתיחה שלו תהיה לנתיב שלי, מיותר לציין שאני בכלל הייתי צריך לפנות ברמזור הזה - אז הוא ניצח.

אה ובדרך הייתה גם איזה סבתא שלמרות ששבלול היה עוקף אותה בסיבוב החליטה לחצות שלא במעבר חציה ובגללה כמעט ונאלצתי לבחור בין אוטו אחר שתקוע לי בתוך הבגאז' או זקנה במכסה מנוע, מזל שיש נתיב נגדי וברקסים חורקים(נושא מעצבן בפני עצמו)..

בסוף הגעתי הבייתה והתעצבנתי על זה שיש לי שיפוע בחניה ואני צריך נורא להיזהר לא להיכנס בקיר (כי גם ככה החניה קצרה מדי לרכב ומתאימה רק להאצ'בקים).

וזה יום רגוע!

מסקנה? צריך להתחיל לשחק GTA, שם לפחות יש לך עוזי לירות בהם.

זה יום רגוע? זה יום שבכלל לא מרגישים שהיית על הכביש.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מסכים עם הכל כולל הסטיגמה המאוד נכונה על הזכרים הצעירים של א רואים אותם(זה לא פיתוח של רפאל זה פיתוח של רמלה לוד)

אבל עם העניין של הנשים אני לא מסכים, שום מחקר בעולם לא ישכנע אותי שנשים יודעות לנהוג

Jealousy is misery, suffering is grief

• תוכן חדש...