Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לא לפקשש את ה-GTI-6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן לא רב, בזמן החיפוש אחר רכב, נתקלתי במהלך שיטוטיי ב 306 GTI-6 בצבע בורדו, יפייפיה במצב חיצוני מדהים. מיד השארתי מתחת למגב פתק קטן עם מספר הטלפון שלי תוך שאני מיירר על מיכסה המנוע המבריק ושולח תפילה קטנה לאלוהיי.

להפתעתי קבלתי טלפון עוד באותו היום מבעלת הרכב. בחורה חביבה שסיפרה שמדובר במודל 98, שהרכב יד ראשונה (עבר אליה מאחיה הגדול...), עשה 87K ק"מ בלבד והיא מתה כבר לאוטו אוטומטי.... בשלב הזה כבר ייררתי גם על שפופרת הטלפון...

בירור קצר עם מנהל הבנק שלי (...אישתי) העלה את גזר הדין: כ-30000 ש"ח מפרידים ביני לבין הגשמת החלום הרטוב של להיות בעליה של המכונה המשובחת הזו.

ואני שואל לעצתכם:מאיפה משיגים את הכסף הזה לפני שהאוטו הזה נעלם?

הצעות מוזרות ומצחיקות יתקבלו בשימחה.

פורסם

א)תמכור את שלך.

ב)פנה לאייסיקוברה, הוא ישמח לתת לך טיפים,

איך לתפוס לקוחות בשולי הכביש על נעלי עקב ושמלה אדומה קצרצרה. :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
לפני זמן לא רב, בזמן החיפוש אחר רכב, נתקלתי במהלך שיטוטיי ב 306 GTI-6 בצבע בורדו, יפייפיה במצב חיצוני מדהים. מיד השארתי מתחת למגב פתק קטן עם מספר הטלפון שלי תוך שאני מיירר על מיכסה המנוע המבריק ושולח תפילה קטנה לאלוהיי.

להפתעתי קבלתי טלפון עוד באותו היום מבעלת הרכב. בחורה חביבה שסיפרה שמדובר במודל 98, שהרכב יד ראשונה (עבר אליה מאחיה הגדול...), עשה 87K ק"מ בלבד והיא מתה כבר לאוטו אוטומטי.... בשלב הזה כבר ייררתי גם על שפופרת הטלפון...

בירור קצר עם מנהל הבנק שלי (...אישתי) העלה את גזר הדין: כ-30000 ש"ח מפרידים ביני לבין הגשמת החלום הרטוב של להיות בעליה של המכונה המשובחת הזו.

האוטו הזה למכירה כבר המון זמן. אני לא יודע את המצב שלו אבל יש כאן אנשים שכן יודעים. הבחורה מתגעגעת לקווליר האוטומטית... לך תבין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה קורה דן?

אין לי מושג איך עושים את הכסף

אבל כשתגלה איך עושים 30000 שקל מהר

אני מקווה שאני יהיה הראשון שתודיע לו!!

:lol::lol:

פורסם

לא אמרת שאתה מתמחה בראיית חשבון..?! :shock:

מאיפה אנחנו יודעים איך להשיג כסף, אתה אמור לדעת! :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

המצרכים:

1. מחשב

2. חיבור אינטרנט

3. מעט ידע

1. הדלק את המחשב !

2. חבר את המחב לאינטרנט !

3. גלוש לאתר הבנק האהוב עליך

4. פרוץ למחשב ניהול הלקוחות (ראה סעיף 5)

5. הקש את הקוד הסודי במהירות אדירה וללא רווחים כאילו שזהו הקוד היחידי בעולם ואין שני לו

6. הקש את מספר חשבון הבנק שלך והעבר את כל כספי החשבונות אליך.

7. לחץ על LOG OUT

8. הגד לשוטרים בדלת ש "אין לי מושג , אין לי בכלל מחשב"

9. לאחר שזה לא יעזור, אומר להם "לירן עומד בזהב בתוך החניה !! ואפילו יש לו חגורות אדומות !"

10. הוצא את הכסף במזומן והגשם חלומך..

אורן....שאין לו מושג למה הוא קם בבוקר :\

פורסם

לרוני, אני לא בטוח שאנחנו מדברים על אותו רכב מכיון שהרכב הזה מעולם לא פורסם למכירה (כולל לא על הרכב עצמו) והבחורה אמרה לי שדייקתי מבחינת התזמון.

נ.ב.

היא אמרה לי שיש עוד בחור שמעוניין ברכב שסיפר לה שלפני כחודש הוא שלח לגמלאות רכב כזה בדיוק לאחר שהחליק איתו בסיבוב מהיר עקב שמן שהיה על הכביש ושהוא צריך לקבל את כספי הביטוח ממש בקרוב. ואני שואל : לא חבל? מילא לחסל רכב אחד כזה אבל שניים זה לא קצת מוגזם? (סתם, אני רק מקווה שהוא יסע יותר בזהירות)

פורסם

[

מדובר במקרה בבחורה מאיזור הצפון-חיפה/קריות...???

פורסם

לדעתי יש דברים שמוטב לפקשש,במיוחד אם אתה קצר בכסף....

האחזקה של "המכונה המופלאה" הזאת מאוד מאוד יקרה...

אתה מוזמן לשאול את ר. צוקרמן (שם בדוי :wink: ).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...