Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו לי ראש מנוע לפני כארבעה חודשים

אחרי שעשו את הראש התחיל להופיע לי חומר חום בתוך מיכל המים של הרדיאטור

וכעת הרכב פולט עשן לבן

בטסט נאמר לי שהמנוע הולך ללכת

כאשר דיברתי עם המוסך הוא אומר שהוא רק החליף את הראש

שאלתי היא האם ברגע שהוא מפרק את הראש הוא לא אמור לבדוק גם את שאר המרכיבים כמו רינגים בוכנות מחזירי שמן ושסתומים

כי הרי הרכב התחמם והלך הראש אז לא מן הנמנע שיש לבדוק את שאר הרכיבים שבמנוע

שאלתי היא האם ידוע לכם על דברים שהוא צריך לבדוק תוך כדי החלפת ראש מנוע

האם יש נוהל עבודה מסודר שלפיו הוא צריך לעבוד

והאם החומר החום שיוצא ממיכל האידוי של הרדיאטורקשור לזה שעשו\או לא עשו לי כמו שצריך את הראש

פורסם

הוא לא בודק כלום, והוא גם לא יכול לבדוק. המקסימום שהוא יכול לעשות בלי פירוק נוסף - לבדוק את הקוטר הפנימי של הצילינדרים בכמה כיוונים, ולדעת אם הם עדיין בטולרנס המקורי, וגם ציוד שנדרש בשביל זה (מד T קפיצי ומיקרומטר ארוך) אני בטוח שלא תמצא כמעט באף מוסך.

[עריכה] הריכוז שלי לא מצוי איתי בימים אלה.. כן, הוא גם יכול לבדוק את מה שקשור לראש - אטימת שסתומים (שגם את זה לא הוא בודק, הוא שולח את הראש לחרט שעושה אותו, ושם גם יכולים לבדוק\לשפץ שסתומים, תלוי, מה עשו עם הראש וכמה רצו לעשוק אותך).

חומר חום לא קשור לראש, לדעתי זה בוץ שהשתחרר מהבלוק אחרי הפירוק\הרכבה והחלפת נוזל קירור.

פורסם

והרכב הוא...?

האם יש איבוד של נוזל קרור?

האם הרכב צורך שמן בצורה לא סבירה?

האם הרכב מתחמם כרגע?

האם השמן נקי מסימני ערבוב "טחינה"?

האם בהתנעה ולחיצה על הגז יש בועות שעולות במיכל עודפים?(לא יודע באיזה רכב מדובר, אולי אין מיכל עודפים).

האם בוצע חיזוק ראש לאחר כ 500 ק"מ מביצוע ראש מנוע?

האם לפני כן היו הסימפטומים שאתה מציין?

כמה ק"מ הרכב עבר?

האם אתה צמחוני או טורף מצוי?

בברכה

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

אם כבר - שאלה עיקרית : עשן לבן - סביר להניח, שמן שנשרף. יכול לבוא או מגומיות שסתומים (ואז לא "עשו" לך את הראש באופן מלא), או מרינגים (מנוע נסע עם מים בשמן, רינגים נשחקו).

ועל מה מבוססת הקביעה שהמנוע שלך עומד ללכת, לא אמרו לך? מישהו בדק קומפרסיה ובריחת לחץ, כדי לקבוע את זה?

פורסם

עשן לבן יכול להיות משריפה גדולה של מי קרור.

בברכה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...