Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצא לי סיוויק חדשה אוטומט ללא קילומטרז' 06 במחיר של 150K עם איבזור מלא.

האם הגיר הרובוטי והחלפת הילוכים מאחורי ההגה אמינים? במה שונה המכונית הנ"ל מהג'טה?

האם המחיר מצדיק קנית הרכב?

תודה.

פורסם

החלטה מעניינת.

המחירון של סיוויק משומשת 06 הוא 150000 בערך, כך שלכאורה מדובר בעסקה רגילה לחלוטין. א-ב-ל, אתה מדבר על מכונית ללא ק"מ בכלל, כלומר חדשה מהחברה - אחריות מלאה ואתה יד ראשונה. כל זה הופך את העסקה ללגיטימית יותר, במיוחד אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב זמן רב.

באשר לרכב עצמו - מתחת לחזות המאוד מיוחדת מסתתרת מכונית טובה אך לא יותר. המנוע מצוין אבל התיבה פוגעת בנינוחות הנסיעה ואיננה מתאימה לכל אחד, כך שמומלץ לך לנהוג על הרכב ולהרגיש אם היא מתאימה לך. המכונית עצמה מבצעת את רוב מטלות הנהיגה בצורה סבירה ובעייתה הגדולה היא המחיר - מה שדי מנוטרל במקרה שלך כי אתה מקבל רכב חדש בעשרות אלפים פחות.

אני חושב שהיתרון הכי גדול של הסיוויק הוא המראה הייחודי והכובש - אם זה מדבר אליך. אם כן, אין פה בכלל השוואה לג'טה שנראית כמו בעצם כל פולקסווגן אחרת (או כל מכונית אחרת לצורך העניין). מעבר לכך, יש להניח כי ג'טה 2.0 ליטר היא מכונית שלמה ובוגרת יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני בכלל הייתי בכיוון של ה1.6 בהתחלה וכשהציעו לי את הסיוויק אמרו שהתצרוכת שלה דומה מאוד ל1.6 לכן התעניינתי בה.

המכונית תהיה ברשותי לשנים הבאות אני מאמין ל7-8.

תחילת שבוע הבא אני אמור לעשות נסיעת מבחן, איך התיבה פוגעת בנסיעה? אני מאמין שרוב הזמן אני אהיה על אוטמוט ולא על ה"ידני".

פורסם

אני לא יודע מה זה "ה-1.6". בשבילי רכב הוא יותר מסתם מנוע, ות'כלס זה לא ממש משנה אם זה 1.5, 1.6, 1.7 או 2.1.

תצרוכת הדלק דומה לשל 1.6 גם בזכות התיבה הרובוטית שהיא בעצם תיבה ידנית עם תפעול אוטומטי. הבעיה של התיבה היא העברות הילוכים איטיות מדי וטלטול מוגזם של הנוסעים. אם זה לא יפריע לך, אין שום בעיה.

שים לב - זו לא מכונית שקונים כי רצית 1.6 אוטומטי סדאן כמו שיש לכולם. זו מכונית שנותנת ערך מוסף בדמות מראה מאוד מיוחד. אם זה מדבר אליך, מצוין.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

העברת ההילוכים במצב של ידני תתבצע בזמן שהנהג מחליט או שהעברה בסופו של דבר תוחלף על ידי התיבה הרובוטית?

פורסם

אם אינני טועה בתיבה הספציפית הזאת גם במצב הידני התיבה לוקחת פיקוד במקרים מסויימים. הכי טוב יהיה לנסות בעצמך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בתור בעל הרכב הנ'ל דגם ספורט.

כמו שאמרו מעבר למראה המדהים(לא כולם מסכימים), הרכב הוא רכב ממוצע לכל דבר.

צריכת הדלק טובה מאוד, המושבים מקדימה נוחים מאוד לעומת האחוריים, סה'כ רכב נחמד מאוד.

• תוכן חדש...