Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות מחשב נייד IBM T20?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לקנות את המחשב הנ"ל בכ1000₪

אני טס בקרוב לתקופה דיי ארוכה לחו"ל ואחרי זה בע"ה שהכל יצא לפועל אז אני אתחיל לטוס הרבה.

השאלה שלי היא האם אני יכול לגלוש בWI FI ברמה סבירה עם המחשב הזה?

אני לא רוצה שום דבר מלבד גלישה.יש כרטיס WIFI חיצוני שמיועד לניידים שאין להם WIFI מובנה?

זה המפרט שלו:

IBM ThinkPad T20 Pentium III 700Mhz Laptop

PENTIUM III 700MHz

CD-R

512 MEMORY

14.1 SVGA TFT ACTIVE MATRIX LCD DISPLAY

INTERNAL 56K MODEM AND 10/100 ETHERNET ADAPTER

IEEE 1284/ECP LPT PRINTER PORT

SERIAL PORT & PS2 PORT

(2) TYPE-II (1) TYPE-III PCMCIA SLOT

INTEGRATED SOUND & SPEAKERS

EXTERNAL MONITOR CONNECTION

USB PORT/LI-ION BATTERY

IBM AC ADAPTER 110/240AC

LICENSED WIN2K OS WITH COA AND OFFICE

20HDD

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי כאלו ניידים

XP בקושי רץ עליו. 1000 ש"ח מחיר סביר לנייד במצב מעולה. צריך לבדוק אותו טוב טוב הלפטופ בן 5 בערך.

ב3500 ניתן לקנות לפטופ חדש מחנות.

פורסם

לא רוצה להכנס עכשיו להשקעה של 3500₪.בEBAY הם נמכרים בסביבות 300-350$

מה דעתך באופן כללי ללכת על זה?

או שב1000₪ אני יכול למצוא משהו יותר טוב?

פורסם
לא רוצה להכנס עכשיו להשקעה של 3500₪.בEBAY הם נמכרים בסביבות 300-350$

מה דעתך באופן כללי ללכת על זה?

או שב1000₪ אני יכול למצוא משהו יותר טוב?

1000 ש"ח הוא מחיר סביר. אני ממליץ לך לחפש אחד עם WIFI מותקן בפנים. הכרטיס PCMCIA לחיבור לרשת אלחוטית קיים ומאוד זול אולם הקליטה שלו ירודה מWIFI שמובנה במסך.

בגדול הנייד הזה ליישומי OFFICE וגלישה באינטרנט מספיק.

פורסם

חומצה קטלנית: ממש לא נכון - איכות השידור והקליטה של כרטיס pcmcia תלויה בכרטיס.

יש לי כרטיס pcmcia של senao עם 200 מילי-וואט כוח שידור, טווח הפעולה שלו הוא בערך פי 5 מכרטיס "מובנה" (כרטיס mini-pci עם אנטנה (בד"כ 4dB) במסך).

גם הorinoco gold הישן שלי טוב יותר ממרבית הכרטיסים ה"מובנים".

פורסם

הבעיה מספר 1 של כרטיסי wifi היא יכולת השידור, היא נגזרת מכוח השידור והאנטנה, אין פה עניין של "ישן" ו"חדש".

אני עובד עם wifi בערך 7 שנים כשעוד לא היה דבר כזה "כרטיס רשת אלחוטית מובנה" (שוב - מדובר בסה"כ בכרטיס mini-pci...)

הorinoco gold הישן שלי בעל כוח שידור של 30 וואט, זה לא הרבה פחות ממה שעושה היום הipw2200 שיש לי בlaptop.

אני יכול להגיד לך שכשהייתי בלונדון לפני 4 חודשים הכרטיס Mini-pci קלט בקושי 2 תחנות שידור ולא היה מסוגל לדבר עם אף אחת מהן.

כשחיברתי את הsenao שלי עם האנטנה ה"גדולה" (9Db) קלטתי בערך 20 רשתות שונות ויכולתי להתחבר לכל הלא-מוצפנות.

פורסם

המחשבים האלו (IBM T20) הם סוסי עבודה חבל"ז.

אחד כזה (T23 נדמה לי, דגם דומה) שרד תאונה קשה באוטובהן בגרמניה, למזלנו העובד שלנו יצא מהתאונה עם מכות וחבלות בלבד (ישב מאחורה חגור), נהג המונית פונה באמבולנס פצוע בינוני.

הלפטופ סבל מפלסטיקים שבורים בלבד, כל החלקים שלו לרבות מסך, דיסק קשיח, וכו' לא נפגעו והמחשב עדיין עובד פיקס עד היום למיטב ידיעתי.

לגבי לעבוד עם כזה - עם מספיק זכרון (256M נניח) הוא יריץ וינדוז2000 מעולה.

נקודות לבדיקה:

1. כאמור, שיש מספיק זכרון.

2. סוללה - סוללה בת 5 סביר להניח שכבר לא מתפקדת כמעט או אולי אפילו בכלל לא. אם מחשב שפועל רק על חשמל מתאים לך אז סבבה. אם לא - קח בחשבון עלות של סוללה חדשה (לא זול)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

XP ירוץ כמו גדול, ואפילו מהר, בתנאי שלא מתקינים כל מיני תוכנות זבל

שעולות בתחילת ההפעלה. אצלי XP רץ יפה מאוד (לא מהר, אבל חלק)

עם 390X שהוא בכלל סלרון 330...

במפרט שציינת יש כמה דברים טובים, כגון כמות הזיכרון, שהיא מצוינת -

זה הדבר האחרון שתצטרך לשדרג במכשיר.

בגדול, אני מחזק את מה שנאמר: סדרה של סוסי עבודה קשוחים. כדאי, לדעתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי T20.

שילמתי 1000 ש"ח תמורתו כמשומש לפני שנה ומאז אני משתמש בו כל יום ,לכל אורך היום (בנוסף למחשב DESKTOP שיש לי במשרד ומחשב DESKTOP שיש לי בבית)

סוחב XP בצורה מכובדת ועובד ברשת אלחוטית בצורה מצויינת (חיברתי כרטיס USB חיצוני של 3COM)

כשמתחילים לפתוח כמה מסמכים של WORD ואקסל ביחד הוא מתחיל קצת להאיט, אבל עדיין עובד סבבה.

לאחר יום עבודה שלם דלוק על השולחן, הוא מתחיל להתחמם - בעיה שפתרתי ע"י רכישת פלטת מאווררים עליה הוא מונח (עלות 100 ש"ח).

חסרון בולט : יש רק USB אחד וקשה לו לסחוב מפצל USB רגיל שלא מופעל ע"י שנאי. (כנראה כי הכרטיס רשת האלחוטי צורך הרבה זרם).

יתרון בולט שבגללו קניתי אותו : יש לו פורט SERIAL שחשוב לעבודתי.

בנוסף, שים לב שאם תקנה כזה, 99 אחוז שהסוללה גמורה ולא נטענת יותר.

הזמנתי סוללה חדשה ב EBAY באיזה 50 דולר כולל משלוח. (מחזיקה טוב כבר שנה)

לסיום : מומלץ.

אם לפני שנה מחירו בשוק נע סביב 1000, היום צריך לשלם תמורתו קצת פחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...