Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על רכב ספורט ב-25K-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עם קליאו RSI

205 GTI

רכבים מעולים בתקווה שאתה מוצא אחת מהן שמורה

קליאו RSI, לא אוהב.

GTI 205 זה לא ישן מידיי?? שנת 92 בערך לא??

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם ראלי מקורית נמכרת ב 30, אולי קצת פחות... אז gti שמורה כנראה נמכרת ביותר (וכך גם S16)

קופרה, לא מזמן פורסמה באחד האתרים קופרה לבנה למכירה, תעשה קצת חיפושים.

וגם פורסמה S16 או GTI לא מזמן למכירה, כמו כן יש ב PSI ראלי דור 2 למכירה ב 36K

עמית.

מחירון של ראלי 97 - 21 אלף 98 - 25 אלף.

כמה אקזמפלרים של GTI ו-S16 נמכרו בארץ??

קופרה, רציתי את הצהובה הזאת ספציפית, הלבנה לא ממש בכיוון שלי.

הראלי דור 2 של אלעד, למרות שהיא לא בתקציב, ניסיתי אבל הוא עדיין לא ענה לי :wink:

נדב - [email protected]

פורסם

ואותי מעניין מתי פעם אחרונה ראית ראלי שנמכרת במחירון, אחת שגם נוסעת ישר.

צא מהסרט, ראלי לא נמכרת במחירון ובמקום להסתכל במקום ההזוי הזה של לוי יצחק תפנה למודעות אמיתיות עם מחירים אמיתיים.

אם רצונך למצוא ראלי במחירון, ישר רד מזה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ואותי מעניין מתי פעם אחרונה ראית ראלי שנמכרת במחירון, אחת שגם נוסעת ישר.

צא מהסרט, ראלי לא נמכרת במחירון ובמקום להסתכל במקום ההזוי הזה של לוי יצחק תפנה למודעות אמיתיות עם מחירים אמיתיים.

אם רצונך למצוא ראלי במחירון, ישר רד מזה.

עמית.

אני יודע בכלליות את מצב השוק, וכמה קשה יהיה למצוא אחת שמורה ובמידה שמוצאים משלמים מעל למחירון ואפילו לפעמים הרבה מאוד.

לאט לאט נראה רכבים, נלמד את השוק יותר טוב.

את המחלות/בעיות של הרכב ולפי זה נתמקד ונידע מה לבדוק ולחפש :wink:

נדב - [email protected]

פורסם

פשוט זה מיותר להציג את המחירון כשאתה יודע בוודאות שמצב השוק אחר.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

אני עדיין הייתי מחפש משהו טיפה חזק יותר, גם אם זה היה בא על חשבון שנתון הרכב, אבל זה אני (ואני את האמת הייתי מעדיף 205GTI על 106 ראלי, אז את הראש שלי אתה מבין).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

306 XSI יש יותר מאשר הראלי. תחפש בקביעות בלוחות ותמצא 306 שתמצא חן בעיניך.

אלו הדגמים המופיעים (שנת 97 ומעלה), יש לסדר לפי נפח:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=291&FromYear=1997&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&&Order=engineval&Desc=DESC

נדמה מדבריך שאינך מחפש בלוחות, כי בעצמי ראיתי כמה אקזמפלרים במצב טוב בלוחות, רק צריך לקחת לבדיקה. גם המחירים שדורשים עליהם לא אופטימיים כמו אלו של הראלי ואני לא אתפלא אם רובם גמישים (אחרי הכל ישנם רכבים שמופיעים מס' שבועות).

אני לא חושב שה-306 תהיה זריזה משמעותית מהראלי, שכן מנוע ה-2 ליטר של פז'ו לא מצטיין מבחינת ההספק (במיוחד לא כשהוא עומד כנגד מנועים מודרניים).

ד"א, וולקן תהיה זולה משמעותית מ-306, לדעתי יש לשקול אותה ברצינות. אותה הגברת בשינוי אדרת. וישאר לך טיפ'לה ליישור קו. ואפילו ישאר לך כסף לשיפור המראה! :lol:

פורסם
פשוט זה מיותר להציג את המחירון כשאתה יודע בוודאות שמצב השוק אחר.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

אני עדיין הייתי מחפש משהו טיפה חזק יותר, גם אם זה היה בא על חשבון שנתון הרכב, אבל זה אני (ואני את האמת הייתי מעדיף 205GTI על 106 ראלי, אז את הראש שלי אתה מבין).

עמית.

זה הדבר שהכי מפחיד ומרתיע אותי.

אז אני יקנה 106 ראלי, דור ראשון או שני יסע שבוע שבועיים, הכל יפה צרפתייה חמה סיבובים, התנהגות וכו'

אבל תהיה לי בעייה מבחינת הכוח שהתרגלתי אליו מהקליאו ספורט, מזה אני הכי מפחד.

ולכן כנראה אני יעבור למנוע 2,000 ויסגור עניין.

306 XSI נראה לי אופצייה טובה מאוד.

205 ישנה לי מידיי, אני מחפש מודל כמה שיותר גבוה ומתקדם :wink:

מחר נקפוץ לבנק נראה איך המנהל יכול לעזור לי עוד.

נדב - [email protected]

פורסם
306 XSI יש יותר מאשר הראלי. תחפש בקביעות בלוחות ותמצא 306 שתמצא חן בעיניך.

אלו הדגמים המופיעים (שנת 97 ומעלה), יש לסדר לפי נפח:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=291&FromYear=1997&UntilYear=&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=&&Order=engineval&Desc=DESC

נדמה מדבריך שאינך מחפש בלוחות, כי בעצמי ראיתי כמה אקזמפלרים במצב טוב בלוחות, רק צריך לקחת לבדיקה. גם המחירים שדורשים עליהם לא אופטימיים כמו אלו של הראלי ואני לא אתפלא אם רובם גמישים (אחרי הכל ישנם רכבים שמופיעים מס' שבועות).

