Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90 אלף או 110 אלף דילמה....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה אשמח אם תענו לי

יש לי טויוטה קורולה gli 2002 1600 עכשיו אני עומד על 85 אלף קילומטר ועוד מעט טיפול של רצועת טיימינג

עכשיו השאלה שלי היא האם עושים תטיפול ב90 אלף או 110 או 100 אלף אני יודע שהטיפול הזה גדול ומתלווים אליו עוד כמה דברים כמו החלפת שמנים וזה טיפול חשוב מאוד

אבל אני לא יודע מתי אני אמור לעשות אותו

ומה טווח המחירים שזה אמור לעלות לי

תודה רבה לכם אשמח אם תענו לי

פורסם

לפי נתוני האתר הרשמי לדגמים ZZE121 מרווח הטיפולים הוא כל 15K ק"מ את חגורת התיזמון מחליפים כל 105 אלף ק"מ. לא כתוב כמה שנים כדאי שתבדוק בספר רכב שלך. כמו כן יש לבצע את הטיפולים הבאים: שמן מנוע + מסנן שמן, נוזל בלמים להחליף, פילטר דלק אם לט הוחלף בטיפול הקודם אז להחליף, מסנן חלקיקים של מזגן,מצתים יש לבדוק, מסנן פחם אם קיים בדגם שלך, בדיקת רפידות קדמיים ואחוריים. ועוד הפעם לגבי חגורת התיזמון אז יש לבדוק את מצבה ובגלל שעברו כבר לפחות 5 שנים מאז יצור הרכב לדעתי כדאי להקדים את הטיפול של החגורה. הטיפול במוסך מורשה יכול לעלות 2000 שקל ויותר אם יחליפו את החגורה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...