Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

gal75 בד"כ אתה נותן תשובות מאד ברמה אני מתפלא שאתה ממליץ על 6X9 על פני קומפוננט

לפותח התרד רוצה עצה ממני? אז קבל עם יש לך כבר סאב למה אתה צריך עוד באסים?

6X9 בנוי יותר להוציא באסים מאשר צליל נקי אני הייתי ממליץ ללכת על רמקול 6.5 2WAY רגיל או קואקסיאלי שמגיע עם קרוס בד"כ הם יותר צליל נקי מאשר באס ועם ממש יש לך כסף לבזבז אז שים קומפוננט למרות שזה סתם לשפוך כסף

פורסם

6X9 בנוי יותר להוציא באסים מאשר צליל נקי אני הייתי ממליץ ללכת על רמקול 6.5 2WAY רגיל או קואקסיאלי שמגיע עם קרוס בד"כ הם יותר צליל נקי מאשר באס ועם ממש יש לך כסף לבזבז אז שים קומפוננט למרות שזה סתם לשפוך כסף

אני יותר נוטה ל 6X9 בגלל שישראו חורים במגש האחורי מבין? אבל אם יש פתרונות אני אשמח..

אני מחפש עוד עוצמה ברכב ושהרמקול יוציא צליל נקי

לגבי לשפוך כסף על קומפוננט הפולס רמקול 6X9 והפולס קומפוננט באותו מחיר בגלל זה יש לי את הדילמה הזאת..

מה המכריע לטובת ה 6X9 זה החור שישאר במגש

פורסם

לא, גל75 נותן תשובות שמנסות להלום את אופי האדם ששואל.

אני אנטי 6X9 כבר שנים רבות, אבל זה לא אומר שאני צריך "להמיר" אנשים לשגעון שלי.

ישנם רבים שלא מוכנים לוותר על הסאונד מאחור, ולא על האופי של האליפסות הללו (ששונים מקומפ)

וגם כי כבר יש לו חורים מוכנים.

פורסם
לא, גל75 נותן תשובות שמנסות להלום את אופי האדם ששואל.

אני אנטי 6X9 כבר שנים רבות, אבל זה לא אומר שאני צריך "להמיר" אנשים לשגעון שלי.

ישנם רבים שלא מוכנים לוותר על הסאונד מאחור, ולא על האופי של האליפסות הללו (ששונים מקומפ)

וגם כי כבר יש לו חורים מוכנים.

תנסה למשוך אותי לשיגעון שלך אם יש לך שיגעון כזה יש לזה סיבה ..

אני חייב סאונד מאחורה למה זה נשמע חלש מאוד רק הקידמיים אבל אני לא יודע מה כדאי לי לשים בגלל זה אני שואל בפורום שכל אחד ימשוך אותי לשיגעון שלו ואז אני יחליט השיגעון של מי הכי מתאים לי..

מה אתה ממליץ לי לשים מאחורה?

פורסם

לי המחסור בסאונד מאחור לא מפריע.

יש לי סט חזק של הייבריד מלפנים והוא מספק אותי.

אני לא נהג מונית שצריך "לפנק" את אלו שמאחור עם סאונד כי אין לי אנשים מאחור, רק אני ברכב,

או אשתי כמובן.

אם אתה חושב שיום אחד תוכל להסתדר עם סט טוב מלפנים וזהו - קדימה, תצטרף למועדון.

אם לא, כל קנווד בכ 350 ש"ח יעשה לך עבודה נפלאה מאחור.

או הפולס.

פורסם

להצטרף למועדון אני לא יכול כי אני מרגיש שמשהו חסר לי..

יש לי רמקולים של JVC אלה : http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=176&PHPSESSID=be6907ac3a4bfb4a889dac25d7d61002

ואני מרגיש שהם לא איכותיים מספיק והם לא עומדים בעוצמות גבוהות אין להם את הצליל הנקי ברמות גבוהות אני רוצה להחליף סט ושאני ירגיש בהבדל ולא סתם לשרוף כסף.. מה לשים??

פורסם

לקנווד יש סאונד אחר וטוב יותר.

נראה לי שאתה חושב שאם הם עולים אותו הדבר, הם גם נשמעים אותו הדבר, וככל שתקנה

במחיר גבוה יותר - אתה תהיה יותר מרוצה.

אז רג לפני שאתה שורף סתם כסף, לך לחנות התקנות, הם ישמחו לשים לך לפחות 2 זוגות

שונים של רמקולים בשביל שתוכל להחליט מה מתאים לך.

תקשיב, יתאים, תקנה.

פורסם

קיצר אני הולך לכיוון של המורלים הם יתנו לי עוצמה וסאונד נקי?

אם כן מה עדיף מורל או טמפו ?

ומה לקחת קומפוננט או 6X9 ?

פורסם

הפולס יהיו הבחירה שלי.

