Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

עומד לרשותי סכום של 1900 שקל

מגבר יש לי כבר JBL GTO 75.4

עם ה1900 שקל הלן אני מעוניין לרכוש סאב , קומפוננט לקדימה

ואם ישאר עוד כסף אז אפשרי עוד משהו

מה אתם מציעים לי ?

תודה על העזרה אתם פורום של תותחים

פורסם

גם סאב וגם קומפוננט הם טעם אישי של כל אחד. עדיף לך להגיע לאחד מהמפגשים הקרובים למקום מגוריך על מנת לשמוע מערכות וכך לדעת מה אתה יותר אוהב.

לא חותם

פורסם

מתי מתקיים מפגש בקניון איילון ? באיצטדיון שמה ?

ודברו איתי לפי הטעם האישי שלכם

אני רוצה שישמעו טוב וחזק מצד אחד .. ומצד שני שלא יהיו רעשים מציקים ויהיה צליל נקי ובומבסטי

פורסם
גם סאב וגם קומפוננט הם טעם אישי של כל אחד. עדיף לך להגיע לאחד מהמפגשים הקרובים למקום מגוריך על מנת לשמוע מערכות וכך לדעת מה אתה יותר אוהב.

מסכים עם כל מילה.

אם אתה רוצה את דעתי לסט קומפוננט נעים וטוב תלך על Hertz Hi Energy (1800 שקל ואתה יכול לדבר על מחיר) סט פשוט נפלא במחיר מצחיק.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

BLABLAPK הרגע המלצת לו על קומפוננט שאוכל לו את כל התקציב! חוץ מקומפוננט הוא גם רצה סאב וכנראה גם יצטרך כסף להתקנה... מה גם שקומפוננט ברמה כזאת לא נראה לי שצריך בשביל התחלה, ההרץ אנרג'י יספקו אותו בלי בעיה והם חצי מחיר!

NIKI איזה רדיו-דיסק יש לך? כי אם אין רדיו דיסק שיכול להפעיל את המערכת ברמה אז כל המערכת לא שווה (דעתי לפחות).

אני ממליץ לך באמת להגיע לאחד מהמפגשים לשמוע טווח רחב של קומפוננטים וסאבים ואז להחליט, חוץ מזה אתה לרוב יכול לשמוע קומפוננטים בחנויות לפני שאתה קונה (לרוב יש איזה דגם שמותקן לבעל החנות או לעובדים שלו או פשוט מחוברים לתצוגה בחנות).

המלצה אישית זה מורל דוטק או הרץ אנרג'י, שמעתי את שניהם ואהבתי! קומפוננטים מדויקים ונעימים מאוד לאוזן! זה השקעה של כ800-1000 שקל. סאבים יש המון רוקפורד, פיניקס גולד (לי יש אחד כבר שנה פלוס ולא הייתי מחליף אותו), סרווין וגה.

תמיד תשמע את מה שאתה רוצה לקנות לפני שאתה קונה ואז תחליט.

בברכה,

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

מתי מתקיים מפגש ברמת גן ?

ואם זה משנה אני שומע פשוט דברים עם באס גדול כגון פול און , היפ הופ , פסיי , וכדומה

הקטגוריה האלקטרונית בעיקר

קראתי פה ושם בכל מיני נושאים ולמישהו פה הציעו FOCAL

איך הם ?

ועד היום איפה שביקרתי לראות רמקולים לאף אחד אין אופציה לשמוע איזה בעסה

וד"א יש לי פאנל של פיונר לא זוכר איזה דגם .. בנתיים הוא מספק אותי

אמרו לי שיש לו יציאה אחת למגבר

פורסם
מתי מתקיים מפגש ברמת גן ?

ואם זה משנה אני שומע פשוט דברים עם באס גדול כגון פול און , היפ הופ , פסיי , וכדומה

הקטגוריה האלקטרונית בעיקר

קראתי פה ושם בכל מיני נושאים ולמישהו פה הציעו FOCAL

איך הם ?

ועד היום איפה שביקרתי לראות רמקולים לאף אחד אין אופציה לשמוע איזה בעסה

וד"א יש לי פאנל של פיונר לא זוכר איזה דגם .. בנתיים הוא מספק אותי

אמרו לי שיש לו יציאה אחת למגבר

הfocal מעולים לעוצמות ווטובים למוזיקה שאתה שומע. אבל בתקציב שלך, אני יגיד לך את האמת אתה לא תצליח ליקנות גם סאב שיפתח לך טוב וגם סט טוב (זאת דעתי).

אני מסכים עם kashat18, תבוא למפגש הקרות ותקשיב מה הכי טוב לאוזן שלך רק כך תחליט.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

אני יודע שזה יהיה טעות להגיד ואנשים יקפצו עלי פה

אבל יש לי לדוגמא חבר שב3000 אלף שקל הביא 2 מגברים , קומפוננט לקדימה , פאנל חדש , רמקולים לאחורה 6X9 , וסאב

איך זה הגיוני ?

ואני בתקציב של 1900 שקל בקושי מארגן קומפוננט

ושומעים אצלו דווקא טוב

וכל מיני מערכות ששמעתי אצל חברים שבנויות מפיונר שומעים טוב וחזק

מוזר

פורסם
מגברים אני לא ממש זוכר אני יכול לצלם ולעלות לפה מחר

קומפוננט של פיונר

פאנל חדש של פיונר גם כן

התגובות שקיבלת פה היו על סטים של קומפוננטים שלא ממש משתווים לפיוניר אלא טובים (אני מניח ש) לפחות בדרגה או שתיים .

ואני לא חושב שמדובר במגברים או סאבים מצויינים בתקציב שציינת שחבריך שילמו על מערכות הרכב שלהם .

תעלה את התמונות ונשמח לעזור עם דיעה ועצות שונות :wink:

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני יודע שזה יהיה טעות להגיד ואנשים יקפצו עלי פה

אבל יש לי לדוגמא חבר שב3000 אלף שקל הביא 2 מגברים , קומפוננט לקדימה , פאנל חדש , רמקולים לאחורה 6X9 , וסאב

איך זה הגיוני ?

ואני בתקציב של 1900 שקל בקושי מארגן קומפוננט

ושומעים אצלו דווקא טוב

וכל מיני מערכות ששמעתי אצל חברים שבנויות מפיונר שומעים טוב וחזק

מוזר

אז אני ממש ממש ממש מציע לך לבוא למפגש מרכז הבא ולשמוע מערכות. אחרי זה תפתח פה שירשור חדש. אחרי שתהיה קצת בהלם.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...