Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב.

אחרי חיפוש בנושא , לא מצאתי יותר מידי מידע ולכן אשמח לישמוע קצת.

בעיקרון רוב הרכבים הנ"ל נימכרים עם קילומטראז'ים גדולים והמכונאי שלי טוען שהרכבים האלה מתחילים לאכול שמן

באיזור ה120-150 אלף קילומטר ולא אמינים כמו שחושבים, מה גם שכאשר לוקחים רכב לבדיקה , הרבה פעמים

רושמים ברכבים שהם בסדר שהם אוכלים שמן.

מבקש לעשות סדר בבלגן שלי , ואולי הסבר על איך להיתייחס נכון לסעיפים בבדיקת רכב.

תודה מראש.

פורסם

תחליף מוסכניק.

יחסית לשנתון הקורולה היא אחד מהרכבים האמינים שניתן למצוא. צריכת שמן? ברכב שטופל "לפי הספר" ובאהבה לא תהיה צריכת שמן או כל בעייה כרונית אחרת בקליומטרז' שציינת. המונעים של הקורולות יכולים להגיע גם לחצי מיליון ק"מ בלי להתרגש יותר מדי, הכל תלוי בידיים הקודמות וביחס שהרכב קיבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מכון בדיקה תמיד יחמיר כדי למנוע מעצמו תביעות.

יש להבדיל בין תוצאות כסת"ח של המכון לביןדברים חריגים, כגון פגיעות שלדה.

אתה יכול לקחת את הרכב למוסכניק שלך שיעיף מבט, אם יש משהו רציני לרוב הוא יעלה עליו.

אני מצטרף לחוות הדעת על אמינות הטויוטה. הם אכן אמינות מאוד ביחס לשנתון - בהתאם לטיפול הקודם שעברו.

פורסם
שלום לכולם וערב טוב.

אחרי חיפוש בנושא , לא מצאתי יותר מידי מידע ולכן אשמח לישמוע קצת.

בעיקרון רוב הרכבים הנ"ל נימכרים עם קילומטראז'ים גדולים והמכונאי שלי טוען שהרכבים האלה מתחילים לאכול שמן

באיזור ה120-150 אלף קילומטר ולא אמינים כמו שחושבים, מה גם שכאשר לוקחים רכב לבדיקה , הרבה פעמים

רושמים ברכבים שהם בסדר שהם אוכלים שמן.

מבקש לעשות סדר בבלגן שלי , ואולי הסבר על איך להיתייחס נכון לסעיפים בבדיקת רכב.

תודה מראש.

תגיד למוסכניק שלך שיבקר בתחנת משטרה הקרובה לביתו ויווכח לראות עדיין,קורולות משנות ה 90 ,שעברו מאות אלפי ק"מ ועדיין בועטות כמו גדולות.

120-150 אוכלים שמן,כל רכב אוכל שמן בכמות מסויימת,הרכבים האלה מחזיקים המון ללא בעיות מיוחדות.

המוסכניק שלך מדבר באוויר, כי אם תרכוש אחת,אתה תבקר אותו פעם בשנה וגם זה לטיפול 10(למרות שלאחד כזה לא הייתי נכנס).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שמי אנדרי, עברתי בתקופה האחרונה מספר רכבים, כרגע קניתי טויוטה קורולה 95, ידנית וחייב להגיד שזה הרכב הטוב ביותר מבין הרכבים שהיו לי (מזדה 323, סובארו גרנד לאונה, דייטסו שרייד, רנו קליאו), אני קניתי את הרכב עם 230000 ק"ם וכבר עברתי בסביבות 5000, לא ראיתי חריגה מסויימת בצריכת השמן. רוב המוסכניקים בעד הרכב ולא שמעתי דעה רעה בקשר לרכב זה.

• תוכן חדש...