Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audio Systems

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את החברה הזו? הציעו לי, מישהו שחבר שלי, שאני סומך עליו בעיניים עצומות, סומך עליו בעיניים עצומות, מערכת של החברה הזו הכוללת סט קומפוננטים, סאב, ומגבר (משהו F4). המגבר 2800, הקומפוננטים 1200, והסאב 1500. הוא טוען לבלעדיות ייבוא של המותג.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

הציעו לי, מישהו שחבר שלי, שאני סומך עליו בעיניים עצומות, סומך עליו בעיניים עצומות,

כדאי שתפקח את העיניים ,וגם תעיר מהשינה את חבר שלך.

אין לי מושג איך אתה מתכוון לקנות מערכת, ואתה אפילו לא יודע את שמם המדוייק של הרכיבים.

ZZR

פורסם

כן זה היבוא של רמי קראדי ושותפו.לטעמי המוצרים נשמעים מצויין.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תגיד לי את האמת, הייתה זורק סתם כסף? אני מאמין שלא.

קודם כל תברר מה זה המוצרים שהוא מציע לך תבוא לפה ונגיב לך עליהם.

אל תסמוך על אף אחד בעיניים עצומות כי כשמדובר בכסף אף אחד לא קדוש (ואם הייתה סומך עליו כל כך לא הייתה בא לפה לשאול אם אנחנו מכירים את החברה).

חג שמח, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

כן צודקים. וכן זה רמי קראדי. אבל עד שאני אשאל אותו, אני אשמח לדעת דעות על החברה עצמה...

פורסם

סליחה על הדאבל, אבל יש לי עוד שאלה. אני זקוק גם לר"ד שיתאים למערכת בסדר גודל כזה (6K), אפשר משומש. תודה :)

פורסם

תראה, החברה די טובה, תראה ביקורות עליה ב auto hifi:

http://www.audio-system.de/audio/

לגבי המוצרים, אם רמי הציע לך אני בטוח שהם טובים.

לפני שהוא יבא את AUDIO SYSTEM הוא היה מביא HERTZ.

הוא טוען שAUDIO SYSTEM יותר טובים, הייתי הולך על זה, כמובן שקודם הייתי שומע את הרמקולים לפני שהייתי מחליט.

תבקש ממנו לשמוע, אני ביקשתי ממנו והוא היה מוכן.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אוקיי, הסט הוא כזה:

מגבר F4-600

קומפוננטים HIFON 165

סאב X-ION 12

מה אתם אומרים? (והיי פיי זה לא בגרמנית + תשלום?)

מה שאני רציתי לפני שהוא הציע, זה

מגבר PHASE EVOLUTION RS4 (אמרו לי שהוא יכול להחזיק את הנ"ל אתבל אני לא בטוח)

סאב INFINITY KAPPA PERFECT

קומפוננטים HYBRID OVATION 6 של MOREL

המחירים זהים.

פורסם
אוקיי, הסט הוא כזה:

מה שאני רציתי לפני שהוא הציע, זה

מגבר PHASE EVOLUTION RS4 (אמרו לי שהוא יכול להחזיק את הנ"ל אתבל אני לא בטוח)

סאב INFINITY KAPPA PERFECT אנני מכיר את רמי קראדי הזה , אבל לבוא ולומר שחברה שאף אחד לא שמע עליה ולא ראיתי את שמה במעט פורומים בחו"ל שאני גולש בהם לעיתים , הסאב שלה הוא יותר טוב מהקאפא פרפקט , לי אישית נראה טיפה מוזר , היייתי לוקח את זה עם הרבה מלח

קומפוננטים HYBRID OVATION 6 של MOREL

המחירים זהים.

תשמע אני לא מכיר את החברה אבל מה שבחרת בהתחלה היה סטאפ מעולה ללכת היום ולהחליף בחברה לא כ"כ מוכרת שיש לה דף בגרמנית(שאני לא מבין) , לא יודע אולי זו באמת המציאה של השנה ואולי זה הלימון של השנה

בברכה והצלחה בכול מה שתבחר יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זה נחמד שזה פחות נפוץ, אבל אני לא יודע אם זה טוב. אני לא מוצא ש-ו-ם ביקורות עליו, אפילו בגרמנית... אולי הם חדשים, לא יודע. אני אבקש ממנו להרכיב לי את שני המפרטים, ואני אראה מה יותר טוב... למרות שקשה לי להאמין שמה שהוא מציע יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו.

פורסם

גם לי קשה לחשוב על זה שמה שהוא הציע לך יותר טוב ממה שאתה הצעת לעצמך. אבל, לך תדע יש הפתעות בחיים. חלק טובות וחלק פחות. נקווה שאם תלך על ההפתעה הזאת היא תהיה הפתעה טובה מאוד.

בהצלחה! גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כל הבית הזה מלא ברוסים. תודה רבה :) אני אחפש!

עריכה: לא מצאתי שום דבר יותר קונקרטי מבאנגלית. אם אף אחד לא מכיר את זה, אז כנראה שזה לא משהו. מה גם שהם מפרסמים באתר שלהם ציונים כמו 62, 65 וכו'. לא מכיר את HIFI, אבל לדעתי זה נמוך.

• תוכן חדש...