Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פי מה שאני מבין מהמאמר המצורף (בגרמנית), יש יוזמה להגבלת מהירות של 130 קמ"ש ברחבי האיחוד האירופי, זאת על מנת להוריד את רמת פליטת ה CO2.

יש שם דעת בעד ונגד - כמה בעצם ההגבלה אפקטיבית לשם מטרה זו וכו'.

אם מישהו מבין גרמנית יותר טוב ממני, מומלץ לקרוא.

http://www.tagesschau.de/aktuell/meldungen/0,1185,OID6505840_NAV_REF1,00.html

מה דעתכם בנושא?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

האירוניה -ברגע שזה נכנס לתוקף באירופה בארץ יגבילו את הנסיעה בכביש "מהיר" לרכיבה על אופניים בלבד עם שבילים מיוחדים להפרדה:lol:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אני לא חושב שזה יצא לפעול.. זה בערך כמו להפוך את אילון לכביש בתשלום.. הכבישים האלה הם בעצם הגאווה של גרמניה.

ויתר מזה, זהו המקום הטוב ביותר לכל בעלי מכוניות העל למיניהם לנסוע בצורה חופשית ולהנות מהקניה שלהם.

ולאור העובדה שבעלי מכוניות האל הם כנראה בעלי השפעה די גדולה, אני די בטוח שהם יתנגדו בתוקף להצעה הזאת!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה בערך כמו לקחת מגרמניה את הבתים הקטנים עם הגגות האדומים , את פולסווגן, ואת התחתיות האלה של הבירה שתמיד יש עליהם ציור של נזירים יושבים ושותים בירה.

לא יקרה.

פורסם

הייתה פעם כתבה בנשנל ג'אוגרפיק או בדיסקברי צ'אנל על האוטובאנים בגרמניה.

נאמר בכתבה שהאוטו-באהנים האלה מושכים אנשים לגרמניה ובדרך עקיפה מכניסים למדינה מיליארדי יורואים כל שנה.

אני בספק אם הם יסכימו לוותר על זה כלכך מהר.. במיוחד שמצב הכלכלה בגרמניה לא במצב מזהיר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שכחתם את לובי תעשייני הרכב, המעסיקים מאות אלפים. זה לובי מאוד משמעותי.

אגב, מדובר ב"הצעה" בלבד של האיחוד האירופי, אשר עדיין לא מחייבת.

Passt scho...

פורסם

אם מצדדי הפחתת ההרוגים היו נלחמים במהירות הייתי מסופק אם ינצחו . מכיוון שאלה הירוקים, שהם כח יותר רציני (מי היה מאמין שאין יותר השקעות בכח מהפחם החום המזהם וגרעיני בגרמניה ? הם קונים חשמל גרעיני מצרפת והידרואלקטרי מהסקנדינביות.) מומלץ לחובבי המהירות לעשות סיבוב למזכרת. לאנגלה מרקל אין אהבה למכוניות, הכלכלה בשפל והיא לא פוחדת מהתעשינים.המהירות על האוטובאנים היא גימיק אנכרוניסטי שעולה יותר משמכניס. (האוטובאנים לא נבנו רחבים ,ארוכים וישרים בשנות ה 30 מרוב צפיפות ואיטיות על הכביש אלא הועתקו מאיטליה כפתרון תעסוקת דחק באבטלת המשבר הכלכלי .לא היה אספלט/בטון-אני עוד הספקתי לקפץ על מיליוני האבנים המרובעות שסידורן נתן הרבה עבודה - אחד מבסיסי הצלחת היטלר).

• תוכן חדש...