Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התאיידות דלק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שבו אני משתמש ביום יום הוא פיז'ו 106 עם מנוע 1400 סמ"ק.

בעבר, הרכב היה נוסע כל יום 40 ק"מ כאשר חצי מזה בפקק של ראשון-שני (כביש 5 המחורבן). במצב זה הרכב היה עושה 600 ק"מ למיכל.

היום, האוטו נוסע 10 ק"מ ביום לתחנת רכבת וחזרה בתנועה רגילה ללא פקקים. היום המיכל מספיק ל-500 ק"מ.

אני מניח שאופי הנסיעה בפקקים כפי שהיה בעבר לעומת אופי הנסיעה היום (נסיעות קצרות של 10 דקות) מקזז אחד את השני מבחינת צריכת הדלק.

האם יכול להיות שהדלק במיכל שהיה מחזיק בעבר לשבועיים בקושי והיום מחזיק לחודש וחצי פשוט מתאדה בגלל הירידה בתכיפות התידלוקים?

להתחיל למלא חצי מיכלים?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ההבדל נובע מהשוני במרחק, ב10 ק"מ רוב הנסיעה היא כשהמנוע קר יחסית ולכן התערובת עשירה יותר

אגב, אם תמלא חצאי מיכלים הדלק לא יתאדה? :shock:

פורסם
ההבדל נובע מהשוני במרחק, ב10 ק"מ רוב הנסיעה היא כשהמנוע קר יחסית ולכן התערובת עשירה יותר

אגב, אם תמלא חצאי מיכלים הדלק לא יתאדה? :shock:

חצי מיכל היה סתם דוגמה. יהיה פחות מה להתאדות כי אני אתדלק כל פעם רבע מיכל. ברור לי שזה זניח, אבל אני מחפש הסבר לתופעה. כנראה שנושא הנסיעות הקצרות עם תערובת עשירה מסביר זאת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...