Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא משוחד, להצדיק את הקניה, בפני מי?

ההרץ הוא סאב מצויין לדעתי שמספק דיוק מאוד גבוהה ומאוד חזק ביחס לגודל שלו

כמובן שהכל יחסי

בנוסף אני חושב שלשחרר הצהרה כמו, זה הסאב הכי טוב בעולם זה דיי חובבני במיוחד שלא יצא לך לשמוע את הרכיב

ושלא יראה לך חס וחלילה שאני מזלזל בך או בדעות של, פשוט אם לא שמעת, אז איך הוא יכול להיות כל כך טוב ואהוב על ידך

נ.ב

אני חושב/ יודע/ בטוח שהפירלס XXLS מצויין

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני ממש לא משוחד, להצדיק את הקניה, בפני מי?

ההרץ הוא סאב מצויין לדעתי שמספק דיוק מאוד גבוהה ומאוד חזק ביחס לגודל שלו

כמובן שהכל יחסי

בנוסף אני חושב שלשחרר הצהרה כמו, זה הסאב הכי טוב בעולם זה דיי חובבני במיוחד שלא יצא לך לשמוע את הרכיב

ושלא יראה לך חס וחלילה שאני מזלזל בך או בדעות של, פשוט אם לא שמעת, אז איך הוא יכול להיות כל כך טוב ואהוב על ידך

פשוט מאוד , כמה יש ? יש את הIDMAX יש את הסאב של אליקו , יש את הקאפא פרפקט QV יש את האדייר אודיו שיווה ויש את הפניקס גולד קסנון , מה עוד יש שמצטיין בSQ? אני לא מכיר . אז הפירלס נמצא כאן במקום שלישי או רביעי , אז איך אפשר להחמיץ בזה ?

נ.ב

אני חושב/ יודע/ בטוח שהפירלס XXLS מצויין

והנה אתה רואה שזה לא חובבני

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זו לא תשובה רצינית אני מצטער

הסאב של אליקו ה FI? שאפילו לא אליקו שמע כי הוא לא בארץ?

הפירלס שאתה ממקם אותו בין סאבים אחרי שאותו שמעת?

והQV ?

הפוניקס לא SQ לא מתקרב

אתה יודע מה ? עזוב, תמשיך להמליץ על סמך תגובות בפורומים ואני אמשיך להמליץ על מה שיש לי ניסיון איתו

התאכזבתי שזה הצידוק שהבאת, ציפיתי ליותר דווקא ממך

נ.ב

אם כבר הזכרתי את אלי (אליקו) אז תודה על התיבה שתכננת בשבילי היא מעולה

פורסם
זו לא תשובה רצינית אני מצטער

הסאב של אליקו ה FI? שאפילו לא אליקו שמע כי הוא לא בארץ? יש לי הרגשה (ואני אישית סומך על ההרגשות שלי , עד היום הם לא הטעו אותי ויש לי נסיו רב בבחירה על עיוור ) שהוא יפתיע מאוד . לומר לך משהו כשיגיע הזמן אני כנראה אזמין אחד בשבילי

הפירלס שאתה ממקם אותו בין סאבים אחרי שאותו שמעת? את הפירלסים לא צריך לשמוע אם שמעת את הדרייברים שלהם לביית אתה יכול לדעת מה יהי ברכב ואותם שמעתי המון , הבעיה של הפירלסים לביית הייתה תמיד הטוויטר והעובדה שאולי בגלל הבאס ו/או מידבאס דומיננטי הם לא נשמעו ליניאריים , אבל באס מדוייק וטוב היה להם תמיד

והQV ? אם הקאפה פרפקט כזה טוב אזי ל SQ הQV צריך להיות הרבה יותר טוב, שמעתי שהוא חלש , אבל לא שהוא פחות טוב

הפוניקס לא SQ לא מתקרב לא ?!!!!!!!

אתה יודע מה ? עזוב, תמשיך להמליץ על סמך תגובות בפורומים ואני אמשיך להמליץ על מה שיש לי ניסיון איתו

התאכזבתי שזה הצידוק שהבאת, ציפיתי ליותר דווקא ממך

נ.ב

אם כבר הזכרתי את אלי (אליקו) אז תודה על התיבה שתכננת בשבילי היא מעולה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

את פיניקס גולד שמעתי בכמה הזדמנויות, הוא טוב וחזק, אבל להגיד שהוא סאב SQ? לא נראה לי, ממש לא. עם כל הכבוד, ויש, אי אפשר להשוות אותו לפירלס XXLS של יונתן, שהוא כנראה אחד הסאבים מדוייקים ביותר ששמעתי בחיי, אם לא המדוייק ביותר. הפיניקס לא מתקרב לנעליים שלו, מצטער. מספיק להגיד שאחרי ששמעתי אותו פעם אחת (במפגש האחרון), החלטתי להשיג כזה גם לעצמי.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

לאלה שטוענים שהקסנון לא SQ אז אתם טועים. פשוט כך. DRAGONJEP זה ששמעת אותו אצלי בתיבה של ^&%$#% והוא לא היה כזה מדוייק ולא מרוסן, לא אומר עליו כלום. אני שמעתי אותו בתיבה שמתאימה לו ואטומה (בניגוד לתיבה שלי שלא קשורה לחיים, אבל זה מה שהיה, בקרוב מחליף), והוא היה מדוייק, באסים נקיים, סאב SQ מעולה. ותראו לי סאב שאתם תביאו במחיר שלו ושיהיה מדוייק איכותי ועוצמתי כמוהו. ונכון, הפירלס יותר מדוייק, אבל להגיד שהקסנון לא SQ? אחח :roll:

והינה, אחד שלפחות מבסוט מהסאב שלו, ולא כמוכם מחליף סאב כל שני וחמישי על סמך שמיעה או שתיים. נכון, אני אמרתי שהפירלס אכל את שלי בלי מלח (ראו חתימה), אבל מכאן ועד ללהחליף את הקסנון שלי בפירלס, הגזמנו. אני יודע מה יש לי ביד, ובגלל זה אני לא מחליף ולא יחליף בעתיד הקרוב\קצת רחוק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באיזה תיבה שמעת אותו? מחיר? 1000 שקל מקסימום (ואני מגזים).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תוסיף 200 תקנה פירלס XXLS אחרי מכס ומיסים ומשלוח

שמעתי באטומה של CF אצל אמיר

ואצל שלו

ובחור שפעם היה בא למפגשים בסיטרואן

שניהם אני לא יודע באיזו תיבה

פורסם

טוב אולי קצת נסחפתם . ?

אני יסגור את זה בכך שלדעתי לאף אחד אין סאב SQ והוא לא מתקרב לSQ חוץ מבודדים בארץ .

לכן תפסיקו להשתמש במושגים הללו .

בואו נגדיר את זה אחרת . פשוט יותר יותר

כמו סאב טוב ולא טוב ואיזה מתחרים יש לו .

בברכה רוני

זה רק יעזור לנו להראות יותר טובים .

• תוכן חדש...