Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נועלי מכסי מנוע (פין עם ניצרה) להפעלה חיצונית.

משמשים במכוניות מרוץ לצורך פתיחת תא המנוע מבלי להזדקק להפעלה מצד הנהג.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ולמה שמים את זה על רכב לא מרוצים עם 100 כח סוס ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כי אז כאנשים עם מנת IQ נמוכה מאוד וסגנון לבוש אופייני להם בלבד יסתכלו ויגידו "בונא כפרה זה כמו בראלי בטלוויזיהה בונאא זה רכב משופרר משו אששש" :wink::-P

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

או פשוט למי שלא בא לו שיפתח המכסה מנוע כשהוא נע במהירות גבוהה ויגרום לו להתרסק\לההרג.

אלו פיני אבטחה לכל דבר ומי שחווה מכסה מנוע שנפתח בנסיעה ידע להעריך את זה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ממתי רכב עם 100 כח סוס מגיע למהירות כזו גבוהה שתיגרום למכסה מנוע להיפתח בגלל שהמנעול המקורי כשל ?

(אני מבין שאם באמת משתתפים בראלי אז רק מהקפיצות ובלי מהירות כן יכול להיפתח המיכסה מנוע)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה בטח ישמע הזוי - אבל צוות המהנדסים לוקח את הדבר הזה בחשבון כשהוא מתכנן את מנגנון הנעילה של מכסה המנוע ולכן מתאים אותו למהירות ולאוירודינמיות של הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קרו מקרים מעולם, לחבר שלי זה קרה עם סובארו ליאונה שגם אם תדרדר אותה מפיורד נורבגי היא בקושי תגרד את המהירות החוקית.

מומלץ ביותר (ואף חובה) למי שביצע איזשהו שיפור ברכב שבעקבותיו הוא נאלץ לחתוך חלק ממוטות החיזוק התחתיים של מכסה המנוע).

מוטי

פורסם
ממתי רכב עם 100 כח סוס מגיע למהירות כזו גבוהה שתיגרום למכסה מנוע להיפתח בגלל שהמנעול המקורי כשל ?

(אני מבין שאם באמת משתתפים בראלי אז רק מהקפיצות ובלי מהירות כן יכול להיפתח המיכסה מנוע)

מסתבר שגם רכב עם 80 כוחות פוני מגיע למהירות אסטרונומית שמעיפה את מכסה המנוע. סיאט איביזה שעף לה מכסה מנוע במהירות עממית של 90-100.

פורסם

בשורה התחתונה סביר להניח "שהשיפור" נעשה בעיקר בשביל הלוק

ופחות בגלל מניע בטיחותי/תפעולי כזה או אחר

פורסם

לי זה קרה פעם עם גפ"ס צבאי. המזל שלי הוא שחבשתי קסדה אז רק סבלתי מסחרחורת וכאבי צואר כמה ימים.

כעיקרון כל אבטחה מקטינה את הסיכוי לפתיחה של מכסה המנוע אבל אין לזה סוף. בכל רכב שמכסה המנוע נפתח מקדימה יש אבטחה כפולה (נועל ושן אבטחה) אבל אם מזניחים תיקון מנעול תקול מגיעים למצב שמכסה המנוע נפתח בנסיעה (וראיתי כבר יותר ממקרה אחד כזה).

גם אם תתקין עוד 8 נועלים עצמאיים ולא תתקן אותם כשהם יתקלקלו הם לא יהיו שווים כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מוטי אתה מסכים איתי שמי שחותך קורות, מוסיף כח, או מזניח את הנועל במידה והוא מתקלקל - לא פועל בהתאם לתכנון המקורי של הרכב?

ברכב מקורי ומתוחזק לא אמור להיווצר מצב כזה בשום אופן, פרט לפגם ייצור - וגם זה נדיר שכן הרכב עובר בדיקות ובקרת איכות!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מה אתם סתם מתווכחים ברור שהוא שם את זה רק ליופי....

אתם רואים את המכסה מנוע של הראלי עף בהאצה מטורפת ל110 קמ"ש?? :roll:

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם
מה אתם סתם מתווכחים ברור שהוא שם את זה רק ליופי....

לראלי הזאת ספציפית היה טורבו .

( וה-ר-ב-ה צלצולים מהמנוע )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...