Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר לנסר לא מניע :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אנא עזרו לי! הבוקר רציתי להתניע את הסופר לנסר שלי אך הנ"ל סרב לשתף פעולה. הסטרטר עובד אך מרגיש כאילו הרכב לא מקבל דלק (המיכל מלא). שמתי לב שנורת ה-CHECK ENGINE, שבד"כ נדלקת ונכבית כמה שניות לאחר ההתנעה לא דלקה כלל.

מישהו יכול אולי לתת עצות לפני שאני גורר את הרכב למוסך?

תודה רבה מראש לכל המגיבים,

ברוך

פורסם
חברים,

אנא עזרו לי! הבוקר רציתי להתניע את הסופר לנסר שלי אך הנ"ל סרב לשתף פעולה. הסטרטר עובד אך מרגיש כאילו הרכב לא מקבל דלק (המיכל מלא). שמתי לב שנורת ה-CHECK ENGINE, שבד"כ נדלקת ונכבית כמה שניות לאחר ההתנעה לא דלקה כלל.

מישהו יכול אולי לתת עצות לפני שאני גורר את הרכב למוסך?

תודה רבה מראש לכל המגיבים,

ברוך

תבדוק את המשאבת דלק!!!

מאוד יכול להיות שהיא נסתמה!

גם לי זה קרה באוטו:

היה מצבר, היה סטרטר, אבל המשאבה לא תיפקדה.

אך בסוף הסתבר שזה הקודן היה אחראי לתקלה הזו!!

עשינו לו גישור (ניתקנו אותו) והחזרנו (עשינו אתחול לקודן) והמשאבה התחילה לעבוד....

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

GARAGEMAN,

תודה על התגובה!!

פרט חשוב שאותו לא ציינתי. אתמול נטרלתי את מערכת האזעקה משום שהשלט לא פעל. יכול להיות שיש קשר לזה?

פורסם
GARAGEMAN,

תודה על התגובה!!

פרט חשוב שאותו לא ציינתי. אתמול נטרלתי את מערכת האזעקה משום שהשלט לא פעל. יכול להיות שיש קשר לזה?

טוב תראה, אזעקה מחוברת לכל מיני מקומות באוטו.

אי אפשר לדעת.

זה אוטו שקנית אותו מהניילון, או שקנית ממישהו?

אם לא אתה התקנת את האזעקה, אתה צריך לבדוק עם מי שקנית ממנו את האוטו(אם אתה יכול לעשות אתזה...)

ולברר לאן היא מחוברת.

יכול להיות שהיא מחוברת גם למשאבתצ דלק לך תדע...

וגם אם השלט לט פעל, אתה היית צריך להחליף סוללה, ולא לנטרל אותה כי אם עשית נזק, לך תדע כמה זה יעלה לך...

אבל הלוואי שאין נזק משמעותי.

לפי דעתי, כדאי לך להזמין חשמלאי רכב שיבדוק...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אני כבר רואה מה הולך לקרות עם כל הנקודות בסוף כל משפט בהודעות הנ"ל :-)

נשמע שבעיתך קשורה בנטרול האזעקה ובניתוקים שהיא מבצעת. ניתן להזמין בעל מקצוע שיטפלך בבעיה במקום. על כך תקבל המלצות בהמשך.

בנוסף יתכנו סיבות אחרות אך קשה לי להאמין בצירוף המקרים. בצע חיפוש בפורום לגבי רכב לא מניע ותמצא את כל הסיבות.

פורסם
אני כבר רואה מה הולך לקרות עם כל הנקודות בסוף כל משפט בהודעות הנ"ל :-)

נשמע שבעיתך קשורה בנטרול האזעקה ובניתוקים שהיא מבצעת. ניתן להזמין בעל מקצוע שיטפלך בבעיה במקום. על כך תקבל המלצות בהמשך.

בנוסף יתכנו סיבות אחרות אך קשה לי להאמין בצירוף המקרים. בצע חיפוש בפורום לגבי רכב לא מניע ותמצא את כל הסיבות.

צודק הוא צריך חשמלאי.

אך זה עולה המון כסף(תלוי מי...) ולי זה עלה בסביבות 250 ש"ח על ביטול קודן שהפריע למשאבת דלק(!!!)

אז נקודה למשבה...

אבל מצד שני זה לא שווה את ה-400,500 שקל של הגרר...

אז עדיף...

• ספונסר פורום
פורסם

אם ברשותך שלט נוסף נסע לחמש את האזעקה שוב ולבטל את הדריכה עם השלט,ונסה להניע.

אורן

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים - באמת עזרתם לי!! אני יתקשר מחר לחשמלאי "נייד" ומקווה שיוכל לפתור את הבעיה.

אעדכן מחר.

שוב תודה ולילה טוב.

פורסם

הודות לחברים בפורום הבעיה נפתרה ללא צורך בחשמלאי רכב! מצאתי שלט נוסף בבית, דרכתי ונטרלתי שוב את האזעקה והסבתא (קרי: סופר-לנסר שלי) התעוררה לחיים.

שוב תודה לכל המגיבים - נחסכו ממני טרטורים ועגמת נפש מיותרים.

פורסם

אתה קורא לסופר שלך "סבתא"?! אולי אם היית קונה ידנית, היא הייתה יכולה להיות לפחות MILF:lol:

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

כל הכבוד! טוב שעשית חיפוש, לא עלה בראשי פתרון דומה!

שמח שנחסכו ממך הוצאות מיותרות ולא מוצרכות.

אם ישנה בעיה נוספת, תוכל ליצור איתי קשר בפורום.

• תוכן חדש...