Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, העניין הוא כזה: אני נמצא בתוך חדר של 3*3 בערך, החדר שלי צפוף למוות מרוב מכשירי חשמל ורהיטים מיותרים.

נמאס לי מזה !

התכנון:

להשאיר שולחן שהוא 1.2 מטר, ולהעיף הכל.

צריך: לצבוע את החדר בקרם, לקנות מיטת ספר חדשה, מחשב נייד, טלויזיה LCD/פלזמה, מערכת קולנוע ביתית.

אני יודע שזה יעלה לי הרבה כסף, לא אכפת לי, השאיפה היא בסופו של דבר להשאר עם השולחן, שידת טואלט קטנה וארון בגדים.

אני רוצה להתחיל בזה שאני מחליף את הטלויזיה בLCD/פלזמה, אין לי מושג מה ההבדל מה עדיף, חייב להיות תלוי על הקיר !!!

הכיון הוא ללכת על משהו סביב 25" (לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה בחדר שינה).

תודה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• ספונסר פורום
פורסם

אתה יכול להתחיל עם מסך lcd 27" רק קח בחשבון שבמסכי LCD התמונה אינה ברורה כמו בטלויזיה רגילה בשידורים אנלוגיים(כבלים,YES)

באם החדר וא 3*3 אתה לא צריך מערכת חזקה,אלא איכותית.

פורסם

אין תקציב, אני אשקיע על משהו טוב פעם אחת זה עדיף מאשר להשקיע על משהו זול ואז משהו טוב.

אם צריך מחכים עוד חודש, זה לא עניין של חיים ומוות להיום או מחר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...