Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לשמוע הצעות של רכיבי מערכת והתקנה שנותנים את התמורה הכי גבוהה יחסית למכיר פה בארץ.

hu,מגבר 4 ערוצים,מגבר מונו בלוק,ערכת התקנה,סאב,איטום,התקנה,מחיר כללי מוערך.

פורסם

HU - אלפיין 9855 וקלריון 766.

מגבר - פייז אופוס . פייז RS . אוריון 4004 .

רמקולים כמעט כולם חוץ ממורל. יקרים למה שנותנים.

DLS , ומק אודיו.

סאב וופר - SX12 של פייז. ואני אשמח שיוכיחו לי אחרת.

פורסם

אין דבר כזה בעולם מה שאמרת...

לבן אדם אחד מגבר של אלפיים שקל הוא טופ ההייאנד שהוא רק חלם עליו ולא חושב שצריך כלום יותר מזה

לאחד אחר מגבר של 8 אלף שקל זה התפשרות באיכות......

אתה חייב לתקצב רכיב ואז לקבל מקסימום תמורה לתיקצוב שלך

פורסם
אין דבר כזה בעולם מה שאמרת...

לבן אדם אחד מגבר של אלפיים שקל הוא טופ ההייאנד שהוא רק חלם עליו ולא חושב שצריך כלום יותר מזה

לאחד אחר מגבר של 8 אלף שקל זה התפשרות באיכות......

אתה חייב לתקצב רכיב ואז לקבל מקסימום תמורה לתיקצוב שלך

לכל אחד יש את היחס בין עלות לתמורה משלו.

להקבלה לרכבי ספורט רבים יטענו שאיפרזה wrx זה הרכב שנותן הכי הרבה תמורה לכסף.

ורבים יטענו שמזדה mx5 היא הרכב שנותן את התמורה הכי טובה לכסף.

העיניין הוא למצוא רכיבים איכותיים שמפתיעים באיכותם ביחס למכיר שלהם.

לפי דעתי הסט מורל דוטק אוביישן סט שנמכר בסביבות 1600 ש"ח נותן איכות שיכולה לבייש קופוננט של חברות מסויימות שעולות מעל 2000 ש"ח

פורסם

סבבה אז בוא אני אנסח את זה ככה המקסימום איכות שאני רוצה ממערכת זה :

מגבר JBL GTO 75.4....הוא ירים סט של הייבריד בביאמפ,

מונו בלוק כלשהו (לדעתי כל מונו קלאס D שמבחינת העוצמה יתאים יעשה ת'עבודה...אני מדבר של אחת החברות הנורמליות ולא איזה סיני)

סאב : פוניקס גולד קסנון

איטום בהתאם לצורך אם יש צורך....דיינמט אקסטרים

וHU 9855

זה המפרט לדעתי שהוא התמורה הכי טובה לכסף, כי זה בעצם ממצה את כל האיכות שאני רק יכול לבקש, בסכומים שיחסית לטעמי סבירים

פורסם

JBL המדובר הוא מגבר זול ויחסית טוב, אבל רק יחסית. אחוז העיוות שלו מאוד גבוה על 104RMS (כ 1%). יש טובים ממנו בהרבה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
HU - אלפיין 9855 וקלריון 766.

מגבר - פייז אופוס . פייז RS . אוריון 4004 .סתם לשם סקרנות , מה אתה מוצא באוריון הזה שהוא למעשה רק 50W ובמחיר יקר ? ובמיוחד נגד המגברים שכבר שמת?

רמקולים כמעט כולם חוץ ממורל. יקרים למה שנותנים.

DLS , ומק אודיו.

סאב וופר - SX12 של פייז. ואני אשמח שיוכיחו לי אחרת.

לדעתי יש את ה9855 והיות והוא בד"כ משומש אז גם יש את הקלריון 955 שראיתי מפורסם למכירה באותו מחיר

לגבי מגבר , אז אני לא רואה ביבוא סדיר מגברים ששוים את העלות מול התמורה , כי משום מה גם מגברים שעולים בזול יחסית בארה"ב , ואכן מתאימים שם לערך למחיר , כאן התמחור שלהם מביא אותם למצב שבו זה כבר לא שווה

לגבי קומפוננטים , אז גם אני חושב שמורל מביאים את הערך הכי טוב למחירם

לגבי סאבוופר אזי אם אתה מצליח לעשות את הקומבינה של שראגאמן (שאנני יודע איך הוא הצליח ) ולהביא את הפירלס ב1400 ש"ח אזי לדעתי זה יחס מעולה

בברכה יהודה

פורסם
לדעתי יש את ה9855 והיות והוא בד"כ משומש אז גם יש את הקלריון 955 שראיתי מפורסם למכירה באותו מחיר

לגבי מגבר , אז אני לא רואה ביבוא סדיר מגברים ששוים את העלות מול התמורה , כי משום מה גם מגברים שעולים בזול יחסית בארה"ב , ואכן מתאימים שם לערך למחיר , כאן התמחור שלהם מביא אותם למצב שבו זה כבר לא שווה

לגבי קומפוננטים , אז גם אני חושב שמורל מביאים את הערך הכי טוב למחירם

לגבי סאבוופר אזי אם אתה מצליח לעשות את הקומבינה של שראגאמן (שאנני יודע איך הוא הצליח ) ולהביא את הפירלס ב1400 ש"ח אזי לדעתי זה יחס מעולה

מה הנתונים של הפירלס? פירלס נחשב איכותי?

פורסם

קשה מאוד לתת את הרכיבים בעלי היחס עלות\תועלת אופטימאלי כי זה עניין מאוד סובייקטיבי.

כמובן אם מחפשים כזה דבר, זה חייב להיות פר תקציב, למשל:

הסאב בעל אופי SQ במחיר עד 700 ש"ח (בלי רמזים לשום דבר)

או מגבר עד מחיר מסוים.

עכשיו גם כל תועלת היא שונה בין אדם לאדם, מישהו יסתכל על מקסימום RMS לערוץ במגבר, מישהו יחפש וואטים ברמקולים, HU עם הFEATURES הבסיסיים הנחוצים וכו'.

אגב, אם כן נצליח להעמיד רשימה עם רכיבים "מומלצים" (אשר מספקים תמורה טובה למחירם), לדעתי יחסכו הרבה שאלות בנוסך "תמליצו לי על מערכת..." - זה יכול להכווין ברמה בסיסית - למרות שנכון, לכל רמקול יש את האופי וכו' וכו'. כלומר גם לרשימה כזו יהיו המון סייגים.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...