Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פולו קלאסיק 97 שקניתי אותה לפני חודש

המנוע מוציא רעשים של תיקתוקים והעברתי את האוטו טיפול של "פלשינג מנוע" המוסכניק אמר שהרעשים יעברו והם עדיין לא עברו וזה דיי מעצבן הרעשים האלה.

אומנם אני בן 26 אבל אין לי נסיון במכוניות ורק עכשיו אני מתחיל להבין הכל על בשרי.

האם יש תרופה למכה מלבד לעשות ראש מנוע או להחליף שסתומים?

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

שלום.

אם "התיקתוקים" נובעים ממרמי השסטומים ההידראולים אז מי שעה פלשינג הוא אהבל מושלם כי במנוע אם מרמים הידראולים אסור לעשות פלשינג כי הפלשינג הורס את המרמים ואם הם לא תיקתקו אז אחרי פלשינג הם כן יתרתקו.

אני מציע שתחליף שמן מנוע לשמן איכותי סינטטי מלא ומסנן שמן ותיתפלל שיעזור אם לא צריך להחליף את המרמי שסטומים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בדקתי את ה"פלשנינג" אצל כמה אנשים וכולם המילצו לי לעשות כך (התקתוקים היו עוד לפני הטיפול). לגבי המרומי שסתםמים , איך מתבצעת העבודה? כמה זה עולה?המוסכניק שלי החליף שמן ופילטר ...אני חושב שהפתרון שלכם מהבחינה הזאת היה זהה.

במשך הזמן יכול להגרם נזק למנוע?

בני ,תודה רבה על העזרה , מעריך זאת מאוד

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

שלום לחבר,

לפני שאתה נכנס להוצאות כספיות נוספות ,המלצה שלי גש למכונאי שמכיר את הרכב ותשאל את דעתו לגבי הרעש ייתכן שזה רעש ברמה סבירה.

באיזה שמן מנוע אתה משתמש ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...