Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב תמיד ניתן לקנות קוני צהוב עם בולמי קוייל אובר של גראונג קונטרול, כמו שקניתי למיאטה NB של תום. הקשיחות גבוהה מאוד (350 על 275 נראה לי) והעלות לא יקרה מדי - 400$ בארה"ב.

לא הבנתי אותך, בולמי קוני + בולמי קויילאובר? :)

יש מצב שהתכוונת לקפיצים מתכוונים גובה?

אביחי

פורסם

נראה אופציה טובה, מעניין אם יש לסיירה. הייתי מחפש, אבל אני ואנגלית עדיין לא ידידים.

אבל בחישוב קצר, 400$ לקפיצי גראונג קונטרול, שהם כמעט 2,000 שקל, פלוס בולמי קוני שהם נושקים ל-3,000 שקל (מניסיון על ה-ZX),

אנו מתקרבים ל-5,000 שקל, במחיר הזה אני מאוד קרוב להביא קויילאוברים.

יש הגיון בחשיבה שלי? :shock:

אביחי

פורסם

יש המון הגיון במחשבה שלך, השאלה היא איזה קויילאובר אתה יכול לקנות במחיר הזה, מה האמינות שלהם, מהו קבוע הקפיץ שלהם? וכו.

אם יש סט טוב, עם קשיחות מספקת ואמינות טובה אז שווה לך ללכת על זה.

אם אני הייתי קונה קויילאובר הייתי הולך על PSS9 של בילשטיין, עלות קניה שלהם בארץ היא מעל 10000 ש"ח. עלות קניה בחו"ל היא מעל 5000 ש"ח. מבלי לכלול הובלה מיסים וכו...

פורסם

קווילאובר של בילישטיין יקר מידי לתקציב שלי, כל הרעיון זה להקים מכונת דריפטים בסכום מסויים שנקבע מראש.

עם המנוע אני כמעט סיימתי איתו, ואשתדל לתעד את הפרוייקט- בקרוב.

נשאר המיתלים.

להשקיע 10K רק במיתלים לא נראה ריאלי.

אני מחר עושה בירור כמה יעלו לי קויילאוברים של קוני, אולי תהיה הצעה אטרקטיבית.

שוב תודה ניב.

אביחי

פורסם

לא נורא.

האמת שאני אשמח אם תחדדו לי את העניין של כיוון גלגלים מחדש אחרי משחק גובה.

ז"א, שכל פעם שאני אשנה את הגובה, בין אם זה בצורה זהה בין הסרנים ובין זה שלא?

או שזה מתייחס רק להנמכה בסרן אחד?

אביחי

נ.ב- אחרי בירור, קויילאובר קוני לסיירה- איזור ה-6,000 שקל, לא מחיר מדוייק - אבל באיזור.

פורסם

גם שינוי גובה בארבעת קצוות הרכב במקביל ישנה את נתוני איזון הפרונט.

תחשוב על הגלגל כקצה של זרוע, כל הנמכה או הגבהה משנה את זרוע המומנט המופעל על המערכת ומשנה את הכיוונים.

אני לא יודע כמה השינויי חזק ומורגש אבל הוא קיים

פורסם

זה ברור לי שככל שמנמיכים מקבלים קאמבר שלילי יותר בגלגלים בגלל שינוי המומנט שמופעל על הגלגלים.

השאלה, עד כמה הכרחי לכוון מחדש. לי זה ממש לא כלכלי או ריאלי להיכנס למכון אחרי כל משחק.

אם יהיו קויילאוברים, אני אתעסק איתם המון.

אביחי

פורסם

אביחי שלום

לפי השם שלי אני מקווה שתבין שאני יכול לעזור לך במספר פתרונות

לגבי מתלים לאוטו שלך

אשמח לעזור בכל שאלה

054-7509507 נועם KONI

• תוכן חדש...