Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על סיאט טולדו 2002

הנעילה המרכזית עובדת לסירוגין הן על ידי המפתח והן על ידי השלט.לפעמים המפתח פותח רק את דלת הנהג ולפעמים את כל הדלתות.קורה לפעמים בסגירה שהיא סוגרת את כל הדלתות ואילו דלת הנהג נסגרת ונפתחת שוב לבדה.

כמו כן כשהמפתח לא פותח את כל הדלתות רק את דלת הנהג אז גם מתג נעילה מרכזית שבדלת הנהג עצמה לא מגיב-כאילו אין מתח חשמלי.

בקיצור הנעילה עושה כל פעם מה שבא לה.לדעתי כמו שציינתי ישנה בעיה במתח החשמלי בנעילה שלא פועלת כמו שצריך.

מה עלי לעשות? אני מחיפה.

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

המנעול של דלת הנהג הוא המאסטר שנותן פקודה לשאר הדלתות ,כלומר

כשאתה סוגר דרך ההזעקה הפקודה מתקבלת על דלת הנהג וממנה לשאר הדלתות,

אני חושב שיש לך תקלה במנעול של דלת הנהג .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

קניתי את הרכב לפני שבוע.

דיברתי עם בעל הרכב הקודם-הרכב נקנה בטרייד אין-שאמר שניסה לתקן זאת במוסך מורשה ללא הצלחה.

אני חוזר ואומר שהנעילה עובדת לסירוגין.

כמו כן קורה לפעמים שאני יוצא מהרכב עם אורות דולקים אין צפצוף.אני חושד שיש קשר בין המיקרים.

כלומר לעיתים אין מתח ברכב משום מה כשהמפתח לא בסוויץ שגורם לתופעות הללו -השערה ותחושת בטן בלבד.

פורסם

אני דווקא חושב אחרת. הרי משנת 2000, היצרנים שמים בדלת הנהג מנגנון נגד נעילה כשהדלת פתוחה. לפי דעתי, אם אתה אומר שהדלת של הנהג לפעמים ננעלת ונפתחת שוב מעצמה, אז יש בעיה כלשהי במנגנון ההוא. זו דעתי. אם אולי גם יש בעיה בכל המנעולים אי אפשר לדעת. צריך רק לבדוק. זה קרה בג'יפ של איזה מישהו שאני מכיר: הוא ניסה לנעול את הדלתות של הג'יפ אבל רק של הנהג הגיבה. אז זה היה כל המערכת של הצילינדרים שנדפקה. אז אני לא יכול לתת הערכות דרך האינטרנט. קח את הרכב למוסך ושיבדקו את זה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

החלפתי מנעול פיקוד דלת נהג.דרך אגב קניתי חלק של פאסאט התואם בדיוק ועולה 25% פחות והכל תקין.

מלבד דבר אחר שהתברר הבוקר-הפתיחה הראשונית של הבוקר דרך השלט לא מגיבה רק לאחר פתיחה על ידי המפתח

מוכן השלט להגיב ללחיצות כמו שצריך.מה יכולה להיות הסיבה ?

• תוכן חדש...