Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהתנעת ה-XSi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנחשו איזה הפתעה הכינה לי ה-XSi לכבוד חזרה מ-14 יום בצבא

נכון

לא מתניעה

אתמול בערב האוטו התניע והכל היה טוב אבל גם אז כבר חשתי שההתנעה לא מהירה כמו שהיתה פעם.. בנוסף כבר הרבה זמן יש לי את הבעיה שהמערכת נכבית בווליום מאוד שפוי ולפני שהיא נכבית האורות שלה קופצים לפי החוזק של המוזיקה וגם שאר האורות באוטו קופצים

היום נסעתי לבילוי עם ידידה ועצרנו באיזה גלידה וכשחזרתי האוטו לא התניע. האורות עבדו והכל היה קשורה, גם המערכת עבדה (האורות שלה עבדו אבל היא לא השמיעה סאונד והיה כתוב ERROR, כנראה פרט חשוב) מה שקרה זה שהאוטו לא הגיב וגם לא נשמע הצליל של הסטארטר, כל מה שנשמע זה תיקתוקים כאילה ורעידות בתאורה של הדאשבורד לפי הקצב של התיקתוקים. קראתי לאבא שלי שבא עם האוטו שלו ועם כאבלים וחיברנו אותם, לא עזר. לבסוף נעזרו בבן אדם שלישי להתנעה בדחיפה.

השאלה שלי היא האם זה המצבר או הסטארטר או כל מה שעולה על רוחכם, אני מניח שהדברים האילה מאוד דומים ב-106יות ולעוד אנשים היו תקלות כאילה

פורסם
גש לחשמלאי רכב,בדוק את תקינות האלטרנטור ואת המצבר.

אין קשר ל106 או לא.

אני מניח שזה דומה אצל כל מכונית אבל בכל זאת אני הולך לסגור עוד איזה 14.. אז רציתי לדלות מידע מכמה שיותר מקומות...

בכל מקרה, כנראה אני יצטרך להעביד את אבא שלי לאיזה יום יומיים

פורסם
גש לחשמלאי רכב,בדוק את תקינות האלטרנטור ואת המצבר.

אין קשר ל106 או לא.

אני מניח שזה דומה אצל כל מכונית אבל בכל זאת אני הולך לסגור עוד איזה 14.. אז רציתי לדלות מידע מכמה שיותר מקומות...

בכל מקרה, כנראה אני יצטרך להעביד את אבא שלי לאיזה יום יומיים

מזל טוב, הלך לך סטארטר :) , גש לחשמלאי הקרוב לביתך להחליף :)

אורן... שהחליף כבר פעמיים אחרי שהתקינו לו אחד תקול ונאלץ להתפחד לייד חברה שלו :(

• תוכן חדש...