Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיירה 86 גיר רגיל מנוע 1.8 והיה כבר שרשור בנושא הזה של הקרבורטור והטורים הגבוהים אבל כלום לא הסתדר...

לפי מה שהבנתי יש לי בסיירה קרבורטור כפול הצד הימני הוא עם צ'וק אוטומטי וכנראה הוא מבוטל כי הדיסקית באמצע במצב עומד והפלנאץ' שמתחבר לקרבורטול חלוד ואין עליו שום צינור....

לאחר בדיקה יסודית אני בטוח שאין שום צינור קרוע או משהו כזה...

אני לא יודע מה לעשות כבר....הטורים לא יורדים למרות שיש כיוון של טורים אבל זה בכלל לא משפיע אמרו לי שיש כיוון גם של אויר אבל אני לא מוצא אותו..

אם יש מישהו שיודע אם יש כיוון כזה או איפה הוא נמצא אז כל הבעיות יפתרו לדעתי......

תודה

פורסם

ובכן לפי הסברך הצוק שלך מבוטל, צנרת המים המובילה אליו אינה קימת, פרפר המצערת לא קיים, וכנראה שגלדל השינים, שעליו מכוון בורג סלד הסרק של הצוק, הסתובב ונוגע בבורג כוון סלד צוק, יש לפתוח את הבורג ההמוקם על הזרוע החודר אל הצוק, או לבטלו כליל כי אין לא שימוש.

ללא תמונות, יהיה קשה מאד להפנותך לבורג הרלוונטי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איפה הבורג נמצא? מתחת לקרבורטור? מעל? על הדיסקית אולי? תסביר לי אני כבר מכיר את כל הברגים תאמין לי מרוב שניסיתי הכל אני מכיר תקרבורטור הזה בעל פה...

דרך אגב יש לי קיט קרבורטור בדיוק לרכב הזה ואני רוצה להחליף אותו אצל קרבוריסט מקצועי זה חשוב לי כי הרב הזה נוסע לרוב בשטח ואני רוצה לנקות לו את הקרבורטור טוב טוב ולהשים את הקיט ואולי גם פילטר אויר מיוחד לקרבורטור בלי כל העיגול הענק הזה שרק שואב חולות ועשבים לקרבורטור...

אחריי נסיעה של שעה בשטח האוטו נחנק כשאני נותן גז....וכשאני עוזב את הגז הוא דווקא נסע יותר טוב כי גם ככה הטורים גבוהים....זה ממש ככה אני לוחץ גז הרכב עוצר ושאני עוזב הוא ממש טסס...

פורסם

אם תפרק את הקרבורטור, ותשלח אותו לקרבורטוריסט מקצועי, (ואני מכיר אחד שכזה), בעיתך תפתר, כולל הסלד הגבוה, שגורם לבלאי גבוה למנוע, ולצריכת השמן הגבוהה, שציינת בשרשור אחר.

בברכה

צביקה

פורסם

עלה לי משהו שאני חושב שהוא יכול להיות בעייה.....כרגע דיברתי עם חבר שיש לו סיירה ודיברנו על הפילטר אויר ומסתבר שאצלי יש פילטר אויר עגול כזה גדול עם שרוול אבל ללא צינור!!! שרוול שבסופו הוא םתוח לחלוטין!!! אצל חבר שלי כרגע הבנתי שיש צינור שמתחבר לסוף של השרוול הפתוח שיש לי ומגיע כמעט עד לטמבון הקידמי שבסוף שלו יש פילטר קטן כמו פילטר פתוח...

יכול להיות שבגלל זה הקרבורטור מקבל הרבה אויר? אולי זאת הבעייה? יכול להיות???????????????????

פורסם

איציק צודק חלקית, אין קשר למסנן האוויר, ותוכל להווכח בכך, כשתפרק אותו מהקרבורטור, וכלום לא ישתנה.

לקרבורטור יש קפיץ בכבל הגז עצמו, , ובציר הקרבורטור.

תנאי האבק של של הרכב שהפכת לבאגי, גורמים לכך, שציר הקרבורטור נתפס משומן פיח ואבק,ולכן יש לפרק את הקרבורטור.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...