Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

"תאונה" טרייה מהיום שקרתה לאחותי.

לאחר שעשתה את הקניות בסופרמרקט העמידה את עגלת הקניות בסמוך לרכב ע"מ לפרוק את הסחורה.

העגלה איבדה אחיזה ופתחה בהאצה חופשית לעבר רכב אחר שעמד לא רחוק.

ממה שהבנתי מדברי אחותי, הנזק הוא דפיקה בדלת.

לא יודע עד כמה התיאור של אמין, אבל היא טוענת שהעגלה ממש ניגחה את הרכב השני

בעלת הרכב הנפגע לקחה את פרטיה של אחותי.

יש תקדים לדברים מסוג כזה?

במידה והנזק ממש רציני, פשוט משלמים באופן פרטי-פרטי? או שיש אופציה להפעיל ביטוח רכב צד ג' אולי?

הזוי,אבל מה אני אגיד לכם.....נש%&....8)

פורסם

קשה לי להאמין שלעגלה יש ביטוח צד ג' ועוד שמכסה נהיגה בידי נשים.

פשוט משלמים את הנזק וזהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שאחותך תגיד שלעגלה יש משיכה ימינה. ואין איזון גלגלים. ולכן היא לא תקינה. והאחריות היא של החנות :)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קודם כל האוטו לא קשור ואין טעם לערב בטוח. לדעתי יש לערב את הסופר שבו נעשתה הקניה במיוחד אם החניה היא ללקוחות הסופר. זה כמו שלמישהו נשפך חלב הוא שם את השקית בצד ומישהו שבה אחריו החליק הרי לא יתבעו את זה שנשפת לו. לכל בית עסק יש ביטוח שמכסה תאונות שנגרמו בתחום השיפוט שלו או על ידי כלים מטלטלים ששיכים לו וביניהם גם עגלות.

פורסם
קשה לי להאמין שלעגלה יש ביטוח צד ג' ועוד שמכסה נהיגה בידי נשים.

:lol: :lol: :lol:

הרגת אותי............

אני יחד עם דני - נראה לי ביטוח של סופר צריך לטפל בזה.

ואם הם לא רוצים - לתבוע אותם על עגלות לא תקינות וחניה לא מפולסת - פעם הבא שיחשבו על הלקוחות ורכבים שלהם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

עגלה עם שאסי :p.

כעיקרון זה נשמע קצת מלוכלך לערב את בעלי המכולת מאחר וזה תאונה שנגרמה כתוצאה מרשלנות(לפי מה שאני מבין מהכתוב).

אבל כל עניין לגופו.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

הכל תלוי איך אתה מסתכל.

אני רואה מגרש חניה עקום עם עגלות לא תקינות - מה בעל הסופר באמת מצפה שתוך כדי פריקת העגלה וכיפוף לתוך הבגאז' נמשיך ביד אחד להחזיק את העגלה ולא נעזוב לרגע?

אני מכון לקחת אחריות על תקינות הבלמים ברכב שלי (שלא ידרדר בחניה של הסופר ולא יפגע ברכבים אחרים) ועל חלוקת משקל של העגלה.............

פורסם
הכל תלוי איך אתה מסתכל.

אני רואה מגרש חניה עקום עם עגלות לא תקינות - מה בעל הסופר באמת מצפה שתוך כדי פריקת העגלה וכיפוף לתוך הבגאז' נמשיך ביד אחד להחזיק את העגלה ולא נעזוב לרגע?

אני מכון לקחת אחריות על תקינות הבלמים ברכב שלי (שלא ידרדר בחניה של הסופר ולא יפגע ברכבים אחרים) ועל חלוקת משקל של העגלה.............

דעתך ראויה לשבח :-D

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
הכל תלוי איך אתה מסתכל.

אם בעל הסופר לא היה מתקמצן, וקונה עגלות בעלות מעצור. כזאת שבשביל להסיע צריך ללחוץ על ידית כזאת, וכשעוזבים את העגלה, היא נעצרת מיד (יש כאלה בסופרים בחו"ל...). אז כל זה היה נמנע, ולכן לפי דעתי אפשר לנסות להפעיל את הביטוח של הסופר.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אם כבר אז שיהיו להם איזורי כריסה וכריות אוויר :lol:

אני מתאר לעצמי שבכל מקרה יש להם ביטוח.

פורסם

אין סיבה לערב את הסופר, מי שנוהג את העגלה אחראי לה נקודה.

עגלה רגיל עולה סביב 100 דולר, כאלה נגנבות בארץ בהיקף של מליוני שקלים בשנה, תחשבו לבד למה הסופרים בארץ לא משקיעים בעגלות.

גם במידה והעגלה לא תקינה והרצפה עקומה, היא לא מפתחת מהירות של 20 קמ"ש בשניה, לוקח זמן ובזמן הזה בהחלט ניתן לתפוס את העגלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רק היום הייתה לחבר שלי תאונה דומה, הוא יצא מהחניה ופתאום הגיחה מכונית אחרת וחבר שלי הוריד לה את הטסה ולחבר שלי נישבר הוינקר והפח התעקם. אז הכל נגמר ב-400 שקל שחבר שלי שילם באופן פרטי. אז אפשר לדבר עם הסופר ולשאול מה לעשות במצב כזה אבל אם הם לא רוצים לעזור אין צורך להפעיל את הביטוח לדעתי. פשוט לשלם באופן פרטי.

:evilbat: subaru impreza turbo sti 1999 :evilbat:

אם עשיתי טעות ועברתי על חוקי הפורום אני מצטער.

פורסם

עד כמה שזה נשמע הזוי ולא ראלי., דווקא מבחינה משפטית בהחלט יש מקום לתבוע את הסופר.

אני גם מניח שיש ביטוח לסופר נגד מקרים כאלה.

אבל, וזה אבל גדול, מי שהולך לתבוע, צריך לקחת בחשבון שעד שהוא יצא צודק,הוא יצטרך להישפט עם הסופר ועם חברת הביטוח ולצפות שהשופט יקבל את טיעוניו ההגיוניים ויפסוק לטובתו.

כדי שזה יקרה, צריך לפרנס עו"ד וגם כמה תהליכים משפטיים ועירעורים שיבואו, כך שבסוף נזק של 1000 שקל יתורגם להוצאות של 10,000 או 20,000 אלף שקל.

אני אומר את כל זה דווקא מידיעה על דברים דומים שכביכול לא חושבים שביטוח מכסה ומסתבר שהוא מכוסה. (לא פירטתי כיוון שלא רוצה להכניס לכם מחשבות לראש על מה עוד אפשר לתבוע ביטוח)

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...