Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשרי וכדאי לשדרג ל- Windows XP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שזאת הצעה קצת בוטה אבל אתה יכול לשדרג את החומרה שלך או לצורך העניין לעבור למחשב חדש יותר.

אני בטוח שבתחומים מסויימים מאוד מציק לך שהמחשב זז לאט. יש היום *המון* מחשבים יד שניה שהם מאוד חזקים במחירי זנות.

אני מדבר על 900-1000 שקל לפנטיום 4. שווה לשקול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תפעיל שום גרפיקה מטושפת, וכמה שפחות תוכנות שעולות באופן אוטומטי

וגונבות לך זיכרון במהלך העבודה.

אני עובד עם XP בנייד עם 128 מגה זיכרון, כונן של 4 ג'יגה (כן, 4)

ומעבד סלרון לניידים (עוד יותר איטי מסלרון רגיל) 300. רץ יופי. לא מהר,

אבל ראיתי מחשבים מודרניים עם יותר זיכרון שמזדחלים יותר,

משום שלא פעלו על פי הפסקה הראשונה בהודעה זו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
עמית- אני משתמש בתוכנת EVEREST Home Edition, היא גם מראה את כל נתוני החומרה.

אגב, בפנטיום 1 שלך אתה משתמש בוינדוס 98 או 95? כמה שעות ביום הוא עובד? האם היו בו בעיות של שריפת ספק כח?

הי

אני משתמש ב 98SE לפעמים הוא עובד כמה ימים רצוף.

תראה אתה בטח חושב שזה כמו כל הפנטיום 1 שנתקעים באמצע עבודה , אבל אצלי המחשב לא נתקע בכלל, יש לי לוח אם של חברת RAHINO אני מקווה שאני רושם את זה נכון , והוא עושה את ההבדל.

שאלת לגבי בעיות ספק, אז לזה אתה בכלל לא תאמין, המארז שבו אני משתמש הוא של מחשב שהיה נקרא לפני 18 שנה בערך תואם IBM או משהו כזה, היה מותקן בו כונן דיסקטים עם הידית הזו שסוגרת על הדיסקט.

בקיצור, אם אתה זוכר , אז הכפתור של הספק במארזים האלו נמצא בצד ימין של המארז ממש בסוף, והמארז שוכב.

ככה שאני חושב שיש לספק הזה משהו כמו 18 שנות עבודה, השגתי את המארז הזה מחבר, העפתי משם את המחשב עם ה 640K זיכרון(למי שזוכר אותם), והרכבתי את לוח האם בתוך המארז המחליד הזה.כל זה כשהייתי בן 17 .

לא מזמן נפל לידי מעבד 200 מגה הרץ MMX של פנטיום,התקנתי אותו ושיניתי כמה ג'אמפרים על לוח האם והכל עובד מהר מתמיד.

אני מקווה שאני לא מנחס את המחשב הזה , מקווה שהוא ימשיך לעבוד בלי עין הרע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתם מפספסים משהו, כל מחשב שתקנו יד שניה במחיר שלא יעלה על 500 שקל יהיה טוב יותר מהמחשבי אספנות שאתם מחזיקים, לי אישית יש בעיה עם דברים שזזים לאט, בכלל, תשאלו את העכברים שהחזקתי במשך השנים, ונערמו בחלקים ליד המחשב, אני חושב שב500 שקל אתם יכולים להביא מחשב בערך פי 2 חזק יותר ממה שאתם מחזיקים.

פורסם

מחשב חזק פי 2?

אני לא רואה מעבד 400 מגה הרץ יעבוד יותר טוב מה 200 שיש לי , בצורה שתצדיק 500 ש"ח, זה לא הבדל כל כך רציני.

אם הוא יתקלקל אז זה משהו אחר.

פורסם

תמיד אמרתי שאם חלק רציני יתקלקל כגון מעבד או לוח אם, זה יהיה עילה לשדרוג המחשב (לא החלפתו).

עמית- אני מכיר את המארז הזה וגם את הכונן שאתה מדבר עליו, עד היום יש לי את הדיסקטים המרובעים השחורים והגדולים האלו שעוד לא הספקתי לזרוק.

אצלי הספק כוח נשרף בצורה מאוד מענינת בספטמבר 2005: הדלקתי את המחשב, הלכתי לאוטו להביא משהו, אחרי 5 דקות חזרתי והמחשב כבוי. הרמקולים עדיין פועלים, המסך פועל רק המחשב עצמו כבוי. ניסיתי להדליקו ולא הולך, נגעתי במארז המחשב והוא רתח מחום באיזור של הספק כוח.

