Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תזכורת - ישראל אנגליה 20:30 בערוץ 11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שאני מאוד רוצה שהנבחרת שלנו תנצח אני מאוד פסימי (ובדרך כלל אני ממש לא)

אופיר, לפי מה ששמעתי הפעם ההרכב הוא עם הרבה שחקנים התקפיים,

בן-שושן, תמוז, בלילי, ביחד עם בניון זה צריך להיות כדורגל טוב ויפה.

נקווה למשחק מהנה ולניצחון.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

טל בן חיים, רוני כרטיס צהוב.

61:00

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אנגליה הייתה יכולה להנצח ולא ניצלנ את ההזדמנויות...

אני מבסוט מהתוצאה, חשבתי שנפסיד.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני לא מבין את השמחה הזאת שרובצת את כולם- כולל את קשטן בסיום המשחק.

צריך להבין כמה דברים:

א)נכון, מדובר בנבחרת אנגליה, שמוזכרת בנשימה אחת עם הדרג הראשון באירופה, אבל מה לעשות, והנבחרת הלוזרית הזאת לא השיגה שום תואר משנות ה-60.

אנגליה נבחרת טובה. וזהו. זאת לא איטליה, זאת לא ספרד, זאת לא ברזיל, גרמניה, ארגנטינה צרפת וכו'

ויותר מזה, גם לא קרואטיה!!

כל אחת מהמוזכרות לעיל הייתה תופרת אותנו בזוג שערים לכל הפחות.

ב)איך שהם שיחקו היום, ועם כל ההילה שאנחנו מחזיקים מהנבחרת שלנו, היינו צריכים לנצח. לא להסתפק בתיקו כמו נבחרת סאן מרינו ולשמוח כאילו זכינו באליפות אירופה.

ג)מספיק עם הבינוניות! או שאנחנו תופסים מעצמנו מלכתחילה נבחרת בינונית ומתייחסים בהתאם לציפיות, או שאנחנו מספקים הוכחות שאנחנו באמת נבחרת עם פוטנציאל ממשי לעשות משהו..משהו....אפילו מוקדמות יורו למען השם!!

כמה אפשר להגיד: "תיקו מול זאת זה מכובד"..."הפסד של 1 אפס בחוץ מול זאת זה לא נורא"...

אני לא רואה את נבחרת יוון מנצחת בישראל באיצטדיון ר"ג, ואני גם בטוח שבתיקו מולם לא נתלהב כמו תיקו מול אנגליה. נכון? ואיפה יוון היו ב-2004?? כי הם לא שאפו לבינוניות!

ד)אנחנו לא מצדיקים את הדרג שלנו באירופה. אפילו פיפ"א תופסים מאיתנו יותר מאשר ממקדוניה/אסטוניה ושאר ירקות לא מוכרות..אז למה לעזאזל אנחנו מדשדשים וצוהלים על כל תיקו ממשחק עלוב?

ה)קשטן עלה בהרכב התקפי אמנם, אך זה לא בא לידי ביטוי במשחק בונקריסטי סגור ומפוחד.

-תמוז לא יכול לשחק באגף.הוא פשוט לא רלוונטי שם.

-בן-שושן עם כל הכבוד לו כשחקן כישרוני לא מספיק מאסיבי להתמודד מול המגן השמאלי או ההגנה של אנגליה.

-כבוד לאוואט ובן-חיים הליגיונרים שמראים מזה מקצוענות אירופאית.

ולדעתי:

-זנדברג היה צריך להיות על המגרש.

-בלילי לא היה צריך להיות מוחלף.

אמיר.

• תוכן חדש...