אני לא חושב שה-306 תהיה זריזה משמעותית מהראלי, שכן מנוע ה-2 ליטר של פז'ו לא מצטיין מבחינת ההספק (במיוחד לא כשהוא עומד כנגד מנועים מודרניים).

ד"א, וולקן תהיה זולה משמעותית מ-306, לדעתי יש לשקול אותה ברצינות. אותה הגברת בשינוי אדרת. וישאר לך טיפ'לה ליישור קו. ואפילו ישאר לך כסף לשיפור המראה! :lol:

דווקא חרשתי היום על היד 2 הזה וגם על הלוח מכירה כאן וב-PSI , והבעייה היא למצוא אחת נורמלית כל אחת מעל ל-150 אלף קילומטר יד 5 ומעלה.

לא משהו שאני רגיל אליו, או שחשבתי בכלל בכיוון של לחפש.

אני דיי מקובע על עד יד 3 במקסימום מקסימום אז יד 4 אבל לא פחות.

106 ראלי דור 1 - חלשה ביותר 1.3 זה עגלה בשבילי, ככה אני חשוב לפחות.

106 ראלי דור 2 - אין מצב שאני מוצא אחת ב-30-32 אלף עם הדרישות שלי.

306 XSI - מה שאני חושב עליו כנראה.

306 GTI6 - הלוואי רק למצוא אחת נורמאלית.

306 S16 - גם מאיפה עכשיו אני ימצא :-(

נדב - [email protected]

פורסם
כדוגמא??

זה דבר שמאוד מפחיד אותי, אל תשכח שאני יורד מקליאו ספורט (למרות שלא נהגתי במכונית ספורט כמעט שנתיים) :roll:

במהירויות נמוכות (עד 100 קמ"ש) הראלי S2 איטית מהקליאו בקצת, גם בהאצות הביניים.

הגיר של הקליאו ארוך ושל הראלי קצר, בגלל זה ההבדלים במהירויות האלו קטנים ממה שאתה חושש.

איפה שהקליאו פותחת פער משמעותי על ה-106 זה במהירויות גבוהות והילוכים גבוהים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בזמנו שחיפשתי רכב בדקתי את ה-VTR הכחולה שהוזכרה פה, הרכב אכן ניראה נהדר במחוץ, משופר בטוב טעם לדעתי.

מונמך, בולמי אייבך, קיט ראם אייר של סימוטה, ג'אנטים 15' נעולים בצמיגי קומהו.

שאני בדקתי לפני 3 חודשים לרכב היה 185K ק"מ, המנוע היה מלא בנזילות ודעתי הייתה גם דפיקה מהצירייה.

מושב הנהג היה מתנדנד.

עוד אז המוכר היה מוכן לרדת איתי ל-30K, בחור צעיר בצבא.

לגבי הרנו מגאן, לפי דעתי אתה טועה בעניין המוסכים, מה גם שאתה שוקל פה צרפתיות אחרות וקשה לי להגיד שהפיג'ו תיהיה יותר אמינה מהמגאן קופה (לא נתחיל וויכוח על אמינות), גם הרנו וגם הפיג'ו באות מארץ הקורסונים לטוב ולרע, אבל לדעתי עם הרכבים מטופלים ומתוחזקים היטב הם יציגו אמינות לא רעה.

במגאן לא תיהיה לך את בעיית הכוח שציינת כי היא הכי חזקה מבחינת מנוע מהרכבים שצויינו עד כה בשרשור.

פורסם

אם אתה שוקל לעלות את התקציב (אני לא יודע בכמה) אז:

לפני כשבוע הצמדתי פתק ל 106 GTI שנת 99 שנראית פשוט חדשה, הוא חזר אלי אתמול ואמר שהוא שוקל למכור.

הוא רוצה 50K אני לא יודע בכמה אמור להמכר רכב כזה, אני לא יודע אם הוא גמיש. הרכב אדום עמוק (יין) ונראה מדהים.

אמרתי לו שאני קניתי רכב אבל אברר אם יש חברים שרוצים, הוא אמור להתקשר שוב היום אם אתה מעוניין אני יכול לקשר ביניכם.

פורסם

GTI6 אין לך שום סיכוי למצוא בתקציב שלך, אחת במצב טוב תמכר במחיר פי 2 ממה שיש לך.

צר לי לנפץ לך את האשליה אבל ה 306XSI חלשה מאוד מאוד. S-16 במחיר שלך גם קשה מאוד מאוד למצוא במצב טוב וגם היא לא חזקה.

יש 106 GTI באשקלון שאביעד (תמונה של הונדה סגולה בסימלון) מכיר ויש סיכוי לקנות אותה במחיר הזה במידה והבחור רוצה למכור, צוק איתו קשר.

פורסם
אם אתה שוקל לעלות את התקציב (אני לא יודע בכמה) אז:

לפני כשבוע הצמדתי פתק ל 106 GTI שנת 99 שנראית פשוט חדשה, הוא חזר אלי אתמול ואמר שהוא שוקל למכור.

הוא רוצה 50K אני לא יודע בכמה אמור להמכר רכב כזה, אני לא יודע אם הוא גמיש. הרכב אדום עמוק (יין) ונראה מדהים.

אמרתי לו שאני קניתי רכב אבל אברר אם יש חברים שרוצים, הוא אמור להתקשר שוב היום אם אתה מעוניין אני יכול לקשר ביניכם.

אוקיי תודה, בדוק ה"פ.

נדב - [email protected]

• תוכן חדש...