פירקתי את המארז, הספק רתח מחום. מה מסתבר? מאוורר המארז, שאמור להוציא את החום ממנו החוצה לא עבד. הספק רתח ורתח עד שנשרף.

עלות של 80 ש"ח לספק חדש ו- 10 דקות עבודה פתרו את העיניין. (ולחשוב שהחנות שממנה קניתי את הספק רצתה שאני יביא את המחשב ואשלם להם 160 ש"ח רק על עבודה)...

פורסם

גם לי יש עדיין את הדיסקטים האלה, אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את הכונן שתבדוק אם הם עדיין פועלים.

יש לך יציאות USB במחשב שלך?

פורסם

איזה מהירות RPM המאוור אמור לעבוד?

כמה הטמפרטורת העבודה של המעבד צריכה להיות ?

מעבד פנטיום 4 ?

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

1. המחשב שצוין בהתחלה (450 מה"ץ, 256 מגה זכרון) יריץ XP באופן תקין בעיקרון.

במיוחד בזכות הזכרון היחסית גדול.

2. וינדוז 2000 ירוץ יופי בוודאות, מבחינת יציבות הוא דומה מאוד ל-XP, פשוט אין את כל הקשקושים הויזואליים. אני עובד על 2000 כרגע.

3. וינדוז מילניום זה כשלון טוטאלי שלא מציע שום דבר מועיל כמעט מעבר ל-98SE.

מסקנה:

1. אם אין סיבה קונקרטית, לא רואה סיבה לעבור את הבלבול מוח של שדרוג במחשב הזה. לא בטוח שירוץ יותר מהר עם XP.

2. אם יש סיבה (ה-98 לא יציב, או נדרשת תכונה מסויימת וכו') - אפשר לשדרג. רצוי מאוד לבצע התקנה נקיה ולא UPGRADE.

3. אם אפשר לשדרג את החומרה בעלות נמוכה (למשל לשנורר עוד זכרונות) - זה יועיל.

כרטיס המסך לא יהווה בעיה בעבודה רגילה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף לכל אלה שהציעו להתקין וינדוס 2000, מערכת ההפעלה הכי טובה ויציבה שיש למייקרוסופט!!

אולי היא דומה לוינדוס 98 אבל היא בנויה על הטכנולוגיה של וינדוס NT שזאת טכנולוגיה הרבה יותר מתקדמת ומהירה.

אין כמעט באגים ומסכים כחולים.

מומלצת למחשב הזה בחום!

Skoda Fabia 1.2TSI Sportline 2010

פורסם

טוב כואב לי לראות מחשב כזה עדיין עובד, איזה סוג זכרון יש לך? יכול להיות שיש לי כאלה במגירה, זה בטוח יעזור לך.

פורסם

עם כל הכבוד, לעבוד עם פנטיום 200 , בערך 12 שנים אחרי שיצא זה קצת מוגזם.

אפשר למצוא זרוקים ברחוב מחשבים טובים ממנו.

לפני כ5 שנים תרמתי מחשבים דומים ואגודת הצדקה החזירה לי אותם חזרה בטענה שהם חלשים מדי !

מזכיר לי את בעל הדירה שאני שוכר, שנוסע בסובארו 700 שנת 83 מתפוררת מחלודה ועושה רעש של מכסחת דשא ששפכה מנוע, אבל משכיר לי בית ששוויו חצי מליון דולר על שטח ששווה מליון דולר,ובבעלותו עוד מספר דירות נוספות בסכומים דומים.

הוא טוען שהסובארו נוסעת כמו מרצדס... :-D אז אין סיבה להחליף.

הסובארו אגב, יד 1 , עם מספר לא ידוע של מאות אלפי קילומטרים.

אני לא אומר לשדרג כל שנה, אבל עדיין, יש גבול.

גם אני עובד עם נייד של IBM בן 7 עם מעבד פנטיום 3 700 וזכרון 256

ונייח פנטיום 4 2.4 שקניתי לפני 5 שנים ועושה את עבודתו נאמנה....

עם זאת, אני חייב לציין שברשותי מחשב 200MMX עם לוח אם אינטל הטוב ביותר שהיה בשוק בשנת 97

וזכרונות DIMM שזה נדיר בפנטיום 1, הארדיסק UDMA.

המחשב עובד כמו מטוס יחסית לפנטיום 1, אבל עדיין, זאת לא סיבה להשתמש בו :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא שדרגתי לXP במשך המון זמן, עד שנמאס לי לראות את "התמונה המצורפת" כל כמה דקות. כיום זה הרקע של שולחן העבודה, וזה מעצבן את כל מי שמשתמש במחשב. גם אותי זה הפחיד כמה פעמים.

Blue screen of death2.JPG

• תוכן חדש...