Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיצת דבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עד כמה גרועה יכולה להיות עקיצת דבורה?

אתמול בבוקר לבשתי את הנעלי בית,

הרגשתי עקיצה, מתגברת,

הורדתי את הנעל ועפה ממנה דבורה.

אם נתעלם מכל הטפו פו...הטו טוריה והסרפן....לדבורה העקיצה קטלנית - היא כנראה מתה...:oops:

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בואנה אתם חאפרים.

הוראות הכנה לחץ עם סיכה:

עושים חץ מנייר, וכדי שיחזיק בינתיים מדביקים עם קצת רוק.

לוקחים סיכה ודוחפים אותה מיבפנים ומוציאים אותה מהשפיץ

מטפטפים טיפה של סופר גלו ויש לכם סיכה מקובעת לקצה של חץ קשיח

עכשיו כדי שזה יעוף רחוק ומדוייק מטפטפים כמה טיפות שעווה בפנים וזה מקבל משקל טוב.

עכשיו דוחפים את החץ לצינור וגוזרים בקו ישר את הסוף הרחב שלו שיתאים בול לקוטר הצינור.

מקרה אמיתי שקרה לי, באחד הפעמים הראשונים של אבי הטיפוס, העפתי חץ כזה סתם כדי ליבדוק איץ זה עף.

הוא ניתקע בחלק האחורי של השוק של (לא פחות ולא יותר) דובי גל.

יש לציין שבאותם רגעים וביחס לגיל שהייתי בו הוא היה ניראה כמו כארים עבדול ג'אבר כשהוא עצבני.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מקרה אמיתי שקרה לי, באחד הפעמים הראשונים של אבי הטיפוס, העפתי חץ כזה סתם כדי ליבדוק איץ זה עף.

הוא ניתקע בחלק האחורי של השוק של (לא פחות ולא יותר) דובי גל.

יש לציין שבאותם רגעים וביחס לגיל שהייתי בו הוא היה ניראה כמו כארים עבדול ג'אבר כשהוא עצבני.

:lol: :lol: :lol:

ומשהו קטן , כאשר אתה רודף אחרי יונים על גג של בלוק ( 4 קומות ) אין לך זמן לשטויות האלה .

אתה מגיע בשקט בשקט מוציא מהמחסנית ( מהכיס ) את חץ ויורה . כאשר זה לא הולך ונגמרים החצים , אתה פשוט מוציא דף ומתחיל לגלגל ( חצים , כן ? ) ומכין חץ . למי יש זמן לסופר גלו ולטפטף שעווה ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אהה מדברים פה על עקיצות דבורה

אם כך אז כל אדם מגיב אחרת,

אחי נעקץ והלך לאישפוז (לא זה מהפורום הוא לא דוקטור ואין לו קליניקה)

אני נעקץ וביכלל לא מרגיש כלום, לא כואב ביכלל וניאר עלי סימן פחות מזה שנישאר על מרבית האנשים ש"נעקצים" ע'י יתוש.

פורסם

אדם רגיל שנעקץ ע"י דבורה לא אמור לחוש בכלום למעט כאב מקומי וגירוד / אמדמומיות וכדומה.

אדם שהינו אלרגי לדבורים עלול למות.

היה איתי בצא בחור חביב שגילה באמצע קורס חובלים שהוא אלרגי לדבורים (אחרי שנעקץ וכמעט מת),

אם עברת עקיצה אחת ואתה עדיין בחיים - אתה לא אלרגי.

מי שאלרגי מקבל חומר שמשהה את תגובת הגוף לעקיצה, אני מניח שאתה חי וזה במילא לא המצב.

יאשה - בית על העץ זה שולט!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

טוב אנ יפתח את מה שיש בליבי:

למרות שכל החיים היה לי מחשבים ועברו בידי המון קונסולות ואת כל הדמי חנוכה ביזבזתי בארקד,

בחיים לא שיחקתי פיפא.

שום פיפא.

פורסם
אחי נעקץ והלך לאישפוז (לא זה מהפורום הוא לא דוקטור ואין לו קליניקה).
כן, הא?

נכון, לא קיבלתי את הדוקטורט עקב סיבות שלא זה המקום לפרטן ואין לי קליניקה אלא מכון.

מכון להסרת ערמונית בעזרת אפציר. אתה מוזמן להגיע בכל עת, השירות אדיב אך מכאיב.

• תוכן חדש...