Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאי לקנות מחשב נייד IBM T20?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בנוסף, שים לב שאם תקנה כזה, 99 אחוז שהסוללה גמורה ולא נטענת יותר.

הזמנתי סוללה חדשה ב EBAY באיזה 50 דולר כולל משלוח. (מחזיקה טוב כבר שנה)

אשמח לשמוע מי מוכר ב-EBAY סוללה ל-R32.

Veni Vidi Vici

פורסם

ברגע שאני סוגר ופותח את המסך בלי לחיצה על החלק שסימנתי בתמונה ועל הגב של המסך באותה נקודה המסך לא נדלק.

מה יכולה להיות הבעיה?

האם הבעיה היא במגעים שנחשקו או מה הבעיה?

סיפור לפתוח את הנייד?

ibm.jpg

פורסם

אני דווקא ממליץ על DONGLE של 3COM.

לצערי שימוש בכרטיס PCMCIA במחשב הזה עבד פחות טוב (רשתות שה DONGLE ראה, הPCMCIA לא ראה).

בקשר לסוללה, אני לא זוכר ממי קניתי (אני יכול לחפש קבלות), זו לא היתה סוללה מקורית, אלא סוללה תואמת אך בעלת קיבולת גבוהה יותר מהמקורית ! סוללה זו נקנתה ממוכר סיני כלשהו שמוכר סוללות מכל הסוגים.

אינני יודע אם היו לו סוללות לסדרה R.

המלצה לפותח השרשור : כבה את המחשב עם FCN+F12 - מצב HIBERNATE.

להכנס ולצאת מSLEEP גם מבזבז סוללה (במידה ולא מוטען) וגם "מתיש" את המחשב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מסביר שוב: בצד ימין של המסך יש מפסק קטן מאוד שכאשר הוא נלחץ המסך כבה. ברגע שהוא לא נלחץ, המסך דולק. יש לך 90% בעיה עם המפסק הנ"ל היות והוא דיי שברירי. אם אתה מתכוון להשקיע, תפנה למשהו מקצועי לטפל בבעיה היות ומדובר בחלק עדין. כמובן שאפשר לפנות גם ל-IBM ישראל אך אינני יודע עד כמה השרות שלהם טוב ומחירים (לא זולים בכל מקרה).

אייל מצאתי מס' סוללות כאלו וארכוש לי אחת בקרוב. ברח לי מהראש שאפשר לקנות סוללה חדשה ב-EBAY.:roll:

Veni Vidi Vici

פורסם

דווקא נתקלתי בשירות מצוין של IBM בישראל בנוגע לחלפים.

מזמינים חלק מסוים, והוא אפילו מגיע (בישראל, להזכירכם!!).

נסה לשחק עם מנוע החיפוש שלהם, אולי יהיה שם פיתרון לבעיית המפסק.

סתןם לדוגמה:

http://www-1.ibm.com/support/docview.wss?rs=0&dc=DA200&q1=on+off&uid=psg1MIGR-45579&loc=iw&cs=utf-8&cc=il&lang=he+en

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
המחשבים האלו (IBM T20) הם סוסי עבודה חבל"ז.

אחד כזה (T23 נדמה לי, דגם דומה) שרד תאונה קשה באוטובהן בגרמניה, למזלנו העובד שלנו יצא מהתאונה עם מכות וחבלות )

לי יש T60 שהוא הרבה יותר דק מה T20, והוא שרד תאונת אופנוע (ללא שריטה),

תאונה שאני כמעט לא שרדתי אותה - והוא היה בתרמיל Jansport :)

אם אתה מחפש מחפש לגלישה ועבודות משרד בלבד (ואולי סוליטייר :) ),

הייתי הולך עליו - והייתי משקיע בכרטיס אלחוטי PCMCIA איכותי

טיסה נעימה :)

פורסם

השירות של IBM מעולה! אם יש לך אחריות שיחקתה אותה. כל דבר שמתקלקל מוחלף בלי בעייה ומייד.

הT60 LENOVO לא משתווה לאיכות בנייה של T43 IBM. ישר מבחינים בהבדלים לרעת הT60. אחרי חודשיים עבודה נשרפה אצלי יציאת VGA בנייד, ככה פתאום. כמה חבל שמערך הניידים של IBM נמכר ל LENOVO.

• תוכן חדש...