Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפתיחת תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

כשאני מנסה לפתוח תמונות (קבצים מצורפים) מתוך הודעות בתצוגה גדולה יותר או לשמור למחשב (אפילו תמונות שאני העליתי) הדפדפן מראה חצי התקדמות ואף נעצר, אין באפשרותי לעשות זאת כבר כחודש ימים.

ניסיתי גם במערכת הפעלה אחרת עם firefox במקום אקספלורר והתוצאה דומה.

בריאות לכולם!

פורסם

בנוסף אני מבקש אם אפשר למחוק את שם המשתמש DAVIDBOKOVZA, זהו שם שפתחתי על מנת לבדוק את עניין התמונות.

לא עזר.

בריאות לכולם!

פורסם

לא, אין עניין של חסימה - אני מצליח לראות תמונות שאחרים העלו פה וכמו שכבר אמרתי קודם - גם בלינוקס עם פיירפוקס לא מצליח לראות את התמונות.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...