Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

היום נסעתי לים בתל אביב והיה צומק פקוקה באיזור הים , האור התחלף לירוק ונסעתי לאחר כמה שניות האור התחלף לאדום ואני אל שמתי לבמ כנראה ובלמתי בשניה האחרונה ועקב כך פגעתי באוטו שהיה מולי אבל בצורה קלה ביותר רק פנס ערפל אחורי נפל ואפשר להדביק אותו עם דבק מגע אפילו הנזק שנגרם הוא בעלות של גג 50 שקל אולי 100 אם הם יקרנים יצאתי מהאוטו והאישה ביקשה ממני פרטים על פי עצת חבר שלי אמרתי לה אם אפשר לסגור את זה ביננו במקום אני ישלם לה כסף ויבוא איתה למוסך שיתקן לה את זה היא לא רצתה בטענה שהאוטו הוא של העבודה והיא חייבת לדווח להם ולתבוע את חברת הביטוח היא שחכה לקחת ממני פםרטים אודות הביטוח אז היא צריכה להתקשר אליי יותר מאוחר עכשיו השאלות שלי הם כאלה:

מה עדיף לי להגיד לה מתי שהיא תתקשר כדי לצאת הכי בזול (לשלם הכי פחות כסף)? כי ממה שהבנתי אם היא תתבע תחברת ביטוח אני יצטרך לשלם השתתפות עצמית גבוהה !

מה אתם מציעים לי לעשות??

ד"א

אני נהג חדש ולא רוצ ה לקבל כבר תביעה על תאונה

תודה ושבת שלום

פורסם

בוא אני יגיד לך מה שאני יודע, כשבי נכנסו פגיעה קטה ולא משעותית ב20 קמ"ש, לא היו כלל סימנים חוץ מהתקלפות צבע על הפגוש, עלות הטיפול הסתכמה ב2000(אני לא שילמתי אגורה הכל הביטוח של הנה הפוגע) ועוד 2000 על אובדן ערך.

והנה ההסבר למחיר:טיפול שאסי שלא רואים לפני שבודקים,סדקים בפגוש וכתוצאה מכך החלפת פגוש,התרופפות האגזוז+שעות עבודה, כך שתשכח מ100 שקל פיצויים.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

המקרה שלך והמקרה שןלי שונים אני אומר לך אפילו שריטה לא היה על האוטו רק פנס העפל נפל אפילו לא נשבר והשאלה שלי היתה אם היא תובעת את הביטוח כמה אני יצטרך לשלם במיקה ויש לחי ביטוח מקיף?

פורסם

אני מציע לסגור את זה בלי לערב ביטוח אבל זה בעיה עם רכב מעבודה

כדאי לך תנסה לדבר עם הקצין רכב של החברה אולי הוא יכול לך

אין לך מה לדבר עם האישה כי זה רכב עבודה

לא נורא קורה לכולם תאונות אני מקווה זה לא יקרה לך שוב:-D

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

עכשיו דיברתי עם האישה היא צריכה להתקשר אליי בבמוצאי שבת כי היא שחכה לקחת ממני את פרטי הפוליסה האוטו הוא של חברת אלדן אני מפחד שהיא תתבע את הביטוח כי סכום ההשתתפות שלי גבוהה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי לשכנע אותה לתקן את הרכב ביננו אבל היא אומרת שהיא לא יכולה המכה ממש ממש קלה אין פגיעות בטמבון אפילו רק הפנס ערפל נפל

אני לא יודע מה לעשות אם היא תצתבע תביטוח נדפקתי.

במידה וזה רכב מושכר האם היא צריכה לשלם משהו לחברת הביטוח ככה אני יוכל לנסות לשכנע אותה בדרך הזאת או שבגלל שאני אשם היא לא צריכה לשלם כלום ?.???

דמי ההשתתפות העצמית שלי היא 2000 שקל נראה לי האם אפילו על מכה קטנה כזאת אני ידרש לשלם 2000 שקל ??? זה לא נשמע הגיוני בכלל

פורסם

דמי ההשתתפות העצמית שלי היא 2000 שקל נראה לי האם אפילו על מכה קטנה כזאת אני ידרש לשלם 2000 שקל ??? זה לא נשמע הגיוני בכלל

לחבר, נראה לי שאינך מבין את המושג "השתתפות עצמית" עד תומו.

