Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות מחשב נייד IBM T20?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גם מה שלי ייצא לשמוע - הניידים אחרי מכירה ל-LENOVO כבר לא כמו ה-IBM הישן.

דווקא לי ייצא להיתקל בבעייה עם IBM ישראל דרך הטלפון. ביררתי למה לא קיבלתי דיסק של WIN עם המחשב כאשר קניתי אותו. רציתי להחליף HD וב-IBM המערכת של WIN מותאמת בצורה מסוימת לנייד. נתקלתי בסירוב לשלוח לי CD מקורי (קניתי את המחשב עם אחריות ומדבקה מקורית של WIN) ויתר על כן, שאם אצרה להחזיר את מערכת ההפעלה כמו שהייתה כאשר קניתי (עם ההתאמות), זה יעלה לי 250 ש"ח. התקשרתי למיקרוסופט ישראל ושם נאמר לי שזה תקין לגמרי. עד היום לא הבנתי איך אפשר למכור מחשב עם WIN מקורי (כולל מדבקה ורישיון) אבל בעת הצורך לדרוש ממך תשלום עבור התקנה חדשה וסירוב להביא ללקוח CD מקורי שהיה כלול בקניית הנייד.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על המחשבים של IBM יש מחיצה מוסתרת עם ההתקנה של מע' ההפעלה ודריברים. IBM לא מספקת דיסק התקנה מהסיבה הזאת להבדיל מחברות אחרות בשוק. יש בזה את היתרונות והחסרונות.

תאמת לדעתי זה דבר לא חכם. במקום לספק איזה דיסק DVD עם אימג' של מע' ההפעלה, IBM מעדיפה לגזול ע"י מע' שלה בערך 10 GB מנפח דיסק הקשיח. בT40 לדוגמא כאשר הנפח הדיסק הוא סה"כ 40 GB לדעתי השיטה הזאת לא פרקטית.

פורסם

חזרתי עכשיו מגבעת שמואל המרכז שירות של IBM.לקחו את המחשב לבדיקה שלא עולה כסף ותוך מספר ימים הם יחזרו אלי עם הצעת מחיר.

אמרו לי שמהתרשמות ראשונית מדובר בנזק מזרערי.

פורסם

קניתי כרטיס WIFI

intellinet 802.11g

מה דעתכם עליו?

Product Detail: MIMO Wireless Turbo G PC Card

Extend the Wireless range of your notebook computer

[502184]

502184pro.jpg

• Connects your notebook PC to a wireless network
  • MIMO XR technology for enhanced wireless coverage
  • Packet-OVERDRIVE Turbo Mode technology for enhanced wireless throughput
  • Internal Smart Antenna with Two RX and One TX
  • 54 Mbps network data transfer rate
  • Lifetime Warranty

• General
  • Standards: IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, 2.4 GHz
  • Bus Type: 32-bit PC Card
  • Antenna: Smart Antenna with Two RX and One TX
  • Certification: FCC Class B, CE Mark, C-Tick Physical Specifications
  • Dimensions: 8(H) x 118 (W) x 54 (D) mm .31(H) x 4.64(W) x 2.12(D) in.
  • Weight: .04 kg (1.4 oz.)
  • Temperature: 0 ~ 55° C (32 ~ 131°F
  • Humidity: Max. 95% (Non-Condensing) System Requirements
  • Notebook PC with Pentium 300 MHz compatible processor or higher
  • Windows 98SE/Me/2000/XP XP/ XP64, Mac OS and Linux
  • Available PC Card Type II slot
  • Compatible with all 802.11g/b compliant wireless products
  • Enhanced performance available when used with an INTELLINET NETWORK SOLUTIONS MIMO Wireless Turbo G Router Package Contents
  • MIMO Wireless Turbo G PC Card
  • Quick Start Guide
  • Setup CD and User Manual

a.jpg

פורסם
זה גם מה שלי ייצא לשמוע - הניידים אחרי מכירה ל-LENOVO כבר לא כמו ה-IBM הישן.

דווקא לי ייצא להיתקל בבעייה עם IBM ישראל דרך הטלפון. ביררתי למה לא קיבלתי דיסק של WIN עם המחשב כאשר קניתי אותו. רציתי להחליף HD וב-IBM המערכת של WIN מותאמת בצורה מסוימת לנייד. נתקלתי בסירוב לשלוח לי CD מקורי (קניתי את המחשב עם אחריות ומדבקה מקורית של WIN) ויתר על כן, שאם אצרה להחזיר את מערכת ההפעלה כמו שהייתה כאשר קניתי (עם ההתאמות), זה יעלה לי 250 ש"ח. התקשרתי למיקרוסופט ישראל ושם נאמר לי שזה תקין לגמרי. עד היום לא הבנתי איך אפשר למכור מחשב עם WIN מקורי (כולל מדבקה ורישיון) אבל בעת הצורך לדרוש ממך תשלום עבור התקנה חדשה וסירוב להביא ללקוח CD מקורי שהיה כלול בקניית הנייד.

ליאור

כמו שכבר כתבו פה אתה לא מקבל CD עם נייד של יבמ, אלא מחיצה נסתרת עם INSTALLER שמתקין את המערכת למצבה המקורי כשאתה מפעיל אותו.

אם אתה מחליף HD תקין אחד באחר, תנסה לעשות GHOST מהראשון לשני וכך לעקוף את הבעיה.

אם יש לך את המחיצה הנסתרת אבל אין לך גישה אליה באתחול (כלומר: אין "הקש F11 ל..." לפני טעינת מע"פ) אז יש אימג' של דיסקט מיוחד מאתר יבמ שפותר את הבעיה.

במקרה הכי גרוע - תבצע התקנה סטנדרטית של מערכת ההפעלה מ-CD סטנדרטי, ותתקין את תוספי יבמ ידנית, הם ניתנים להורדה, יש אפילו IBM INSTALLER שיודע לזהות מה צריך למחשב שלך ולהוריד ולהתקין מה שאתה בוחר.

יצא לי לעשות זאת והתוצאות טובות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אם אתה מחליף HD תקין אחד באחר, תנסה לעשות GHOST מהראשון לשני וכך לעקוף את הבעיה.

אם יש לך את המחיצה הנסתרת אבל אין לך גישה אליה באתחול (כלומר: אין "הקש F11 ל..." לפני טעינת מע"פ) אז יש אימג' של דיסקט מיוחד מאתר יבמ שפותר את הבעיה.

GHOST זה מה שאני עושה בסוף בעזרתו של ZVIT (איש נהדר שעזר לי מאוד עם המחשבים בבית ועל כך תודה רבה לו מקרב לב במעמד זה).

יובל - מן הסתם, אני מכיר כבר את האופציות הללו אבל עדיין זו החברה היחידה שעושה ככה.

(אבל מי אני שאתלונן, אף פעם לא קרסה לי מערכת ההפעלה ב-R32 אלא שה-HD החליט לגסוס)

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...