Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע

"הנס קפה" הזה: שמתי לב שמהנשם מבעבע שמן וקצף מגעיל שנראה כמו קצף של נס קפה.

כשפתחתי את מכסה המילוי, כל הפנים שלו היה מרוח בדבר הזה."

לא משאיר מקום לספק.

יש מעבר מים לשמן.

לא עיבוי ולא נעליים.

הבעיה רק תחמיר.

אם תמשיך לנסוע אם שמן מהול המנוע ילך לאלף עזאזל.

תבדוק טחינה במדיד. אם אין, אז זה עדיין לא החמיר עד למצב קטסטרופלי. על תזלזל בזה.

אם הגיע לידי כך שייש טחינה במדיד ואתה נוסע כך אז אתה מחסל במהירות את המנוע.

יכול להיות מצב של מעבר מים לשמן ועדיין המים יהיו יחסית נקיים.

אם במערכת הקרור הלחץ גבוה מ לחץ השמן, התנועה תיהיה לכיון אחד.

אתה ציינת שהלחץ במערכת הקרור גבוהה. גם לאחר מספר ימים.

האם בדקת את השסתום בפקק מיכל העודפים?

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

השסתום בפקק?

ספר לי מה עליי לחפש..

זה 1.

2. אין טחינה במדיד.

3. לא מזמן הבחנתי בקרע באחד מצינורות בשמן. אני אחליף אותו השבוע ואבדוק האם חדרה לחות דרכו.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

הרכב בדרך לשיפוץ ראש מנוע לפי כל הסימנים שרשמת :

דבר ראשון לא אמורה להיות תזוזה של מים ברדיאטור - יש תזוזה (כמו שאמרת המים עולים) - יש פריצה בראש ומעבר של לחץ למערכת המים .

רשמת שיש בועות - שוב מעבר של לחץ למערכת המים .

רשמת שנבנה לחץ ענקי במערכת מים - שוב בריחה של לחץ בראש לכיוון המים .

כל אלו מספיקים בכדאי להבין שיש בעיה בראש מנוע אבל בנוסף יש לך גם את התחינה - והיא רק בפתח מילוי שמן כיוון שזו רק ההתחלה של הפריצה - לך לשיפוץ לפני שיגרם נזק נוסף ...

פורסם
הרכב בדרך לשיפוץ ראש מנוע לפי כל הסימנים שרשמת :

דבר ראשון לא אמורה להיות תזוזה של מים ברדיאטור - יש תזוזה (כמו שאמרת המים עולים) - יש פריצה בראש ומעבר של לחץ למערכת המים .

רשמת שיש בועות - שוב מעבר של לחץ למערכת המים .

רשמת שנבנה לחץ ענקי במערכת מים - שוב בריחה של לחץ בראש לכיוון המים .

כל אלו מספיקים בכדאי להבין שיש בעיה בראש מנוע אבל בנוסף יש לך גם את התחינה - והיא רק בפתח מילוי שמן כיוון שזו רק ההתחלה של הפריצה - לך לשיפוץ לפני שיגרם נזק נוסף ...

אם זאת ההנחה אז למה לא להמליץ לבחור ללכת ולבצע בדיקה ודאית לאיתור גזי פליטה במערכת הקירור בעזרת הכלי הייעודי לכך?!

פורסם
אם זאת ההנחה אז למה לא להמליץ לבחור ללכת ולבצע בדיקה ודאית לאיתור גזי פליטה במערכת הקירור בעזרת הכלי הייעודי לכך?!

כיוון שאין הרבה גזים אחרים היכולים לגרום לעליית מפלס המים בזמן שהרכב מונע ומעלים את הטורים .

ובכלל הסממנים מאוד ברורים וגלויים ואין יותר מדי מה לחשוב - נפרץ ראש מנוע ...

פורסם

1. לחץ גבוה במים יש לי כבר כמה חודשים.

2. אני לא ממש מתכוון לשפץ ראש מנוע. המנוע גמע כבר 204,000 ק"מ ועד שיגמר סופית, בטח יעבור עוד אלפייה או שתיים.

גם אם אשפץ ראש, המנוע יתפגר בשנה הקרובה.

לכן, במידה ואכן הראש הלך, אני אתן לו ללכת יחד עם שאר המנוע ולהחליפם במנוע חדש. (לא חדש חדש, חדש יחסית :) )

נ.ב.

זה הזמן לשאול את מומחי הפורום על המלצות למייבאי מנועים..

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

בהחלט ראש מנוע, אחרי שהיום הנעתי קצת ומיד אחרי ההנעה הופיע נוזל עכור ומיימי על המדיד. (טחינה?)

יכנס לטיפול (על גרר) בהקדם.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

• תוכן חדש...