כשאני בודק את הדרות החדשות של מורל, מול המחירים החדשים, ההבדלים ביניהם לא משמעותיים.

זה קרה בדוטק, וזה קורה בטמפו (ה 6X9)

תקנה את הפולס (לא הקומפוננט) אם אתה רוצה להשאר עם 6X9.

תקנה את הפולס (הקומפ') אם בא לך לגוון ולקבל אופי יותר של מיד חזק ופחות באס.

פורסם

לא יודע מה להגיד לך לי יש מאחורה פיוניר 460 וואט 5 WAY והם מפציצים ברמות על לא יודע אולי לא שמעתי מספיק דגמים שמעתי את המורל ואת הJBL ןכל היותר גבוההים אני פשוט קיבלתי את הפייניר במתנה אבל הם מפצצים ברמות על נראה לי שהם יספיקו לך גם המחיר שלהם לא משתולל בשמים הוא סביר לרמקולים ברמה כמו שלהם . הצליל שלהם פשוט נשאר חד ויפה בכל ווליום .. אני נהנה מהם מאוד בכל אופן כל אחד והדעה שלו . עדיף שתשמע את כל מה שאתה מתלבט עובד רק אל תשכח שבכל אוטו יש אקוסטיקה ובניה אחרת ככה שזה גם יכול להשפיע למשל אם שמעת את המורל בגולף שידוע שהיא מכונית בעלת האקוסטיקה וצורה הטובה ביותר לסאונד ואם יש לך אוטו מסוג אחר ברור שתשמע הבדל בכל אוטו זה שונה תקח את זה גם בחשבון אם אתה מחפש לשמוע איך הם עובדים ..

בהצלחה

אלמוג :-P

תאונה קטלנית . אני פצוע קשה, וסובי הנובחת הלכה לעולמה :cry:

בנוסף להכל, חודשיים שלילה ומשפט .

מקווה לטוב :-(

פורסם
הפולס יהיו הבחירה שלי.

כשאני בודק את הדרות החדשות של מורל, מול המחירים החדשים, ההבדלים ביניהם לא משמעותיים.

זה קרה בדוטק, וזה קורה בטמפו (ה 6X9)

תקנה את הפולס (לא הקומפוננט) אם אתה רוצה להשאר עם 6X9.

תקנה את הפולס (הקומפ') אם בא לך לגוון ולקבל אופי יותר של מיד חזק ופחות באס.

גל, אני רוצה לשאול אותך שאלה בקשר לכך. אני ממש לא מעוניין בבאס מאחורה, אבל מעוניין בכך שישמעו מוזיקה גם מאחורה וגם מקדימה. אתה מציע לי לשים סט קומפוננט מאחורה גם? התכנון שלי כרגע הוא (בגלל שאחי מוכר את המערכת שלו אז אני לוקח קצת רכיבים ממנו) לשים מאחורה מורל דוטק אוביישן 6.5, ומקדימה יהיה לי דוטק אוביישן 5.25+עוד צמד מידים של דוטק אוביישן 5.25. המגברים ככל הנראה שיגבירו את הסטים הם לאחורה רוקפורד 500a2 מהדגמים הטובים והישנים-125 לערוץ. לקדימה רוקפורד P450.4, כלומר שימוש בכל ה-4 ערוצים- 2 לסט אחד ו-2 לסט השני שיכלול שני שליש סט כלומר רק קרוסים ומידים. עכשיו מה לדעתך יקרה אם ובאמת אני יבצע את זה? הסאונד מאחורה לא ישתלט? אני רק מעוניין בלהשלים את הסאונד מאחורה (לא שהוא חסר לי אבל עוד טיפה עוצמה לא תזיק). אודה לתשובה ממך ומחברי פורום אחרים. אני יודע שנכסנתי לשירשור של מישהו אחר עם שאלה דיי מפוצצת, אבל זה היה נראה לי קשור.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא בטוח לגבי אחוריים, כל אחד והטעם שלו.

אבל עם כבר החלטת אז אני מאוד ממליץ על אלו: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=453320 למרות שהם קצת יותר יקרים מהפיוניר שמומלצים מעלי יצא לי לשמוע אותם והם נשמעים מעולה!!

בברכה גיא.

i assure u all iwill have asound system.. eventually

פורסם

אם אני ישים קומפוננט במגש מה אני יעשה עם החור שישאר? רק פלטה חדשה? אין פתרון אחר?

עלה לי רעיון לקנות קומפוננט לשים אותו בדלתות האחוריות את ה 6X9 הקיימים להשאיר ופאנל לשחק איתם בכיוונים שלא ירגישו את הבאס שלהם ויתנו רק השלמה קטנה.. מה דעתך?

אין לי מקום בדלתות האחוריות לרמקולים יש אפשרות לעשות חור בדלת נכון?

• תוכן חדש...