Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קניתי אימפרזה 1.6 LXI גיר אוטומט , ובהתנעת האוטו נדלקת מנורת POWER מה עושה ה POWER ומה ההבדל בינו לבין ה כפתור ה ECON ?

פורסם

ההבדל אמור להיות נסיעה חיסכונית יותר במצב ECON מאשר ב POWER (צריכת דלק). אצלי בכל אופן לא הרגשתי שינוי כלשהו.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

מניסיון עם אימפרזה 2006 דווקא במצב פאאור האוטו הרבה יותר חסכוני בנסיעות עירוניות

מ1ל6 בערך במצב רגיל הוא עלה ל1 ל8 במצב פאאור.

יותר מבעל אימפרזה אחד אמר לי לנסות, למרות שזה נגד ההיגיון. אחרי ניסיון זה באמת היה המצב

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
מניסיון עם אימפרזה 2006 דווקא במצב פאאור האוטו הרבה יותר חסכוני בנסיעות עירוניות

מ1ל6 בערך במצב רגיל הוא עלה ל1 ל8 במצב פאאור.

יותר מבעל אימפרזה אחד אמר לי לנסות, למרות שזה נגד ההיגיון. אחרי ניסיון זה באמת היה המצב

1 ל6 ?? לא הגיוני וגם לא 1 ל -8 .אצלי זה היה 1 ל9 ועם מזגן.

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

נורת ה POWER היא בראש ובראשונה אינדיקציה לגבי מחשב הגיר האוטומטי.

במידה ויש תקלות הקשורות בגיר נורה זו תהבהב מספר פעמים.

בכל התנעה של הרכב היא תידלק למספר שניות (ביקורת) ואז תיכבה.

בדגם המדובר יש כפתור ECON בידית ההילוכים שמטרתו לחסוך בדלק. הכפתור מעביר את התיבה למצב של העברות הילוכים מוקדמות ע"מ שהמנוע לא יעלה בסל"ד ויגרום לצריכת דלק גבוהה. כמובן שבמצבים כאלה ואחרים עדיף לא להפעיל את המתג הזה כלל כי הוא גורם לצריכת דלק גבוהה יותר מאשר במצב הרגיל או במצב POWER.

מצב POWER בדגם זה נכנס לפעולה באופן אוטומטי ע"י המחשב ניהול מנוע ששולח פקודה למחשב גיר. ההפעלה נעשית כאשר המחשב מזהה לחיצה מהירה וזריזה על דוושת הגז. לא מחייב שהלחיצה תהיה "בריאה" עד למצב קיק-דאון, מספיק שהלחיצה תהיה מהירה והנורה תידלק אוטומטית. המצב יחזור למצב רגיל (נורה כבויה) כאשר הנהג ירפה מדוושת הגז ויסע שוב רגוע.

בדגמים מאוחרים יותר ביטלו את אופציית ה ECON ובמקומה שמו לחצן POWER וע"י כך העבירו את השליטה במצב זה לנהג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
1 ל6 ?? לא הגיוני וגם לא 1 ל -8 .אצלי זה היה 1 ל9 ועם מזגן.

רגל כבדה עם מזגן והרכב לא כיבה מנוע כמעט אף פעם, לפחות 3 שעות ביום במצטבר מונע במקום עם מזגן עובד.

נמדד בנסיעה עירונית, בנסיעה ביו עירונית (ת"א -אילת) משהו סביב ה1ל12 במהירות ממצועת של 110 קמ"ש

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מה בדיוק משתנה בלחיצה על הPWR?

מנסיון על מיצובישי סיגמה (92), יש הבדל מדהים בין ECO ל PWR... קודם כל משיכת הילוך, מעבר לזה מספר הילוכים שיורדים בקיק (או שזה נגזר מהמשיכה המוגברת של ההילוך?), והרכב מרגיש יותר חזק...

הלחיצה משנה עוד דברים חוץ מפעולת הגיר? למשל הזרקת דלק?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...