Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל מתקין בפתח תיקווה אשר המליץ לי על קומפוננטים של rainbow אני לא טועה בשם ?

מה אתם אומרים על הקומפוננטים הנ"ל ?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תעשה חיפוש בפורום , תמצא הרבה אינפורמציה עליהם.

בברכה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם
יש המון דגמים.

על איזה דגם מדובר?

אממ ת'אמת שאני לא ממש זוכר

אבל הוא אמר 1400 שקל קומפוננט + לעשות התקנה למגבר שלי

מחיר הקומפוננט סביבות ה900-1000 שקל.

יש מצב לניחוש ?

פורסם
אממ ת'אמת שאני לא ממש זוכר

אבל הוא אמר 1400 שקל קומפוננט + לעשות התקנה למגבר שלי

מחיר הקומפוננט סביבות ה900-1000 שקל.

יש מצב לניחוש ?

הכי טוב שתברר מאחר וההבדלים בין הדגמים עצומים.

לא תוכל לקבל חוות דעת מבלי לספק את הפרטים הנ"ל.

פורסם

www.rainbow-audio.de

בכל מקרה,

אני יכול לומר לך שלדעתי ולטעמי המוצרים שלהם לא טובים ולא מצדיקים את המחיר הנדרש.

אם הם היו משחקים במגרש של הקטנים אולי היה יותר מעניין.

סביר להניח שתמצא אלטרנטיבה יותר טובה ויותר זולה בטווח המחיר.

פורסם

ולטעמי, עדיף כבר איזה סט נחמד של חברה ישראלית מעולה במחיר הזה. רמז: מורל. עוד רמז: דוטק.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקנה מה שלטעמך ובמסגרת תקציבך וכמובן בהתאם לשאר רכיבי המערכת שלך.

דעתם של אחרים לא משנה מאחר ואחד אוהב פיוניר והשני אוהב מורל וכן הלאה.

לך תשמע כמה סטים ואז תחליט לפי האוזניים שלך.

זו העצה הכי טובה שתוכל לקבל.

פורסם

לכל המבינים ראיין בו זו אחת החברות המובילות בתחום ההי אנד לרכב המחירים מאוד סבירים וסחורה שחבל על הזמן לי אישית יש ראיין בו ובשביל המחיר קיבלתי את התמורה הטובה ביותר

פורסם
לכל המבינים ראיין בו זו אחת החברות המובילות בתחום ההי אנד לרכב המחירים מאוד סבירים וסחורה שחבל על הזמן לי אישית יש ראיין בו ובשביל המחיר קיבלתי את התמורה הטובה ביותר

מה מותקן לך ברכב?

בוא ספר לחברים ותן את חוות דעתך על הרמקול שמותקן ברכבך.

אני בטוח שאנשים ישמחו מאד לשמוע.

פורסם
לכל המבינים ראיין בו זו אחת החברות המובילות בתחום ההי אנד לרכב ממש לא בטוח , ובוודאי לא על פני חברות מובילות אחרות (סקאן ספיק סיז ) המחירים של הסדרות הגבוהות הן כמו היי אנד המחירים מאוד סבירים וסחורה שחבל על הזמן לי אישית יש ראיין בו ובשביל המחיר קיבלתי את התמורה הטובה ביותר

דעתי באדום

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

וואו, איזו ביקורת... אני רץ לקנות.

לפותח התר'ד, שמעת את הסט שהציעו לך שם?

אם כן, ואהבת, תקנה.

אם כן, ולא אהבת, אל תקנה.

אם לא, תשמע, ותחליט לפי הרשום מעלה.

נוסחא פשוטה שעובדת בכל פעם.

בדוק.

פורסם

אנשים זורקים כאן שמות מותגים מפוצצים שרק אלוהים יעזור :shock:

שלא לדבר על ביקורות מדהימות- "זה רמקולים היי אנד חבל על הזמן", ובכלל שימוש מופרז במושג "היי אנד" עד שכל החברות המסחריות ואפילו הסופר מסחריות המייצרות רמקולים סיניים זוועתיים פתאום הופכות להיות יצרניות היי אנד: מורל, הרץ, בסוף גם פיוניר סדרה צהובה תהפוך להיות "היי אנד".

נכון, מורל והרץ ואפילו פיוניר (שגם להם סדרות מעולות) כבודם במקומם מונח, אך מכאן עד למושג "היי אנד" מפרידים אלפי שנות אור.

אני מפחד לשאול באיזה רכב החברים הנכבדים מתקינים את רכיבי ההיי אנד המדהימים הללו ולאיזה ציוד הם משודכים.

פורסם

לא יודע כמה ידע יש לך אבל הוא לא גדול וחבל שאתה משחק אותה מבין גדול כי אתה לא לידיעתך כל ראיין בו אבל כולו מטוויטר ועד קומפוננט של 8500יורו מיוצרים בגרמניה ולא בסין ועוד דבר תלמד בחיים קודם תדע ותלמד על מה אתה כותב ואחרי זה תכתוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...