Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיצת דבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומרים טפו טפו, ולחבר טוב שלי היה את הטפו טפו היחיד בעולם ככל הנראה עם כוונת לייזר אינטגרלית שיורה חצים custom made עם טווח של כמה עשרות אם לא מאות קילומטרים. כן כן..

וכשאין כוח להשקיע או לפצוע מישהו באורח בינוני-קשה פשוט מבקשים כמה קשים מהקפיטריה עושים כדורי נייר ויוצאים לציד..

אחח אלה היו הזמנים.. (לפני 8 חודשים פלוס מינוס)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טפו טפו ? משחק של נקבות.

לנו היה בחורף משחק שלוקחים כדור זפת משאריות זיפותי גגות, עושים ממנו צורת קליע עם מסמר 10 בקצה ונוצות של יונה בזנב ומשחקים כמו דארטס על דלתות העץ של ארונות הטלפון.

Beat that :-P

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עמידה בתוך כיתה ריקה, וזריקת כוכב נינג'ה אמיתי לחלוטין על דלת הכיתה, באמונה שלמה שהסיכוי שתצא גם זריקה טובה וגם שמישהו ייכנס לכיתה בשעות שאחרי הלימודים מספיק קטן כדי להפוך את התענוג הזה לשווה את הסיכון. מישהו נכנס אגב וזה נתקע אולי חצי מטר מעל הראש שלו. סיפור אמיתי לחלוטין.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

זה רק אני או שהשרשור הפך ליהיות שרשור חוויות ילדות

דרך אגב...

ללא ספק, טפו טפו

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

אני נולדתי ברוסיה

ברוסיה אין לך ילדוּת

אתה נולד מבוגר

בוריס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נו, בוריס. באמת.

אל תגיד שלא היו קטעים בקומסומול, כשהייתם משחקים בצ'קיסטים ודיסידנטים וקוברים חיים ביער אחד את השני או כשהייתם מתנדבים בקיץ בקולחוז והולכים להציץ לאיכרות שמתכופפות לאסוף תפוחי אדמה.

אל תגיד שלא היו קטעים. אתה סתם מוציא שם רע לרודינה.

פורסם

לנו הייתה מטרת טו טו יותר נחמדה - ילדה ממש מעצבנת בשם אולגה.

היא עשתה את הטעות של לקרוא למעיל הצמר שלי כבשה (היום אני נחשבת יחסית רגועה, אבל בכיתה ז' חצי מילה הייתה מוציאה אותי מהכלים ויוצרת מטח קללות\צרחות\אגרופים)

היה לה שיער ממש קשי ונפוח - כל שעור היינו ממלאים לה את השיער בכל מיני כדורי נייר מלאי רוק ומחכים שהיא תקום כדי לראות כמה קילוגרמים של כדורים יפלו ממנה, וכמה יתקעו לה בשיער וייתייבשו.

היה מצחיק לראות שרק שנתיים אחרי זה רק נמאס לה והיא הסתפרה.

יש לה מזל שהיא לא ניסתה שום דבר כזה על השיער שלי - הייתי תולשת לה אותו עם השורשים... :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

טפו טפו :

"טפו טפו" זה בכלל צינור אנטנה חתוך .

טפו טפו זה לא קש עם כדור נייר בפנים... זה צינור של אנטנה עם נייר מגולגל כמו קונוס שבקצה שלו היתה סיכה .

ומספיק עם להראות כמה אתם הייתם נינג'ות כשהייתם ילדים . מהומור זה הפך להיות משהו שנראה כבר ממש מגוחך .

כי בינינו , כולכם חנונים . ואם לא הייתי אמור לתת דוגמא בגלל שהשם שלי צבוע בירוק , אז הייתי אומר שכולכם הומואים .

רוצים לדעת מה זה נינג'ה ?

תנסו לשבת בחוג שחמט 3 פעמים בשבוע כמו שעידן ( אישפוז ) היה . צריך כוח סבל רציני בשביל זה . הוא תותח . לא אתם . סליחה , לא אתן !

דרך אגב , אתם כבר דור המחשב אז אל "תפזרו" עלינו שהייתם בונים דברים . הדבר הכי מסוכן שעשיתם היה לשחק פיפא 94...

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מה כדורי נייר? אנחנו השתמשנו בג'ולות של האיזדרכת או בחיצי נייר עם סיכה מודבקת בקצה. זה הרבה יותר יעיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בחיצי נייר עם סיכה מודבקת בקצה.

חיצי נייר , לא כדורים . ( הבנת הנקרא חביבי . תקרא שוב )

ומה ז"א סיכה מודבקת ? היינו מגלגלים את הנייר כאשר הסיכה כבר בקצה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כתבתי את התגובה לפני שהגבת (אבל לקח זמן עד שלחצתי שלח. ככה זה כשצריך גם לעבוד).

כשאתה מגלגל את החץ על הסיכה היא נוטה לברוח פנימה. אנחנו היינו מדביקים אותה עם סלוטייפ שגם היה מוסיף משקל לחץ ומשפר את הנעיצה.

ובקשר לדור המחשב, אני מהדור שלפני האטארי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...