Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטות בנוגע לרדיו דיסק + סאב וופר

לאבא שלי באוטו יש רדיו דיסק פיוניר של דיסקים רגיל , אני רוצה להחליף אותו לנגן MP3 של פיוניר , השאלה שלי היא : מה הנגן הכי מומלץ בטווח מחירים של 700 עד 1000 שקלים ?

אשמח כמובן להמלצות על 2 נגנים במחירים שונים ובאותה איכות בערך.

תוספים של דולפינים וכו' מחוץ לתחום כי אני לא מסתכל על זה בכלל.

לאבא שלי באוטו יש רמקולים באמת באמת מצויינים , 200W של פיוניר , 6 על 9 ועוד 2 רמקולים מקדימה , בואו נגיד שאם אני שם את הרדיו דיסק על MID בבאס אני שומע כאילו יש לי סאב מאחורה ובעצם אין סאב .

הרמת אקוסטיקה מעולה והרמקולים ברמה מצויינת , עלו לא מעט כסף לפני כמעט 5 שנים .

השאלה שלי היא - איזה מגבר + סאב וופר לשים ? שימו לב שהבאז' של האימפרזה 1600 (שנת 2002) לא כזה גדול לכן , המלצות בהתאם .

אשמח לקבל כמה המלצות על מגבר + סאב + רדיו דיסק .

על הסאב אני עוד לא כל כך סגור לכן אני זקוק להרבה המלצות במחירים סבירים .. להערכתי עד מקסימום 600 לסאב ו 400 למגבר, אם קיים בכלל דבר כזה .

תודה לעונים ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

פיוניר 5800: 1000 שקל

סאב קיקר : C12 400 שקל

מגבר 4 ערוצים יד שניה בסביבות ה 700-800

תתחדש.

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

רק תסביר דבר אחד קטן:

מה אתה רוצה מהמערכת? באסים? או גם איכות שמע?

אולי עדיף שתחשוב על מגבר 4 ערוצים, 2 לסאב ו2 לאחוריים?

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...