משמעות הדבר היא שאם (לצורך הדוגמא) ההשתתפות העצמית שלי היא של 2,000 ש"ח ולרכב נגרם נזק של 10,000 ש"ח אז הוצאות התיקון יתחלקו כך: 8,000 ש"ח ע"ח חברת הביטוח ו- 2,000 ש"ח על חשבוני.

עד כאן מיקרה קל וברור. עכשיו בוא וניקח מיקרה גבולי: עלות התיקון 2,200 ש"ח - כלומר 2,000 עליך ו- 200 על הביטוח. האם אתה תובע את הביטוח ומפסיד את הנחת העדר התביעות? התשובה בד"כ היא לא.

נעבור למיקרה אחר שגם הוא קל: הנזק הוא 1,500 ש"ח איש לא יתבע את הביטוח כי החברה בכל מיקרה לא תשלם דבר.

מסקנה: ערך ההשתתפות העצמית קובע כמה המקסימום שישלם הנהג במקרה של נזק, הוא איננו קובע סכום המינימום לתשלום עבור כל נזק ונזק שכן במיקרים כאלה חברת הביטוח כלל איננה משתתפת בהוצאות התיקון.

ולעניינך, נראה לי שהטוב ביותר בעבורך לקבל מהאישה את פרטי קצין הרכב של החברה ולסגור איתו את העניין. אל תדאג - גם הוא יודע את כל מה שכתבתי.

פורסם

לפי מה שהבנתי ממך אם עלות התיקון הולכת ליהיות 200 שקל נגיד אז אני משלם את זה מכספי ?? או שהחברה תשלם?

פורסם

אם הנזק הוא בסך של 200 ש"ח אז אתה הולך לשלם את זה מכספך.

הסכום נמצא מתחת לרף ההשתתפות העצמית ולכן חברת הביטוח לא משתתפת בכיסוי הנזק.

פורסם
המקרה שלך והמקרה שןלי שונים אני אומר לך אפילו שריטה לא היה על האוטו רק פנס העפל נפל אפילו לא נשבר והשאלה שלי היתה אם היא תובעת את הביטוח כמה אני יצטרך לשלם במיקה ויש לחי ביטוח מקיף?

ונראה לי שלא הבנת אני הפוגע ולא הנפגע אני פגעתי ברכב של הבחורה ואני אשם ב100 אחוז

גם מי שפגע בי היה אשם ב100 אחוז.ותחילה לא ראיתי את הצבע המקולף. עדיין יש פגיעות שילדה שאתה לא יודע עליהן. רק שמאי יכול להעריך את הנזק ומכיוון אינך שמאי אתה לא יכול לקבוע שהנזק הוא 100 שקלים, יכול להיות שפנס ערפל בלבד לדגם הסצפיפי עולה 500 שקל(הגזמה).

באיזה מהירות הפגיעה?

פורסם

תשמע

אני נהג בערייה

יום אחד פגם אזרח במראה של אחד הרכבים שלנו

הנהג ביקש לשלם בלי לערב את הביטוח (מראה כולל הרכבה בסביבות 300 ש"ח)

שלחנו אותו למקום שבו בוצע התיקון והוא שילם במזומן וניגמר הסיפור

אם לא מסתדר לך איתה - דבר עים קצין הבטיחות שלה ותסביר לו - ואת החשבון אתה תשלם ישירות במוסך

אני מאמין שלא תהיה בעיה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

משהו לא ברור לי.

לפני כמה שנים, אני נכנסתי ברכב ועשיתי לו נזק של 10,000 שקל.

הפורד שלי נהרסה כליל, והפיג'ו קיבלה שלדה.

היה רק צד ג',

ניגשתי לסוכן ונאמר שמכיוון שעברתי את סכום ההשתתפות העצמית שלי, אני לא צריך לשלם שקל.

אביחי

פורסם

לא הגיוני!

אם הנזק הוא 10 אלף אתה משלם את ה1800 שלך(או כל סכום אחר שנקבע) ואת השאר משלמת חברת הביטוח.

• תוכן חדש...