Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים טובים ושבת שלום!

אני לא מבין בענייני מערכות, אז אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בצורה שכולם יצליחו להבין אותי

יש לי קרייזלר סטרטוס שנת 96 עם נפח של 2600 סמק ו6 צילינדרים קטנים

יש לי מערכת דיוידי JVC לאוטו אשר מחוברת לתדר FM 88.90 עם 4 רמקולים חדשים של 200W

הסיבה שהבאתי מערכת כזאת לאוטו היא בגלל שהרדיו שלי הוא מובנה בתוך האוטו, עזבו שבסוף הסתבר שכן אפשר להוציא אותו בקלות..

המערכת שלי ממוקמת מתחת לרדיו, בלי פאנל כלשהו (כלומר אני לא יכול לראות את מספר השיר, וכו') ואני שולט עליה עם שלט, בדומה למערכת דיוידי לטלוויזיה.

כשאני מדליק את המערכת, ומתחיל להשמיע שירים הכל נשמע חלק עד הרגע שיש באסים (לא כל באס עושה רעשים מוזרים) ואז השירים מתחילים להתחרבש ואפילו הקול של הזמר ניהיה מעוות..

ניסיתי לצרוב גם על דיסקים של דיוידי וגם על דיסקים רגילים של 700 מגה על צריבה בסיומות mp3, wmv, cda, במהירות הכי נמוכה שאפשר, וזה לא שינה כלום

חשבתי אולי תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת של הרעשים, ואל תפחדו להשתמש במילים גבוהות למה אבא שלי מבין עניין בכאלה דברים וגם הוא לא מבין מה יכולה להיות הבעיה

אמרו, לפני שנעלו לי את הנושא שיכולה להיות בעיה במגבר HU המקורי של האוטו משהו כזה.. לפי מה שהבנתי אין לנו בכלל מגבר באוטו.. ויש רק את הרדיו

שאלו אם שומעים ככה גם ברדיו, ורציתי לענות שקשה לדעת, כי אין את הבאסים שאני שם בדיסקים שלי.. וכן גם במקוריים אין בעיות (וכן גם שם אין את הבאסים שיש בדיסקים שלי)

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

תודה מראש

פורסם

לפי מה שהבנתי ממה שרשמת מדובר באות שמשודר דרך הרדיו אל הנגן\מסך.

יכול להיות שיש שם בעיית "רוחב פס" להעביר תמונה עם סאונד נורמלי בו זמנית על גלי האתר, זה נראה לי הכי הגיוני .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

קוגון,

כפי שכתבתי לך בשירשור הקודם שננעל, לדעתי הבעיה היא שההגברה הפנימית של הרדיו המקורי חלשה ולכן היא נחנקת ומעוותת.

אני ממליץ לך להחליף את הרדיו המקורי במכשיר איכותי אחר. אח"כ במידת הצורך (והתקציב) ניתן להוסיף מגבר/ים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...