Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשוב לך באיזה איזור?

באשדוד יש את IQPC.CO.IL, יש עליהם המון ביקורות טובות כמו גם מחירים.

איציק

פורסם

יש את www.logicpc.co.il, שנמצאים בר"ג

ונחשבים זולים ואמינים.

ויש גם את www.skypc.co.il, שנמצאים ברשל"צ

וגם הם נחשבים לזולים.

אני לקוח קבוע של www.teachersoft.co.il, שנמצאים בב"ב

מרוצה מהשירות האדיב ומהמחירים הזולים.

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

KSP אמנם זולים, אבל הקשר בינם לבין שירות ואמינות הוא לא מציאותי.

לא רק ממקרים שלי, לא פגשתי עדיין אדם שהיה מרוצה מהשירות שלהם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בתל אביב יש את g-tech. מחירים טובים ושירות טוב, אבל לפעמים יש קצת תור בחנות.

בהרצליה יש את למיר. קצת יותר יקרים, אבל השירות מעולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נעה מחשבים מאוד יקרים.

למיר בהחלט שירות טוב.

בתור אחד שפעם עבד כטכנאי מחשבים, אני מבין למה השירות בחנויות המחשבים לא טוב.

הוא נובע ברוב המקרים מתנאי עבודה לא נאותים ומשכורת הקרובה למינימום שמקבלים טכנאי המחשבים ,

מה שגורם לירידת מוטיבציה וחוסר רצון לעשות את העבודה שלהם.

אני לא יכול להצביע על מקום אחד שהשירות בו בכל המקרים היה טוב, אז לא צריך לפסול על סמך זה.

ב KSP דווקא קניתי מחשב פלוס עוד כמה פריטים ותמיד השירות היה טוב, כולל החלפת צורב DVD לדגם חדש וטוב יותר.

מה שאני לא אוהב אצלם זה שהמחירים הם במזומן שטרות, ושהם לא נותנים 3 שנים אחריות , אלא רק בתוספת תשלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לקוח קבוע של www.teachersoft.co.il, שנמצאים בב"ב

מרוצה מהשירות האדיב ומהמחירים הזולים.

בהצלחה!

אני מכיר היטב את טיצ'ר, לקוח שלהם (ישירות וגם עבור משפחה/חברים/חברים של חברים) מ-2001.

מבחינת מחיר - הם טובים. (נמצאים באיזה חור בבני-ברק במבנה מכוער כמו הלילה - אז הם לא צריכים להוציא מלא כסף על שכירות)

מבחינת שירות - פעם הם היו מעולים, היית מזמין מחשב ומקבל טלפון תוך יומיים-שלושה לבוא לקחת.

היום כבר לא ככה.

בסוכות האחרון היה לי קטע מאוד לא נעים איתם. שבועיים לפני החג הזמנתי מחשב לבת דודתי, פנטיום דואל קור 820, דיסק 250, לוח ביוסטאר עם צ'יפסט אינטל. מחשב של קצת פחות מ-3000 שקל, לא איזה מפלצת.

לקח להם שבועיים להרכיב את המחשב המסכן הזה, כל פעם בתירוץ אחר.

פעם אחת "חסר במלאי זיכרון קינגסטון, מחר-מחרתיים יגיע. כל היתר יש". יומיים אחרי זה "הגיע זיכרון, אין מעבד". אחר כך משהו אחר.

בסוף הגעתי לשם ואמרתי שאני רוצה מחשב. אמרו לי שאין זכרונות. צעקתי עליהם קצת ובסוף מצאו זכרונות אחרים של חברה אחרת שלא ממש רציתי, אבל הסכמתי כדי לקבל מחשב כבר, כי הבטחתי לילדה מחשב והחג התקרב ועוד היה צריך להתקין תוכנות וכו'.

אחרי זה אמרו לי שלא הזמנתי כרטיס מסך. אמרתי שיש מובנה בלוח. אמרו לי שלא.

התברר שהרכיבו לוח לא נכון. התברר שאין להם את הלוח שהזמנתי. ניסו לדחוף לי איזה זבאלה עם צ'יפסט אחר. לא הסכמתי. בסוף דחפו לי כרטיס מסך פשוט של ATI ב-150 שקל. בלית ברירה הסכמתי.

אחרי בדיקה של המחשב שקיבלתי פיזית מול ההזמנה שלי, הממצאים:

1. מארז - לדעתי לא הביאו מה שהזמנתי, אלא את הפשוט יותר וסתם שילמתי עוד כמה דולרים. אין לי איך להוכיח.

2. לוח - הביאו לי את הדגם עם 945P ולא 945G.

3. הכריחו אותי לקנות כרטיס מסך.

4. דיסק - לא היצרן שהזמנתי (אבל דיסק שווה ערך)

5. זכרונות - לא היצרן שהזמנתי.

6. צורב DVD - לא היצרן שהזמנתי (אבל גם טוב)

שורה תחתונה: מכל המחשב הזה רק המעבד היה מה שהזמנתי. פשוט לא יאמן. פעם אחרונה שקניתי אצלם, ודאגתי להבהיר להם את זה. יצאתי משם מ-א-ו-ד עצבני באותו יום (אבל עם מחשב)

באותו יום מתקשרת אלי קולגה לשעבר שלי.אני עונה לטלפון ומזהיר אותה מראש שאני עצבני (בלי להגיד על מה).

היא מתחילה לספר לי שהיא הזמינה מחשב מ-טיצ'ר... קיצר היתה לה חוויה דומה מאוד לשלי, רק שהיא לא אכלה את הצפרדע אלא אמרה להם שילכו לחפש מי ינענע אותם, ביטלה את ההזמנה, הלכה ל-IVORY וקיבלה מחשב לשביעות רצונה תוך יום וחצי.

אני את הקניות הבאות שלי עושה כנראה באייבורי (או אולי ב-גרנד אדוונס באזה"ת חולון, יש לי קצת נסיון חיובי איתם www.grandadvance.com)

ובטח לא בטיצ'ר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כמעט שכחתי את זיג זאג.

http://www.zigzag2000.co.il

מבחינת שירות לקוחות, נעה וזיג זאג לוקחים את כולם.

מצטרף, המחירים אולי לא הכי זולים אבל אני יכול להגיד בוודאות שמבחינת שירות לקוחות הם הכי טובים שראיתי, וזה מנסיון איתם ועם עוד המון חנויות גדולות שפועלות גם באינטרנט.

השירות של נעה גם מעולה, אמנם פעמיים כשהזמנתי מהם (כרטיס מסך, ובפעם אחרת מעבד + לוח בשביל חבר) ההזמנה קצת התעכבה, עם זיגזג בחיים לא היו לי בעיות - לא מבחינת שירות, לא מבחינת עמידה בזמנים ולא מכל בחינה אחרת.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...