Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורוס יקרים

למי יש מידע על דייהסטו סריון 2006 ומעלה לקחתי את הרכב הזה להשכרה והייתי מאוד מרוצה ממנו רכב קטן עם ביצועים כמו גדול אני מעוניין לקנות רכב שכזה למישהו יש מידע נוסף לתת לי על האוטו הזה?והאם כדאי לקנות מהשכרה או ליסינג מה עדיף?

תודה לכל מי שיענה

פורסם

תלוי מה השיקולים שלך ... אם אתה קונה רכב שאתה מתכוון להחזיק להרבה שנים ... אז השכרה תקבל מכונית במחיר הכי זול .... ובגלל שיש מבחר רב של מכוניות כאלה אז יהיה לך מבחר רב מכוניות וקילומטרזים...

אם אתה קונה אוטו בשביל שלוש שנים לא מומלץ כי אז אתה תפסיד עליו הרבה...

תחשוב ככה אתה קונה את הרכב בהנחה של עד 15% הנחה שכיום יוצאת גדולה ועוד כמה שנים תוריד אפילו עד 20% מהמחירון אבל עדיין יצא לך שחסכת הרבה יותר כאשר קנית את האוטו ...

פורסם

יש לי סיריון מהעבודה קרוב ל100 ימים!

האוטו על הפנים, כולו מתפרק בפנים, רעש מנוע אדיר, נוחות על הפנים...

ביצועים טובים וצריכת דלק נמוכה.

לפני זה הייתה לי מיקרה גם כמה חודשים הרבה יותר טובה, אבל עדיין לא מספיק מבריקה.

אני ממליץ לך רק סוויפט, רמה אחת מעל לכולם

פורסם

ילד אאודי, מה שאתה אומר מוזר לי מאוד.

בקשר לנוחות, אני מסכים שהיא לא משהו יחסית ל-A4 אבל יחסית למתחרות (גטס וכו') זה פשוט מה יש.

מתפרקת מבפנים? קשה לי להאמין לזה. מצטער, נהגתי על הרבה כאלו לאף אחת לא היה בעיה של התפרקות, מכוערת מבפנים זה כן, מתפרקת - לא.

אולי יש בעיה ספציפית ברכב שלך?

רעש מנוע - שוב, לא זכור לי משהו מיוחד, אולי במאמץ רב, בנסיעה רגילה לא נשמע.

סוויפט - לא נסעתי.

נראית הרבה יותר איכותית ומאובזרת אבל, וזה אבל גדול, יש הבדל של כ-15 אש"ח במחיר. וזה לא צחוק.

פורסם

תשמע, שילוב מנוע וגיר במיקרה הרבה יותר טוב מבסיריון.

הפנל המרכזי של תריסי המזגן זה דבר רגיש ביותר בפנים של הסיריון וזאת השנייה כבר שאצלי דווקא ( אדומה נראית טוב מבחוץ)

מה שכן היא מרווחת.

לגבי סוויפט, אם יקר, עדיף לקנות C3 מחברות השכרה, הרבה יותר טובה מכל היפניות הללו.

• תוכן חדש...