Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר, נסעתי למוסך שלי (ק.ש. בגבעת שאול) וגיליתי "גן נעול", השומר בחניה סיפר שהמוסך לא פועל מיום ד' שעבר. הגעתי הביתה וחיכה לי מכתב מצ'מפיון שהמוסך הפסיק לפעול, כפיצוי צירפו תעודת זיכוי ע"ס 100 ש"ח לטיפול הבא באחד המוסכים המורשים בי-ם.

המוסכים שקיימים הם "צ'מפיון מוטורס" המרכזי ברח' הסדנא בתלפיות, והשני "מרכז שרות המכונית" ברח' קרית המוסכים בתלפיות.

האם למי ממשתתפי הפורום יש נסיון עם אחד או יותר מהמוסכים הנ"ל ויכול להמליץ?

כשרכשתי את ה- VW הראשון שלי, שמעתי חוות דעת לא כ"כ טובה על המוסך המרכזי, בשל היחס ללקוחות, וכן שכאשר לקוח מזדמן מגיע, לא מקבלים אותו יפה, אלא שואלים "קבעת תור?".

אגב, נסעתי למוסך בגלל שנדלקה לי נורת כרית אוויר, כנראה שבזמן השטיפה, שואב האבק נגע באחד החיבורים או החיישנים מתחת לכיסא הקידמי. אם אגלה את החיבור הרופף (אם קיים), זה יבטל את הנורה, או שחייבים התחברות למחשב ואיפוס תקלה?

תודה.

פורסם

כנס למוסך צ'מפיון מוטורס בירושלים אני מאוד מרוצה מהשרות שם

את המוסך השני שאמרת אני לא מכיר ואף פעם לא הייתי במוסך שבגבעת שאול למרות שחבר שלי

המליץ לי עליו

פורסם

מנסיון אישי (פולו + A4) המוסך הראשי בי-ם פשוט גרוע. אני יכול למלא ספר על מעלליהם. טיפלתי באודי במוסך ק"ש עד מכירתה באוגוסט.

מוסך המכונית לא מוכר לי וכדאי שתציץ שם כדי להתרשם לפני שתחליט על מקום הטיפול.

לגבי קביעת התורים במוסך המרכזי - זו לא אגדה אני קיבלתי הסבר מלומד ש"כמו שאצל הפרופסורים בהדסה אי אפשר להגיע בלי תור - כך גם אצלנו". אם מישהו היה מספר לי את זה הייתי משוכנע שזו בדיחה.

מה שצריך להדאיג זה העדר התחרות למוסך המרכזי באיזור י-ם. הם שוב יאמצו גישה של חברי הסתדרות :evil:

פורסם

מרכז שרות "המכונית" !!! שאול ותקוה בטאט, ובנם אורן. אנשים נפלאים, ישרים ובעלי מקצוע מעולים. אני מכיר אותם מצוין מימי עבודתי במחלקת השירות של צ'מפיון, ועד היום אני קופץ לבקרם כאשר אני בתלפיות.

אני ממליץ עליהם בלב שקט.

בברכה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

סופסוף המוסך הזוועתי הזה נסגר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

נצמדתי להמלצה שקיבלתי מ"מועדון סאאב" על מוסך "שירות המכונית", מוסך מורשה יבואן בתלפיות. השרות היה אדיב, האיבחון מקצועי, ולמרות שיש שם חדר המתנה, עמדתי כדי לראות מה מעוללים לרכב ואף אחד לא אמר כלום. המוסך קטן יותר מהמוסך הקודם שנסגר, אך לפחות לעת עתה, מצא חן העיניי. המבחן יהיה בחודש הבא, בטיפול השנתי.

לפני האבחון נמסר לי שאם מדובר על חיווט זה יהיה במימון שלי, אם הבעייה בכרית, זה יהיה במסגרת האחריות. מעניין איך, הרכב בחודש הבא בן 5.

• תוכן חדש...