Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פנטו ספייס SX או ELX

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם!

קראתי הרבה הודעות פה בפורום בקשר לפיאט פונטו, ומאוד נהנתי מהפורום והמידע מאוד עזר לי אז תודה קודם כל לכל הגולשים שסיפקו את המידע...

דבר שני, אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. מצאתי פונטו ידנית SX מודל 2001 עם קילומטרז' מאוד נמוך (פחות מ60,000 ק"מ) ואני מתלבט האם כדאי ללכת על זה? או שעדיף את דגם הELX?

ומדובר בתיבת הילוכים ידנית.. האם עדיף את האוטומטית? הבנתי שזאת תיבה רציפה, משהו כזה, שזה נחשב טוב יותר מתיבה רגילה.

בקיצור: מה הייתם עושים במקומי, הולכים על האוטו הזה (SX הידני) או ממשיכים לחפש ELX (וזכרו שהSX שמצאתי הוא די נדיר במחינת הק"מ שלו)

תודה רבה רבה!

ופסח שמח :-)

פורסם

תשמע, אף אחד לא יכול לעשות את הבחירה הזאת בשבילך.

ההבדל בין הSX לELX הוא מאד גדול בכוח אך שווה רק אלפיים במחירון. הבעיה היא שELX ידנית קשה למצוא (אני אישית כשחיפשתי אוטו לא ממש מצאתי כזאת) והאוטומטית כבר יקרה מדי (לפחות בשבילי).

התיבה האוטומטית של הפונטו באמת מעולה (עשיתי נסיעת מבחן קצרה על אחת כזאת) ואמורה להיות גם די חסכנית בדלק.

לך יש את כל הנתונים ואתה צריך לעשות את ההחלטה.

פורסם

השאלה היא האם הSX נוסע/סוחב טוב, גם כשהאוטו מלא באנשים. אני לא צריך אוטו עוצמתי מידי אבל שכן יסחוב.

פורסם

ה-SX מצויידת במנוע ה-1.25 8 שסת', ובעלת 60 כ"ס - עגלתית וחלושה.

ה-ELX מצויידת ב-1.25 עם 16 שסת', ובעלת 80 כ"ס - זריזה למדי, ולא תתקשה לסחוב 4 אנשים + מזגן, מניסיון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
השאלה היא האם הSX נוסע/סוחב טוב, גם כשהאוטו מלא באנשים. אני לא צריך אוטו עוצמתי מידי אבל שכן יסחוב.

כוח של אוטו זה דבר מאוד סובייקטיבי, מה שמספק אותי לא יספק מישהו אחר נגיד, לכן מה שאני מציע לך זה לקחת את שתי הגרסאות לןנסיעת מבחן קצרה ולראות את ההבדלים בינהם ואם הגרסה החלשה מספקת אותך.

בהצלחה.

פורסם

אם ברוב הנסיעות שלך אתה נוהג לבד או עם נוסע אחד נוסף ובשטח מישורי יחסית, ל-SX לא תהיה בעיה של סחיבה. אם אתה נוסע הרבה באיזורים הרריים או כשהרכב מלא נוסעים, חפש לך ELX.

• תוכן חדש...